Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyatları fald 100hz 10 bit tv paraları...kıymeti bilinecek bi durumu olsa bu zamana kadar 50 kez bahsedilirdi hocam...

merak edenler için 55inch yurtdışı fiyatı 1500 dolar

bu parayı kenar aydınlatma parlaklığı rezalet tv ye vermenin mantıklı olduğunu konuşan adamlar tv konuşuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Nisan 2021; 17:30:34 >
  • adamın ancak 2021 yılında frame modellerden haberi oluyor ama kalkıp birde samsung konusu açıp samsung konuşuyor bide bu alınır diyor der tabi fiyatından haberi yokki giriş seviye model sanıyor :))

• RNNN kullanıcısına yanıt

Hocam Q70T Kıyas Yapmışsınız Ama Oyuncu Adamı Delirtir Q70T 2020 ,Deli Gibi Ghsoting Var 30Fps Oyunda. Kamera Hareketinde Arkada Bulanıklık Var Bunda, Baya Güzel 2021 Frame Tv Oyun Bazlı Alınacaksa Kesinlike Bu Tercih Edilir Bilerek Motion Kısmış Samsung Q70T Ne Çevreme Ne Kimseye Alın Demedim,Motion Sıkıntı Bu Modelde Okadar Belliki Samsung Bilerek Bunu Yaptığı Şaka Gibi,Zaten 2021 Frame Deli Gibi Fiyat Çıkarsa Buda Yalan Olacak Zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Bu Frame Model Pek Bilinmiyor Hocam,Altın Gibi Kıymetli Olmuş 2021 Model Diğer Qled Modellere Nazaran 

İps Çakması Ads Alacığına( Leş Gibi Fald Grid,Dse,Vertical Bandingli ) Bu Alınır Gibi Duruyor,Fiyat Nedir Bilmiyorum,Forumda Kimsede Frame Tv Öneren Olmadı,Hep Gözden Kaçmış Bu Model

Kesinlikle öyle 8 bin kontrastlı bir tv her şeyi ile premium connect box bile var tamam edge led ama quantum salatalık işlemcili edge mu9000 nere bu model nere... Akıllı tüketici frame i takip eder nokta diyeyim:)

Satıcı primci tayfa stok fazla olmadığı için konusunu açmaz hatta kötüler yoksa depoda kakılı çöpleri kime kakalayacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 16 Nisan 2021; 16:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

motion konusunda q60t q70t modeller 2020 nin en kötü modelleri oldu hocam bilerekmi yaptılar bilmiyorum ama olabilir üst modeller satsın diye belki öyle yapmışlardır geçmiş senelerdede vardı böyle çakallıkları...frame tv ler yıllardır var ama fiyatlarına göre performansları çok iyi değil aynı paralara daha iyi tv ler olduğu için pek kaale alınmıyor bu model

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Samsung frame önerdik adam hasedinden 8000 bşn kontrastlı premium tv yi kötülüyor ya:) E haklı stok zaten az depolar çöp q60-70 kakılı prim onlarda:)))

• neredeyse aynı paralara fald parlaklığı daha yüksek tv ler varken edge led hdr parlaklığı komedi tv leri öneren iş bilmez adamlardan uzak durun paranızı çöpe attırırlar...

şimdi bu kafa size diyorki fald xh90 modeli varken aynı paraya gidin edge led parlaklığı daha düşük tv alın sonrada bu işleri bildiğini söylüyor ve ben bu adamın iş bilmezliğini anlattığım için bunun fuzuli hakaretlerinle uğraşmak zorunda kalıyorum...

hatta 4 senelik xh90 da indirim varmış şuan :)

https://www.teknosa.com/samsung-the-frame-55ls03t-55-138-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-110019344?ref=go&utm_source=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21

https://www.teknosa.com/sony-55xh9096-55-139-ekran-4k-uhd-android-smart-tv-p-110019385

• Ha bu arada connect boxlı 8000 kontrastlı premium kasalı frame tv çöplük sorun kutusu q70 den ucuz fiyat olarak stoğa göre samsung öneren yalancı pazarlamacıya inanmayın inceleyin.

• 2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU

q70den ucuzmuş :))

https://www.teknosa.com/samsung-the-frame-55ls03t-55-138-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-110019344?ref=go&utm_source=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21

https://www.teknosa.com/samsung-qe55q70t-55-138-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-110019475

her seferinde rencide olunca neden hakarete iftiraya başvuruyorsun bu kadarmı acizsin? madem bu hale düşeceksin neden bilmediğin konularda akham kesiyorsun hoşunamı gidiyor sürekli bu durumun içinde olmak?

sen gitte iş bilmeyen adamlara google dan öğrendiğin 2-3 tane süslü kelimeyle bilir kişi rolü yap kendine süs ver bu tv işi senin işin değil ciddi söylüyorum laf olsun diye değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Nisan 2021; 17:55:29 >

• İnsan 2 dk içinde rezil olacağını bilerek neden yalan söyler zavallıca hakaret eder? Çünkü muhtemelen bundan hoşlanıyordur:)))

Bu tv ler çok daha ucuzluyor takip edilince bu fiyatları en yüksek seviye buna rağmen daha ucuzlar.

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 16 Nisan 2021; 16:59:33 >

• Düşünün frame premium kasa yapısında connect box var 8000 e 1 kontrasta sahip ve dse banding motion açısından da çöp q70 den çok daha iyi seviye de zaman zaman öyle güzel indirim oluyor ki ama primci zamzung satıcı bozmaları önermez çünkü bu tv azdır:))

• aynı paraya fald 10bit tv varken tv konusunda kendini guru gören adam size kenar aydınlatma parlaklığı rezalet tv ler önerebilir kaale almayın kendisi düşmanlık yapacağım diye ne konuşacağını şaşırmış...

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-65xh9096-65-164-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

https://www.teknosa.com/samsung-the-frame-65ls03t-65-163-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-110019345

• Kıvırrrrrrrr salsa çaça rumba arriva arrivaaaaa :)))

• Samsungun Kendi İçinde Alınabilir Model Hocam,Samsung Konusu Diye Zaten Samsung Önerdik,Alıncak 1 Tane Eli Yüzgün Bu Modeli Var 2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU Diğer 2021 Modelleri İçinde.

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl oldu da q70t ye kötü dedi Allah Allah ben ışık sızması var dedim diye neler dediydi gerçi değişen bişey yok yine 1 2 yorum önce rezildi terbiyesiz di yazmış. Ama nedense hiç suçu yok yine sütten çıkmış kaşık misali geziyor ortada.

• RNN kardeş, kafan mı güzel bilmiyorum ama kendi attığın linkte bile Q70T, Frame TV'den kötü görünüyor :D

Kötüye "kötü" dediğimiz için bizi suçluyorsun, kendin link atıyorsun, ona bakıyorum, orada da değerler kötü ? :D

• Ya hocam bi dediği bi dediğini tutmuyor ki adam kendisi ile çelişiyor markayı öveceğim derken ne dediğini unutup çıkıyor. Ondan sonra biz marka düşmanı oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Ya hocam bi dediği bi dediğini tutmuyor ki adam kendisi ile çelişiyor markayı öveceğim derken ne dediğini unutup çıkıyor. Ondan sonra biz marka düşmanı oluyoruz

Yahu, dedik ki "aaa, Samsung'un bu Frame TV'lerinin değerleri gayet iyi görünüyor. Baya iyi kontrast değeri, gri renk kalitesi var ve ışık sızması yok" dedik. Adam gitmiş Q70T'yi övüp ikisinin karşılaştırıldığı link'i atmış, baktım siteye, puanlamada Samsung Frame tokatlamış Q70T'yi. Neyi, neden savunuyor bu adam, gerçekten anlayamıyorum.

43" veya 50" version'u Amazon TR'de satılıyor olsaydı eğer, dün gece direkt satın almıştım bile bu Frame TV'yi. Ama çakal elektronik firmalarında kalmış bir tek, vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.