Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.395
Cevap
163
Favori
484.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
Giriş

Direksiyon tam tur dönüşlerdeki uğultu sesi elektronik direksiyonların bir çoğunda var. Bir hatadan ziyade çalışma şekli öyle sanırım. T-cross, Taigo vs diğer modellerde de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seegoo kullanıcısına yanıt

Sıfır aldığım araçta 40 bin km'ye kadar dönüşlerde uğultu ses yoktu. Geçtiğimiz yaz başladı,havalar soğumaya başlayınca azaldı. İki hafta önce de balata ve diskler değişti. Ses tamemen kesildi mi hiç bakmadım. Bu aralar aracı daha çok eşim kullanıyor.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Sanırım 10 bin km de iken ben de a863 serisi ile değiştirdim. Orjinal silecekler berbat. 3 yılı geçti hala değişim ihtiyacı duymuyorum. ( Yazın araç güneşte beklemiyor.)

• Herkese merhaba, 2024 model GSR 2 donanımına sahip 2500 km'de olan Polo aracımın ön camına su sıktığımda su çok geç geliyor. Su gelene kadar silecek minimum 2 tur kuru kuru çalışıyor. Bu herkesde böyle mi yoksa benim araçta mı sorun var? Sorunu çözmek için ne yapılabilir? Arka cam su atma sisteminde böyle bir sorun yok.

• may-day M kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir durum yok hocam, servise bir başvurun bence.

• Arkadaşlar selamlar, polo 2018 highline, 2019 trafiğe çıkışlı bir aracım var ancak bu araçta akıllı bir ekran yok ve ben akıllı bir ekran taktırmak istiyorum. telefonumu vs bağlayayım, ekrandan navigasyon, direksiyondan siri falan kullanayım istiyorum(sanırım böyle cihazlar mevcut). Daha önce bunu yapan monte ettiren bir arkadaş var mı? Kasma donma vs olmayan bir cihaz olsun istiyorum, bütçeye pek takılmıyorum çok uçuk olmadığı sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 23 Ocak 2025; 15:39:9 >
  • Jeito kullanıcısına yanıt

Hocam orijinal parçadan taktırabilirsiniz, İstanbul'da Ender Elektronik gibi yerler yapıyor bunu. Tahmin ediyorumki 30 bin tl civarı tutar.

Menü tuşuna bastığınızda App Connect diye bir seçenek görebiliyor musunuz? Eğer görebiliyorsanız ünitenizi değiştirmeden o bahsettiğiniz özelliklere herhangi bir vagcomcuda 5 bin TL civarına aktifleştirip kavuşabilirsiniz.

Orijinal olmayan ekranlardan pek randıman alınmıyor, ben şahsen eski aracımda hiç alamadım.

Arkadaşımın 202 comfortline polo'sunda ilk günden beridir var ve aktif kablolu CarPlay. 2018 highline'da da vardır diye düşünüyorum. Muhtemelen aktif değildir. Yazılım ile aktifleştiren yerler mevcut. Bir önceki cevaplayan arkadaşın dediği gibi kontrol edip Vagcom center veya ender elektronik gibi yerlerde yazılım işini yaptırabilirsiniz.

• may-day M kullanıcısına yanıt

2021 model benim araç İlk çalışma sonrası benim araçta da su geç geliyor. Sıfır aldığımdan beri böyle.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

Sanırım app connect gibi bir tuşta yok. emin değilim ama, 4 5 senedir kullanıyorum hiç denk gelmedim muhtemelen yoktur hocam :)

• Cassation kullanıcısına yanıt

Hocam app connect diye bir tuş yok ona eminim de direk nereye bakmam lazım acaba gizli olarak var mı yok mu diye?

Radyonuzun sağ alt köşesinde MENU diye bir tuş olması lazım, o tuşa bastığınızda hangi seçenekler gözüküyor ekranda hocam, mümkünse fotoğrafını atabilir misiniz?

• Arkadaşlar servise 4 kere gitmeme rağmen 12 v akü uyarısını almaya devam ediyorum. Önce akü değişti, sonra kutup başı bağlantı kablosu. Ben bir yerlerde kaçak olabileceğini düşünüyorum ama servis inatla olmadığını söylüyor. Yetkili servisin pek de yetkin olmadığını düşünmeye başladım. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz kaliteli VAG ustası var mı? 2022 life paket polo sahibiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Selamlar, Carplay 2019 model yılı ile güncellenen araçlarda gelmeye başladı. Maalesef sizin aracınızda bu özellikler yok. Aracınızda 8 inçlik ekran olduğu için kodlama yapan bir yere giderek, üniteyi değiştirmeden bu özellikleri açtırabileceğinizi düşünüyorum.

Düşük bir ihtimal ekranı değil ama torpidoda olan üniteyi değiştirebilirsiniz.

App connect diye fiziki tuş değil de uygulamalar ekranında görünen ama açılmayan bir arayüz sekmesi gibi olabilir. Özel olarak şuraya bakın diyebileceğim bir yer bilmiyorum maalesef

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.