Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.395
Cevap
163
Favori
484.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2022 model 1.0 tsi aracım var. eskişehir ve çevre illerde yağ bakımı için servisler 13.800₺ fiyat verdikleri için zamanında serviste çalışmış kendi servisini açmış ustaya bakımı yaptırdım. usta DLA motor kodlu 1.0 tsi için en iyi yağın şu an shell 0w20 olduğunu söyledi. servisi aradığım da 5w30 koyacağız demişlerdi. yağ değişimini sizde doğru mu yaptık? aracım şu an 27 bin kmde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Bu özellik niye açılı gelmiyor Hocam gsr 2 kapsamında. Yetkili serviste yazılım güncellemesi ile zaman ile açılır mı?

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Nedense hiçbir VW modellerinde açık gelmiyor. İlerde VW servisleri açar diye düşünüyorum açmazsa da dışarda ki fiyatı da makul olur diye düşünüyorum.

• sahankazim kullanıcısına yanıt

0w20 olması lazım.

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]golftutkusu - otomobil tutkunlarının adresi
    0W-20 Motor Yağı Ana Konu (1.0 / 1.5 TSI motor için)
    https://www.golftutkusu.com/topic/12886-0w-20-motor-yagi-ana-konu-1-0-1-5-tsi-motor-icin/

Şuan için açabiliyorlar mı Hocam? Birde geri kamera da direksiyona bağlı yönlendirme olmuyor sağa da çevirsek sola da aynı yönde gösteriyor. Bunun için bir iyileştirme yapılabiliyor mu acaba?

Tüm 2024 VW modellerinde Sfd2 kilit sistemli geldiği için araçlara bu tarz işlem şu an için yapılamıyor.

Geri kamerada da iki tip kamera oluyor. Düşük model takıldı muhtemelen. Vw TR yasa gereği Güvenlik özelliklerini standart ederken maliyeti azaltmak için bir yerden özellik kısıtlar. Özellik kısmalarına karşıyım. Şu olursa şu fiyat olmazsa şu fiyat denmesi daha iyi olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam teşekkürler bilgilendirme için. 1-2 euro filan fark ediyordur herhalde maliyet anlamında. Tüm ekipmanı koyup direksiyon ile geri görüş kamerasının yönlendirmesini sağlamamak :)

Geri kamera farkı o kadar düşük değildir. 50-100 euro civarıdır diye düşünüyorum.

Hocam sonradan 6.000tl'ye direksiyon yönlendirmeli geri görüş kamerası takıyorlar.

https://www.vagcomcenter.com/urun/vw-tcross-geri-gorus-kamerasi-orjinal/

Takılır. Vw grubu o bakımdan işlevsel.

• YouTube’da Volkswagen Türkiye’nin İzleyen Bilir Serisinde yer alan bir videoya bununla ilgili bir soru sormuştum. Ve yorumuma yazdıkları cevabı buraya bırakıyorum.

“GSR II paketli Polo modelimizde Trafik Levhası Algılama özelliği standart olarak bulunuyor ancak Türkiye Karayollarında kullanılan trafik levhaları, Avrupa Birliği standartlarından farklı olduğu için bu özellik maalesef çalışamıyor. Volkswagen AG ile, Türkiye trafik levhası standartlarının da tanınabilmesi için bir yazılım
    güncellemesi üzerinde çalışıyoruz. Henüz zamanlama veremesek de bu yazılım güncellemesi hazır olduğunda, özelliğin bulunduğu araçlara yüklenmesi için siz, değerli müşterilerimiz ile irtibata geçeceğiz.”

İlgili YouTube videonun bağlantısını da ekliyorum, yorumlarda görebilirsiniz. https://m.youtube.com/watch?v=YtPCG3mrpeU" data-href="https://m.youtube.com/watch?v=YtPCG3mrpeU">Youtube Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philologe -- 25 Kasım 2024; 22:28:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Philologe P kullanıcısına yanıt
    Saolun Hocam bilgilendirme için.

Rica ederim. Umarım çok uzun sürmez ve en kısa zamanda ilgili güncellemeyi alabiliriz. Merakla beklediğim bir özellik, belki hayati değil ama yine de böyle bir özellik varsa en kısa zamanda edinmek isterim 😬

Çok iyi. Bilgi için teşekkürler.

• Su anki life donanımlar, önceki style donanımlardan boş değil mi arkadaşlar? 2021lerden beri aynı kasada makyaj yapıp r line, highline, style, life diye donanımı azalta azalta rezil etmişler arabayı. Bende önceki kasa lounge vardı en son, çok doluydu. Ondan sonra şimdiki life paketlere bakıyorum sirket spec gibi bomboş arabalar.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    2021de gelen makyajlı kasa lifeler makyajsız kasa highlinedan daha dolu geldi.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Onlarda adaptif sis farkları, matrix ledler vardı. Simdili lifelarda sis lambası yok. Klima dokunmatik olmuş, far belli değil. Style olanlar highline'a eşdeğer gibi görünüyor ama nedense gelen style araç yok türkiyeye. Hep life.

• 2024 Life paket GSR II küçük gösterge panelli versiyonda kaçıncı viteste olduğumuzu niye göremiyoruz buna anlam veremiyorum. Sadece D yazıyor... Bu olayı çözenler var mı? İlla yazılımla mı oynama yapacağız?

Ayrıca eğimli yerlerde fren yaptığımda araç tam durmaya yakınken/dururken "gaak" diye ses geliyor aracın arkasından mı neresinden anlamadım. Bu kampanalardan dolayı mı? Düz yerlerde çok yapmıyor ama eğimli yerlerde araba tam durduğunda şiddetli bir ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeN7 -- 29 Kasım 2024; 20:15:41 >
  • EgeN7 kullanıcısına yanıt
    Vites Drive konumundayken kendi adıma hangi viteste olduğumu göremiyorum. Ancak, görmek isterseniz, vites D konumundayken bir tık geri alarak Sport moduna geçtiğinizde S1, S2 şeklinde vites seviyelerini görebilirsiniz.

Hepsinde kaldırdılar Hocam 2024te. Polo taigo tcross troc vs

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.