ben 3 hafta önce teklif aldım 30 bin bakımı için en düşük fiyat 11 bin tl(İstanbul) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 19 Aralık 2024; 14:53:46 > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (266. sayfa)
-
-
Neler vardı hocam bakımda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 model Polo Life paket sahibiyiz. Aracın ilk bakımı bir ay önce geldi fakat kilometre henüz 1000 km yi bile görmediğinden babam yaptırmak istemedi. Birkaç sorum olacak.
-Muhtemelen artık aracın garantisi geçerli değil değil mi?
-Sizce bu KM' de bakım yaptırmamak mantıklı mı ? Garanti harici bir dezavantajı olur mu ? -
Daha araba 200 kilometre oldu. Silecekler garç gurç çalışıyor. Rezalet ötesi kötü
2021-2024 Life paketlerde kablosuz Android Auto/Apple Carplay yok gibi görüyorum. Bayiiden veya vagcom üzerinden yakın zamanda özelliği açtıran oldu mu ve ücreti nedir? Ayrıca yetkili servis dışında böyle bir işlem yapılması garantiyi veya bittikten sonra gecerli iyi niyet garantisini etkiler mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz yıllarda ki multimedyalarda ki kablosuz özelliğini dışarda vagcomcular 1500 ila 3000TL civarında açıyorlar. Hepsi ayrı fiyat çekiyor. Açtırmadan önce aracının da garantisi varsa yetkili servise güncelleme olup olmadığını varsa güncelletin. O yıllarda ki multimedyaların son sürümü 0330 sürümdür. Kablosuz özelliği açtırıp multimedyayı güncellerseniz o özellik silinmiş olur. Yetkili servis açtırdığınızı sanmaz diye düşünüyorum. Multimedyalık pek bir işlem olmuyor ki.
-
2021 Polo da Wireless Carplay var mı?
Veya aktif edilebiliyor mu?
Sanırım MIB3 ünite kullanıyor polo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Araç garantiden çıkmış olur, garantinin devamı işteniyorsa hala bir şans vardır, servisle görüşülüp bakım yaptırılması durumunda garantinin devamı sağlanabilir. (Ben yılı 15 gün geçtikten sonra ilk bakımını yaptırdım.)
-Bir yılın üzerindeki kullanımlarda yağın özelliğini kaybetmesi söz konusu olabiliyor.
-
Servise götürmek yerine kendi bildigimiz bir ustaya goturup yagini degistirtsek yeterli olmaz mi ? Servis yag degisimi icin ne kadar alir tahmini ?
Garanti dışı kalması sorun değilse çok daha uygun fiyata dışarıda yağ değişimi yapılabilir elbette. Garanti dışı kalmasın diye servise fazladan para ödüyoruz..
Ben geçen hafta kampanyalı 4744 TL ödedim. Ancak genel fiyat 7 bin TL civarında..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4polat -- 23 Aralık 2024; 13:56:8 > -
Cok sorun degil zaten garantisinin bir senesi kaldi.
Bu arac icin kullanilmasi gereken bir yag marka modeli var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 23 Aralık 2024; 14:43:13 >
-
Bu hasar için çamurluk değişecek derlerse kabul etmeyin. Servis dışında da gayet güzel onarım yapılabilir.
-
Merhaba. Bu "tıkırtı" dediğiniz şeyi biraz tarif edebilir misiniz?
Hocam araç ilk kalkışta sadece 1 ve 2. Viteslerde duyulan bir ses, 2. Vites sonrası kayboluyor, sesi tarif etmek de zor, tıkırtı mı desem kıtırtı mı desem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boyasız olarak düzeltilir mi hocam. Bir de tamponun değişmesi kesin mi sizde tampon düzeltilebilir mi?
Sıfır mı almıştınız aracı son bakım serviste mi yapıldı
-
Şöyle mi? "Kırrrrrrr!!!" Diye. Araç 2. Viteste olsa bile hızlanınca ses gidiyor. Bende böyle ses mevcut maalesef.
Tampon tamir olur. Çamurluk hatasız bir şekilde düzeltilir ama servis o kadar uğraşmaz diye tahmin ediyorum. Yer tavsiye edebilirim.
Direksiyonun arkasında siyah kulakçık gibi bir şey var + işareti filan var. Direksiyonun hem sağında hem solunda var ne işe yarıyor bunlar arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X