< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (268. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar 2021 model aracimda da tıkırtı geliyor ayni yerden. Özellikle bozuk yollarda geliyor. Bakimda soylemistim bisi bulamadilar göğüs falan sökülmeli demislerdi istememiştim.
Navigasyon yansıtma hayalet ekrana yapilabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.16 -- 8 Ocak 2025; 16:56:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
klima yönlendirme tutamaçı var onun üstündeki parlak metalimsi şerit trim sesine neden oluyor. sizinki de ondan olabilir mi?
Muhtemelen ondandir. Havalandirmanin üst tarafina vurunca da zil sesi gibi bir metal sesi geliyor.
Merhabalar, 2020 model poloda stanley trigger action termos bardaklık yerine girmiyor. Bu konudan muzdarip birisi varmı çözümü ne şekilde buldunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskihisardan bir fiyat alın.
Herkese merhaba. 12 v batarya uyarisi aliyorum. Yetkili serviste batarya degisim sagladilar ama cozulmedi. Ustune bir daha goturdum, alternator saglam ve kacak yok dediler. Sabah aldigim arac aksamina ayni uyariyi verdi. Ne olabilecegini bilen ya da bununla karsilasan biri var midir?
Yetkiliye alternatif olarak İstanbul'da işinin ehli ve vw'lerden anlayan oto elektrikci bilen var midir acaba?
Tesekkurler simdiden.
Öncelikle şunu belirteyim ki 29 yıldır ehliyetim var ve bu aracı sıfır alındığından beri 50 bin km'dir kullanıyorum. Geçen hafta ön balatalar ile birlikte diskleri de değiştirmişler diye yazmıştım. (Basit bir torna tesviye ile o diskler temizlenebilirdi diye de kızmıştım.) Değişimden bu yana rahat bin km yapmışımdır. Değişim olduktan sonra fren hissisyatında dolgunluk hissetmiştim. Bu araba da en çok içime sinmeyen fren ve lastiklerdi. Lastikleri 10 bin km önce ( 40 bin km de iken) Conti yaptım ama fren hissiyatım bi tık iyi olmuştu. Ama şimdi frenaj kabiliyeti çok daha iyi. Nerdeyse benim 2012 Astra'ya yakın bi frenaj kabiliyeti oldu. Acaba Vw balatalarda tedarikçi firmayı mı değiştirdi diye düşünmeden edemiyorum.
Serviste balata değişimi sonrası böyle bir fark hissedebilen oldu mu aramızda?
-
Yetkili serviste 2 tip fren balata var. Biri eco serisi diğer kaliteli model. Ucuz etin yahnisi olmaz.
Anladığım kadarıyla sizin fabrikasyon balata da memnuniyetsizlik vardı. Genel olarak markalar malzemeden kaçıyor.
Yetkili servisteki yedek parçalarda eko ürünlerin markası nedir? Mesela önceki aracım Peugeot idi ve yetkili serviste benzer şekilde bir orjinal parça bir de Eurorepar marka muadil parça kullanıyorlardı. Eurorepar yine PSA grubunun kendi şirket olduğu için gayet güzel ve uygun fiyatlı oluyordu. VW'ler rastgele hangi marka denk geldiyse mi kullanıyor, bir standardı yok mu bu eko parçaların da?
-
Hayalet ekrana gömülü navigasyon yansıtılıyort fakat googme maps ya da yandex gibi anlık trafik yoğunluğu verisini bilemediği için bir anlam ifade etmiyor bence. 10 bin tlye aktif eden de var. Daha uyguna yapan da var.
-
2021 model aracımda kablosuz car play / android auto ve ufak tefek gizli özellikleri açtırdım. İyi niyet bozulmuyor endişeniz olmasın.
-
1 yılda 200 km mi yaptınız? Sizden ikinci el araç alınır :)))))
-
Merhaba, 2021 polo life dsg araç sahibiyim. 1300 kmden beri ikinci sahibi olarak kullanıyorum. İstanbulda bir iki hafta kadar yoğun yağmur vardı. Bir gün mesai bitimi aracıma binip kontağı çevirdim. Hava yastığı hatası aldım. Sahte uyarıdır diye kontağı kapattım. Bu kez marş sistemi kontrol edin uyarısı aldım. Daha sonra aracı çalıştırdım. 2 gün bu uyarılarla aracı sürdüm. Üçüncü gün sabah ise araca bindim. Kontağı marş alsın diye çevirdim fakat araç çalışmadı. Neyse ise gidip tekrar araç başına döndüm. Kapılar dahi açılmadı. Manuel olarak anahtarla kapıları açtım. Aküye takviye yaparak çalıştırdım. Bu kez aynalar açılmadı. Araç çalışıyor anahtardan kapı kilitle aç yapınca aynalar açıldı. Aracı Doğuş Oto'ya götürdüm. İnternetten yorumlara bakmıştım ilk hatayı aldığımda. Aracın arka stoptan su aldığını giren suyun airbag ünitesine ulaşıp airbag elektronik kartını bozduğunu yazanlar vardı nette. Ve bunun kronik olduğunu belirtmişlerdi. Sizdeki gibi stobumda görünür bir su alma yoktu bende. Aracı geçen hafta perşembe bırakmıştım. Dün aradı servis danışmanı ve stoptan su aldığını suyun airbag kartını bozduğunu. Airbag ünitesi ve tesisatın değişmesi gerektiğini ayrıca izolasyon yapılacağını belirtti. Garantiniz varsa şanslısınız. Garanti bitmişse fakat iyiniyet garantiniz varsa yine şanslısınız ama garantiniz yoksa bu işlemin bedeli 56400 TL. Aküyü ise şarja bıraktık. Şarj tutar ise akü değişmeyecek denildi. Akü 56400 TL'lik tutara dahil değil.
-
Parça kodu jzw ile başlıyorsa Eco serisi dir.
Çok geçmiş olsun hocam. Ben de en kısa zamanda bir çaresine baktırayım. Uyarınız için teşekkür ederim.
-
Belli ki fabrikasyon bir hata var ve bu bedeli bizim 56 bin tl karşılığında ödememiz bekleniyor. Olacak iş değil. O zaman bu seri araçların yağmur altında da kalmaması gerekir. Arka stoptan su sızması,şaka gibi yahu. Belki yağmur akıp geçiyor,kar araç üzerinde durduğu için arızaya daha etkili sirayet ediyordur ama kafama takılan soru şu,Doğu Anadoludai araçlardan böylesi şikayet hiç mi gelmedi. peki Avrupa da satılan araçlardan?
-
Kablosuz android auto oluyor muymuş? Carplay'ın mümkün olduğunu duydum ama android auto'yu duymadım hiç. Ne kadar tuttu ve nerede yaptırdınız acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: vb35Belli ki fabrikasyon bir hata var ve bu bedeli bizim 56 bin tl karşılığında ödememiz bekleniyor. Olacak iş değil. O zaman bu seri araçların yağmur altında da kalmaması gerekir. Arka stoptan su sızması,şaka gibi yahu. Belki yağmur akıp geçiyor,kar araç üzerinde durduğu için arızaya daha etkili sirayet ediyordur ama kafama takılan soru şu,Doğu Anadoludai araçlardan böylesi şikayet hiç mi gelmedi. peki Avrupa da satılan araçlardan?
Üreticinin bu araçları geri çağırıp izolasyon işlemi yapması lazım ya da sorun yaşanan araçlardan onarım için ücret almaması lazım ama bizim ülkede kanunlar zaten vatandaşı korumuyor. VW Almanya bizim ülkeye göre çözüm üretiyor olmalı. Çok can sıkıcı bir durum açıkçası ama elden bir şey gelmiyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X