2430 sıralamam var çapa tıp düşünüyorum fikirleriniz nelerdir yazmalı mıyım |
2021 Tıp Tercihleri Ana Konu Başlığı (4. sayfa)
-
-
Hocam Bülent Ecevit tıp hakkında görüşünüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç gündür popüler başlığında gördüğüm faydalı konulardan biri. Kardeşimin sıralaması 4300 sayısal. Kararsız biraz ama tıp yazmak için hevesli. Şehir fark etmeksizin bu sıralamaya hangi tıp daha iyi olur? İzmir için can atıyor ama bana göre Ege gelmeyecek. Dokuz Eylül gitmesini de ben istemiyorum. Gazi tıp nasıl sizce? Sıralaması Gaziye çok yakın.
quote:
Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo
Kaç gündür popüler başlığında gördüğüm faydalı konulardan biri. Kardeşimin sıralaması 4300 sayısal. Kararsız biraz ama tıp yazmak için hevesli. Şehir fark etmeksizin bu sıralamaya hangi tıp daha iyi olur? İzmir için can atıyor ama bana göre Ege gelmeyecek. Dokuz Eylül gitmesini de ben istemiyorum. Gazi tıp nasıl sizce? Sıralaması Gaziye çok yakın.klinik anlamda en iyilerden biri hocam pişman olmaz güzel bir seçenek
-
Ben de o siralardayim herkes capa diyor ben ankara yazacagim gerizekalilik mi ediyorum ya 😃
hocam gülhaneyi pek tavsiye etmiyorsunuz galiba ben çok beğenmiştim ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atatürk tıp (ing için) baktığım kadarıyla gayet iyi diyorlar siz ne düşünüyorsunuz acaba?
-
hocam 4.8k hangi tıp yazabilirim
-
21.6kdayım çorum kastamonu erzincan tokat olacak gibi. Bu sıralamaya gelebilecek öneriniz var mıdır? Ve fakülteleri kıyaslarken prof sayılarına tus başarılana vs mi bakmalıyım?
Hoca kalitesi kadavra sayisi kendi hastanesi olmasi sinav sistemi koklu okul olmasi
Hocam okuyanlar cok memnun degiller forumda bi bunu biliyorum
ÇAPA TIP YAZMAYIN, Ankara Tıp çok daha da iyidir...
-
Mobbing fazla ama onun dışında doğudaki tıplara göre daha oturmuştur,
-
Atatürk Tıp klinikte çok iyidir ama ingilizce eğitimi nasıl bilmiyorum
-
öncelikle teşekkür ederim tecrübelerimizi aktaralım diye açtık konuyu, eğer tıp konusunda emin değilse öncelikle iyi düşünmesini söyleyin. Ben de dokuz eylül yerine gazi tıpı tercih ederdim
-
Akdeniz Üniversitesi düşünen dostlar özelden ya da buradan istediği soruyu sorabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackks66 -- 31 Temmuz 2021; 13:33:35 >
19k ya önerebileceğiniz tıp var mı acaba
-
''Sahada hemşireden farkı olmayan SÖZDE doktor.'' :D iyiymiş hocam, kesin öyledir şüphem yokta.
6 yıl o kadar şey öğren, bir şeyler için çabala, b*ktan bir sınav sisteminde bir iki gömlek üst üniversite kazanamadın diye yediğin hakarete bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 31 Temmuz 2021; 13:58:57 > -
Olayın içinde olmadığınız ne kadar belli, cevap vermeyeceğim o yüzden. Burada moral vermek için realiteden uzak cümleler de kurabilirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LASTDOCTORO -- 31 Temmuz 2021; 14:25:36 > -
Nasıl isterseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X