Mühendislik Alanında : Yapay Zeka Alanında : Bilgisayar Bilimleri Alanında : Elektrik Elektronik Alanında : İnşaat Mühendisliği Alanında : Tüm sıralamalara bakmak isteyenler için aşağıya link bırakıyorum :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 13 Temmuz 2021; 19:15:5 > |
2021 URAP Alan Dünya Sıralamaları Açıklandı (Mühendislik, Yapay Zeka ...)
-
-
Güzel konu up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyyyyy
ybs bilgisayar Bilimleri dediğin alanına mı giriyor? information falan yazan kısım yani yoksa business mi oluyor?
URAPIN SIRALAMALARINA GÖRE ELAZIĞDAKİ FIRAT ÜNİ BİLKENTTEN İYİ NEYE GÖRE BU SIRALAMALARI YAPIYORLAR BAKMADIM AMA BUNLARA GÖRE QS tamamen anlamsız oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 13 Temmuz 2021; 19:27:49 > -
ybs farklı alanları içerdiği için sadece tek bir alana dahil diyemeyiz
-
lan fırat bilkentten nasıl iyi .
gazinin orda ne işi var aw
-
Belirledikleri kriterlere göre oluşan sıralama bu, yine de forumdaki trollerin söylediklerinin yerine buna bakarak tercih yapmak daha mantıklıdır.
Qs harici bakılmaz
bu Fırat Üniversitesinin olayı nedir hocamlar
-
Ktu endustri nakil aldiriyorum hemen
yiyin birbirinizi a..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 28 Temmuz 2021; 16:56:58 > -
Bu sıralama tamamen akademik çalışmalara göre yapılıyor başka etkenlere bakılmıyor. Eğer akademisyen sayısına göre verileri oranlamıyorlarsa daha az nüfuslu üniversitelere genel sıralamada haksızlık yapılıyor demektir. Örneğin Bilkentte toplam akademisyen sayısı 1000 iken Hacettepe ' de sadece tıp fakültesindeki akademisyen sayısı 500.
Ancak bölüm bazında bölüm kontenjanı yakın olan üniversitelerin akademik olarak karşılaştırmasını yapmak için ideal olabilir.
-
THE sıralamasından daha mantıklı olmuş en azından Çankaya vakası yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkesin amacına göre değişir. Bana kalırsa doktorasını nerede yaptığından çok dersi anlatımı, öğrenciye ilgisi, sektörle alakası, projeleri, konulara hakimiyeti vb. daha önemli ancak akademisyenlik isteyen biri için hoca ne kadar iyiyse referans o kadar etkili olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Belirledikleri kriterlere göre oluşan sıralama bu, yine de forumdaki trollerin söylediklerinin yerine buna bakarak tercih yapmak daha mantıklıdır.
|
URAPIN SIRALAMALARINA GÖRE ELAZIĞDAKİ FIRAT ÜNİ BİLKENTTEN İYİ NEYE GÖRE BU SIRALAMALARI YAPIYORLAR BAKMADIM AMA BUNLARA GÖRE QS tamamen anlamsız oluyor. |
Senin gerçekten algılama problemlerin ve sorunların var. Bu hangi üniversite hangisinden daha iyi sıralaması değil keşke azıcık akıl yürütebilme becerin olsa. |
forumda surekli itu'yu gommeye calısan dusuk zekalılara cevap niteliginde bir arastırma olmus. guzel konu tesekkurler. |
Benzer içerikler
- ulti yayınları zor mu
- boyunca zarf fiil mi
- sayısal 150 bin için kaç net
- kunduz soru başı kaç tl
- apotemi problemler zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X