Merhaba herkese, 2024 model Life paket bir Volkswagen Polo sahibiyim. İki gün önce, aracımı park etmek için yavaşça ilerlerken aracımda sarı bir ikaz ışığı belirdi ve ekranda “trafik işareti levhası” gibi bir uyarı yazısı çıktı. Aracımı 1 Ağustos’ta aldım ve yaklaşık 5.000 kilometredir kullanıyorum; bugüne kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Park ettiğim alanda birçok ağaç vardı ve sonbahar olduğu için yapraklar sararmıştı. Bu olayın ardından aklıma bir soru takıldı: “Aracım trafik işaretlerini okuyabiliyor mu?” Ayarlar bölümüne göz attım, ancak bununla ilgili net bir bilgi bulamadım. Direksiyonun sol tarafında bulunan araç ikonuna tıkladığımda, hayalet ekranda “Asistanlar” menüsü açıldı ve karşıma iki seçenek çıktı: Lane Assist ve Hız Uyarısı. Yanında da bir tabela okuma ikonu var. Ancak bu seçeneği etkinleştirmek için direksiyon üzerindeki “OK” tuşuna basmama rağmen aktif hale getiremedim. Bu konuda bilgisi olan veya yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum. Teşekkürler! (Fotoğrafı ekledim.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (262. sayfa)
-
-
Araçta kullanılan kamera modelini tam bilmek lazım. Cihaza bağlanınca belli oluyor.
Bazı takılan kameralar da lisans ücreti olmadan düşük bir fiyata açılıyor bazılarında da lisans ücreti olduğundan yaptırmak mantıksız oluyor.
2024 model araçlarda Sfd2 kilit var. Şu an için bir işlem yapılmıyor diye biliyorum. Gizli özellik veya Retrofit işleri yetkili servisten ziyade dışarda Vagcomcular yapıyor. İyi olanların birisi tercih edilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtınız için öncelikle teşekkürler. Aracı daha yeni aldığım ve garantisi devam ettiği için aslında dışarıdan bir işlem yaptırmak istemiyorum. Henüz herhangi bir işlem de yaptırmadım.
Ama gösterge ekranımda bir saniyelik ‘trafik işaret levhası’ gibi bir uyarı verince şaşırdım ve heyecanlandım açıkçası :) Bilmediğim bir özelliği mi mevcut diye.
Ardından da bu resimde ki hız uyarısı dikkatimi çekti 😬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılımsal kapalı.
Garanti sonuna doğru baktırmak en iyisi. Zaten şu an Sfd2 kilit açılması çözülmedi (başkalarından duyduğum)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba 2021 1.0 tsi dsg aracima stage 1 yazilim yaptirmak isterim, kullanan var midir nerde yaptirilmali ? Yazilimla birlikte DSG kalibrasyonu yapilmali mi ?
Merhabalar. 2021,2022, 2023 ve 2024'ler arasi DSG yaziliminda 1-2 gecisini geciktirmeyle ilgili farklar var deniyor. 2024 gsr2 ile gelende bunun oldugunu biliyorum ama, oncekilerde de ornegin 2021'e gore silkeleme probleminde azalma deneyimleyen var mi?
Çok süre geçmiş ama sileceklerinizin ömrü ne kadar oldu?
-
benim araç 7350 km gibi daha çok çok kullanmadım haliyle silecekleri. sürekli kullananlar vardır ama alan bu silecekleri alıyor. a863s kodu.
-
Verdiğiniz kod yetkili servis kodu mı yoksa Bosch marka silecek kodu mu
bosch hocam. kendi silecekleri bi süre sonra değişsede ses yapıyor. uğraşmayın hiç bosch alın geçin
-
Swf marka da bakıyorum.
Ne silkelemesi oluyormuş anlamadım.
GSR2 lerde böyle birşey yok.
Hocam GSR2'lerde çözüldü demek istemiştim ama yanlış ifade etmişim.
Yakıt tüketimini düşürmek için düşük gaz girdisinde düşük hızlarda 2'ye atmaya meyilli DSG. Biraz daha gaza basınca da düşük hızlarda 2-1 arası kararsız kalıp birden 1'e attığı ve sarstığı durumlar oluyormuş. Markalar kendi kalibrasyon yazılımıyla buna müdahale ediyorlar ve her markada farkli bir davranış oluyormuş. 2024 GSR2'lerde viteş geçişleri yavaşlatılıp düşük gazda hemen 2 ye atma davranışından vazgeçildiği için silkeleme problemi(2'den 1'e beklenmedik şekilde vites düşürme) önrmli ölçüde çözülmüş diyorlar. Diğer yıl çıkışlılarda (2024 temmuz öncesi, ya da 2023 araçlar mesela) bu problemin önceki versiyonlara göre çözülmesı gibi bir durum var mıdır diye sormuştum.
Bir den en güncel şanzıman yazılımı önceki yıllara da yüklenebiliyor mu acaba? Sonuçta kalibrasyon tamamem yazılımla alakalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunlarda polen hava filtresi ne zaman değişiyor
30 binde bir. 15 bin bakımında yok 30 bin bakımında var 45te yok 60ta var.
ben de dusunuyorum
su ana kadar rsa ve 2cr ile gorustum. fiyatlar yakin
ama hangisi daha iyidir bir fikrim yok
sanirim forumda yazilim yaptiran kimse yok
-
hocam ben de düşünüyorum ankarada aradıgım cogu yer 1.0tsi polo lara calısmamız yok dediler. sanırım önerilmiyor. siz ne kadar fiyat aldınız bu yerlerden
-
uzun zamandir yapilan bir motor. kimleri aradiniz da yok dediler?
rsa ve 2cr 10-11 bin diyor
-
polo 2021 style aracım için periyodik bakım (ek olarak hidrolik yağı,araç 33 binde) için birkaç wv yetkili servisi aradım istanbul içi 11.000 den aşağı fiyat ver olmadı.
-
Vw Mez Florya bir fiyat alın. Kasım sonuna kadar kampanya var diyorlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X