Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.288
Cevap
161
Favori
473.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2021 comfortline polo aracım var klimayı(Ac) açınca sağ torpido arkasından tak tak 2 defa ses geliyor vw servise gittiğimde bana ön göğüs sökülecek falan dendi. Klimam da herhangi bir sıkıntı yok gayet iyi soğutuyor ve ısıtıyor. Ama ses canımı sıktı. Başına gelen var mı veya neden yapıyor olabilir servis malum küçük parçada olsa tümden değiştiriyor. Yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Evet var hocam

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Trim sesi için yetkili servise götürebilirsiniz. Trim ustaları oluyor. Bazıları işlem yapıp bazıları yapmayabilir. Onu da deneyerek bilinir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu güncel diye buraya sormak istedim. 2015 DSG polo aracımda son bir kaç haftadır ışıklarda ve normla kalkışlarda bazen D1 konumundayken vites geçisinde anlık boşa düşme ve gaz yememe durumu oluyor. Bu sorunu neden yapar arkadaşlar? Teşekkür ederim

• Arkadaşlar selam 2023 life paket kullanıyorum telefonu her bağladığımda android auto için multimedya ekranından onay vermemi istiyor kabloyu takınca direkt android auto yu başlatmanın bir yolu var mı? aynı telefon için her seferinde next next yapmak bıktırdı biraz

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Kendim iPhone kullanıcısıyım o yüzden Android Auto ile çok bir bilgim yok fakat 2024 life paket için ailem Anroid kullanıyorlar ve telefonda herhangi bir onay gerektirmeksizin kablosuz olarak bağlanıyorlar. YouTube’da bir video buldum, belki işinize yarayabilir diye ekliyorum. Android Auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philologe -- 14 Aralık 2024; 4:5:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philologe P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yazdıktan sonra biraz daha araştırdım kurcaladım vs ben multimedya ekranında uyarı çıktığı için oradan bir ayarla alakalıdır diye düşünüyordum ama kablo takıldığında telefonun kilitli olmasındanmış gibi görünüyor. Kilit açıkken denediğimde kabloyu takınca direkt bağlandı

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt

Uygulamadan "Telefon kilitliyken android auto yu otomatik başlat" seçeneğini aktif edin.

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.