Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.395
Cevap
163
Favori
484.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iyi niyet tutarı mı 54600TL

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Yazmayı unutmuşum. 12500 TL denildi iyi niyet indirimiyle birlikte.

• more61 M kullanıcısına yanıt

Çok uyguna yaptırmışsınız hocam umarım son yaşadığınız talihsizlik dışında bir olay yaşamazsınız da güle güle kullanırsınız. Benim araç 2023 model garantinin bitmesini bekliyorum bunları kesinlikle açtırıcam. Ankara'daki vagcomcular 6-7 bin lira istiyorlar diye duymuştum, hatta kablosuz android auto olmaz car play olur falan diyorlardı. Demek ki mümkünmüş.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

Araç onarımda. Henüz alamadım ama teşekkür ederim :) 2023 vagcomculara danışmanız lazım. 2021 modelde açtırılıyorsa 2023'te açılabilecektir anlamına gelmiyor. Aracı ilk aldığımda benim aracımın da gizli özellikleri açtırılamıyordu. Sonradan açtırılabilir oldu.

• Merhaba, bütçem gereği düşük km Polo life manuel yada Clio icon otomatik araç almayı planlıyorum.İki araçta yaklaşık aynı fiyat seviyesindeler.2016 manuel modelini 4 sene kullandım hiç bir sorun yaşamadım o yüzden gönlüm yine Polodan yana fakat bu zamanda da manuel araç almak ileride satarken zorluk çıkartır mı kararsız kaldım.Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serkan2504 S kullanıcısına yanıt

Ben olsam sadece otomatik olması sebebiyle Clio alırdım, bu saatten sonra manuel arabayla uğraşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütçeniz ne kadar? 900-950 civarı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 21 Ocak 2025; 23:19:53 >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Bütçe olarak 1.100 e kadar çıkabilirim.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt
    Manuel olması çok sorun değil benim için aslında ama artık pek kalmadı piyasada manuel vitesli araçlar.

Bence de alınır. Ta 2024 yılında aldım arabayı daha 950kmde. pinpirikliyim, dikkat ediyorum araca :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Maşallah neredeyse hiç kullanamamışınız :))
    Sizin aracınız manuel vites mi?

Bu fiyata sıfıra yakın otomatik style paket Ibiza alabilirsiniz. Karakteristik olarak poloya benzer bir yapısı var, otomatik ve epey dolu bir paket. manuel polo veya otomatik Clio’dan daha güzel bir tercih olur diye düşünüyorum. Ayrıca 2021-2022 model 30-50K km’de otomatik polo da bulabilirsiniz

Otomatik Allure paket Peugeot 208 de düşünebilirsiniz.

Büyük olsun derseniz otomatik sıfıra yakın Crossland / veya 30-40 k’da otomatik C3 Aircross de düşünebilirsiniz.

PSA 1.2 puretech motorlara dikkat etmek lazım.

İbiza style ve Fabia premium paket de baktım ibizayı test etme şansım oldu hatta en son aracım Leon 1.0 tsi visio modeliydi.

Seat donanım açısından çok güzel fakat biraz sert süspansiyon yapısı var ve İç mekan kalitesi de Polo'ya göre zayıf baya.Fabia test etme şansım olmadı ama İbiza' ya göre biraz daha kaliteli görünüyor.

PSA grubunda ise haklısınız 1.2 puretech motorlar biraz sorunlu o yüzden o tarafa hiç bakmadım.

Sanırım İbiza ya da Polo'dan birini tercih edeceğim gibi görünüyor.

Detaylı yanıtınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, bende 2024 polo life sahibiyim aynı sorunları yaşıyorum.

Aldığınız bosh marka sileceği benimle paylaşabilir misiniz?

Ek olarak bagaj kapanmama problemini servis bagaj kapağını sökmeden hallediyor değil mi?

Birde düşük hızda 0-30 km direksiyonu çevirirken trim sesimidir bilmiyorum ama gerilen tel sesi gibi bir ses geliyor onuda servis hallediyor mu?

bu 3 soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum.

• more61 M kullanıcısına yanıt

çok iyi bence nihayetinde kronik sorun ise onun da hiç ödenmemesi lazım ama burada bir kural vs olmadığı için normal

• seegoo kullanıcısına yanıt
    bosch a863s almıştım baya başarılı.
    bagaj kapağı ayar derecesi varmış öyle yapmışlardı. tabi söktüler mi bilmiyorum
    direksiyon trim sesini servis hallediyor.
    yapamadıkları sağa sola tam tur dönüşlerdeki uğultu ve balata sesi. o da üretim hatası.

Süper hocam teşekkür ederim, tam sağ ve sol da uğultu şikayetim yok çok şükür. Direksiyon gıcırdama ve bagaj sorunum var için ilk fırsatta bi servise götüreyim

• seegoo kullanıcısına yanıt
    araç 6 ay veya 10000km geçmediyse silecekleri bedavaya değiştirin.

Serviste taktıkları silecekte sorunlu maalesef. Benim zamanımda öyleydi. Sonra kendim bosch almıştım. Bir ara Swf aldım. İkisinden de memnun kaldım.

Arkadaşta yazmış hocam serviste değiştirdiğim 2. sileceğimde bozuk ses çıkartıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 22 Ocak 2025; 13:11:30 >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.