geçiş ne kadar zor acaba ya geçemessem diye korkuyorum çünkü geçemessem muhtemelen bırakırım |
2021 Tıp Tercihleri Ana Konu Başlığı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam sizce hacettepe mi cerrahpaşa mı?
-
Hocam niye öyle düşünüyorsunuz, niye bırakasanız... Geçişe bel bağlayarak tercih yapmayın ama üzülürsünüz sonra sanki 6 yıl orada okuyacakmışsınız gibi tercih yapın
-
Çukurova Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
-
Kişiden kişiye değişir, bana en çok gelen soru bu sanırım sınav bittiğinden beri, şimdi pozitif ve negatif yönlerini yazacağım beğenirseniz bu mesajı okuyanlar herkes görmüş olur (Hacettepe İngilizce geliyorsa bu arada Cerrahpaşa Türkçe düşünmeden direkt yazın)
Hacettepe
+Akademik kadro Cerrahpaşaya göre daha iyi
+Daha bilimsel ağırlıklı bir okul, Cerrahpaşa mezunları özelde paraya para demezken hacettepe mezunları daha çok bilimsel çalışmalarda etkin
-İntörn yılı REZALET, öğrenciyi sekreter yerine koyuyorlar
-Dersler ve sınav sistemi çok ağır
Cerrahpaşa
+İntörnlüğü okuması Hacettepe'ye göre daha kolay
+Ciddi network kasılabilir, hocaların çevresi geniş
+Öğrenci dostu
-Akademik anlamda zayıf
-Okul inşaat halinde
-
@Ankaratıplı yetişemediğim yerde yardımcı olursun :)
-
Yıldırım beyazıt, eskisehir,gülhane, uludağ arasındayım yıldırım beyazıtın ing eğitimi kötü diyorlar bir bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cattyblood -- 30 Temmuz 2021; 1:21:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9k sıralama geldi. Mersin tıp düşünüyorum ama zorluğundan bahsediyorlar. Zorluğu için üniversiteden vazgeçilebilir mi?
-
Pamukkale tıp fak. hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: LASTDOCTORO@Ankaratıplı yetişemediğim yerde yardımcı olursun :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: buraktuncÇukurova Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
en köklü ünilerden birisi ve o bölgenin ana hastanesi dışardan çok fazla hasta alıyor klinik anlamda donanımlı yetişirsin
-
Teşekkürler hocam
-
Hocam 12k sıralamam var.Adana sbü ile çukurova eğitimi arasında çok fark mıdır?Ben ortalamamı yüksek tutup çukurovaya geçmek istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C4380C8FHocam 12k sıralamam var.Adana sbü ile çukurova eğitimi arasında çok fark mıdır?Ben ortalamamı yüksek tutup çukurovaya geçmek istiyorum
ikisi de aynı okul hocam sadece isimleri farklı
-
Yatay geçiş ile ilgili merak ettiğin bir konu varsa yazabilirsin. orta halli bir okuldan çapa ve cerrahpaşayı kazandm
-
hocam ankara tıp ve gazi tıpı karsılastırır mısınız her açıdan ingilizce istiyordum ama ankara turkce de tutuyor
Hocam merhabalar, arkadaşlarınız gülhanenin ortamından mı yoksa eğitiminden vs mi kaynaklı memnun değiller?
Zonguldak, Ordu, Giresun, Uşak nasıllar? hangisini önerirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: TarkÖzknYatay geçiş ile ilgili merak ettiğin bir konu varsa yazabilirsin. orta halli bir okuldan çapa ve cerrahpaşayı kazandm
23 bin y aptım gidersem en düşük halli tıplardan birine gideceğim ben 12-15 binlik tıplara geçiş yapmak isterim çok mu zorlayıcı yoksa tekrar yks ye hazırlanmaktan daha mı mantıklı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X