Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.395
Cevap
162
Favori
484.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silversmith

Comfortline için; Led ön ve arka far opsiyon fiyatı alan arkadaşlarımız var mı?

Valla highline a taktirmak icin sordum 6000 dedi Adana Aykan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

quote:

quote:

Başka bir bayiye daha gideyim en iyisi. Belki ilk üretimlerde sorun olabilir. Rüzgar sesi benim için de önemli olduğu için camların tam kapanıp kapanmadığını kontrol ettim. Hava rüzgarlı değildi. Dediğiniz gibi fazla donanım alacağım derken üst segmentler kaçıyor.

120 yi gecince A sutunundan ruzgar sesi aliyor.Zaten Almazsa Golf almanin bi anlami kalmaz.

120'den sonra alması doğal ancak benim kullandığım araç, 80 km hızda rüzgar sesini bariz bir şekilde almaya başlıyordu. Yukarıda da yazmıştım zaten. 120 km hızda içeride sanki rüzgârlar esiyordu. Bırakın 120'den sonra almaya başlamasını. Zaten ilk fırsatta, başka bir test aracını deneyeceğim.

Evet fazla geldi banada biraz bu durum ama sunu soyleyim 100 den sonra gelmeye basliyor ancak 120 de felan tamam kesin ruzgar sesi var diyorsunuz.Ancak A sutununda fark ettim ben bu durumu...

En iyisi müzik açmak. O zaman duyulmaz. Başka çare yok. Ama benim kullandığım test aracı kesin problemliydi.

• quote:

quote:

Aracı aldıktan sonra mı taktırmak istediniz? Yoksa aracı sipariş verirken mi? Sadece ön bu para olduğuna göre Comfortline ön- arka takım bayağı bir tutacak öyleyse.
  • Merhaba arkadaşlar,

Highline araçlarda, hız sabitleyici mi yoksa sadece hız sınırlayıcı mı standart?
  • quote:

quote:

quote:

Aracı aldıktan sonra mı taktırmak istediniz? Yoksa aracı sipariş verirken mi? Sadece ön bu para olduğuna göre Comfortline ön- arka takım bayağı bir tutacak öyleyse.

Aldıktan sonra taktırmak istedim.Keske alırken ekletseydim ancak her Türk gibi acele ettik...

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Highline araçlarda, hız sabitleyici mi yoksa sadece hız sınırlayıcı mı standart?

Hız sınırlayıcı standart
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lansman paketi olarak hiz sabitleyici-sinirlayici (her ikiside) standard getiriyorlar 2017 modellerde.

2018 i bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Malum site ilanlardan kontrol edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldıktan sonra taktırmak istedim.Keske alırken ekletseydim ancak her Türk gibi acele ettik...

Alırken ekletince hemen takıyorlar mı yoksa fabrikadan araç o şekilde mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: alp-jant

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lansman paketi olarak hiz sabitleyici-sinirlayici (her ikiside) standard getiriyorlar 2017 modellerde.

2018 i bilmiyorum.

Demek lansman paketi olmayınca standart değil.
  • Neyse araç güzel. Alan arkadaşlarımız, iyi günlerde, kazasız belasız kullansınlar.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

2018 i bilmiyorum.

Evet.ben aralikta alirken sormustum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

2018 i bilmiyorum.

Evet.ben aralikta alirken sormustum.

Düz vites seçeneği, Highline'da olsaydı iyiydi. Bayiilere soracağım bakalım, gelip gelmeyeceğini. Ya da comfort'a bir kaç opsiyon ekletip geçeceğim. İstediğim fiyat olursa alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

Yeni polo 1.6 TDI 95 Beygir comfortline manuel vites aracımi bugun teslim aldım.

Merak edenler veya almayi dusunenler icin İlk izlenimlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle araca binince kalite hissini aliyorsunuz. Gayet güzel ve tok. Bir önceki kasaya göre oldukça büyümüş, çok daha ferah. Şöyle örnek vereyim; Mevcut golf ten 20 cm kısa ve 4 cm dar. Boyutlar güzel. Bagaj hacmi bu siniftaki bir araç için gayet iyi. Multimedya ekranını beğendim, dokunmatiğin hassasiyeti dörtdörtlük diyebilirim. Özellikleri keyifli. Ekran bmw ler deki gibi hafif sürücüye dönük, daha çok sürücü odaklı. Yol bilgisayarından her şey kolayca kontrol edilebiliyor karışık değil.

Performans olarak oldukça iyi, tepkileri kararında. Motor gücü üzmüyor, gayet tatminkar. Fren tepkileri güzel. Konfor olarak da çok beğendim. Darbe emişleri güzel, dan-dun bir araba degil, acikcasi beklediğimden daha konforlu. Ben daha sert bekliyordum. Malzeme kalitesi B segmenti araçlar içinde bence en iyisi. Poloyu almadan önce Fiesta, Corsa, Clio, İ20, gibi rakiplerini incelemiş biri olarak bu 3 rakibinin bence önünde. Hatta bir üst segment araçlarla yarışır. Güvenlik testlerinden 5 yıldız almış(Allah kimseye kaza bela göstermesin)

Eksi yönleri; cd çalar yok. Highline pakette varmış ama ondada Torpido gözüne koymuşlar. Bi garip. Yolda cd değiştirmek için araci sağa çekip cd yi değiştirmeniz lazım. Gerçi artık cd mi kaldı diyorlar ama ben kullanıyorum.
    Star/stop unu sevmedim,sanırım sevemeyecegim. Yada alışana kadar Biraz zorlanacağim. Arka şaft tüneli biraz yüksek.
    En büyük eksisi şu; hız sabitleyici yok! bence olmasi gerekirdi, uzun yolda rahat oluyor ayrıca yakıt tasarrufu sağlıyor. Rakiplerinde var.

Şimdilik bu şekilde.

Herkese kazasız belasız sürüsler, hayırlı günler.

Hayirli olsun oncellikle kazasiz belasiz kullanin.Bende 1.0 tsi highline paket var.Ve onda bile hiz limitoru var yani sabitleyici degil:(( Gazdan ayaginizi kesmiyorsunuz yani...

Arac golf 4 ile ayni boyutlara ulasmis.Cogu yerde golf felan zannediyorlar.Ic malzeme kalitesine kesinlikle katiliyorum.Bildigin C segmenti ayarinda on konsok paso yumusak plastik ve kalite algisini yukseltiyor.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Kazasız belasız inşaAllah.
    Hız sabitleyici olsa iyi olurdu tabiki, yapacak birşey yok. audi a3 lerde de yokmuş. İstersen araç gelince serviste taktırıyormuşsun. Yanlış hatırlamıyorsam 1250 TL gibi bir rakama takılıyormuş. Doğuşun satış politakası ile ilgili bir durum olabilir. uzun yol yapanlar için bence olmazsa olmaz. Belki sonradan taktırırız.

Malzeme kelitesi hakikatten çok iyi.Çok beğendim.

ayrıca;

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama katalogtaki turuncu araçta arka tamponun altında krom kaplı difrizör var,ileri doğru ondan taktırmak istiyorum. abartılı durmayan güzel bir aksesuar. Nereden bulunur bilen arkadaşlar veya taktıracak olan arkadaşlar varsa bu tarz konularda buradan konuşabiliriz.
    Birde sarı farları led ler ile değiştirmek istiyorum. Bizim araçlardaki ampuller H7 mi oluyor? Değiştiren veya bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Internet sitesinde gorunen difizor krom cerceve gorseli r-line modelin.her servis bilmiyor.yanlis bilgi veriyor.r-line 6 aya kadar gelmesi bekleniyor.gelince yedek parcadan temin edilebilir.fiyati 500 civari olur.golf unkini sordum ben 240+ kdv idi tek tarafi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eksoz gorunumlu krom cerceveler harika duruyor.

• Dsg 1.0 kullanan arkadaslarda ilk kalkista degil, araba hafif hafif gidiyor ayak gazda degil, sonra hizlanmak icin gaza basmaniz gerektiginde hemen gazi yememe durumu ile karsilasan varmi.

• quote:

Dsg 1.0 kullanan arkadaslarda ilk kalkista degil, araba hafif hafif gidiyor ayak gazda degil, sonra hizlanmak icin gaza basmaniz gerektiginde hemen gazi yememe durumu ile karsilasan varmi.

Sport modu, manuel modu denediniz mi? Otomatik viteslerden anlamam ancak aklıma bunlar geldi. Bir de eğim kalkış asistanıyla da (Auto Hold) ilgili olabilir. Kapatıp deneyin bakalım.
  • quote:

quote:

Dsg 1.0 kullanan arkadaslarda ilk kalkista degil, araba hafif hafif gidiyor ayak gazda degil, sonra hizlanmak icin gaza basmaniz gerektiginde hemen gazi yememe durumu ile karsilasan varmi.

Sport modu, manuel modu denediniz mi? Otomatik viteslerden anlamam ancak aklıma bunlar geldi. Bir de eğim kalkış asistanıyla da (Auto Hold) ilgili olabilir. Kapatıp deneyin bakalım.

Ilginiz icin sagolun.

Pololarda autohold yok.zaten araba hareket ederken dedigim konu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.