< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (265. sayfa)
-
-
Evet var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trim sesi için yetkili servise götürebilirsiniz. Trim ustaları oluyor. Bazıları işlem yapıp bazıları yapmayabilir. Onu da deneyerek bilinir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu güncel diye buraya sormak istedim. 2015 DSG polo aracımda son bir kaç haftadır ışıklarda ve normla kalkışlarda bazen D1 konumundayken vites geçisinde anlık boşa düşme ve gaz yememe durumu oluyor. Bu sorunu neden yapar arkadaşlar? Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar selam 2023 life paket kullanıyorum telefonu her bağladığımda android auto için multimedya ekranından onay vermemi istiyor kabloyu takınca direkt android auto yu başlatmanın bir yolu var mı? aynı telefon için her seferinde next next yapmak bıktırdı biraz
-
Kendim iPhone kullanıcısıyım o yüzden Android Auto ile çok bir bilgim yok fakat 2024 life paket için ailem Anroid kullanıyorlar ve telefonda herhangi bir onay gerektirmeksizin kablosuz olarak bağlanıyorlar. YouTube’da bir video buldum, belki işinize yarayabilir diye ekliyorum. Android Auto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philologe -- 14 Aralık 2024; 4:5:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yazdıktan sonra biraz daha araştırdım kurcaladım vs ben multimedya ekranında uyarı çıktığı için oradan bir ayarla alakalıdır diye düşünüyordum ama kablo takıldığında telefonun kilitli olmasındanmış gibi görünüyor. Kilit açıkken denediğimde kabloyu takınca direkt bağlandı
-
Uygulamadan "Telefon kilitliyken android auto yu otomatik başlat" seçeneğini aktif edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X