Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.224
Cevap
161
Favori
466.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otoparkta aracıma sürtmüşler şu şekilde bir hasar oluştu 2-3 tane çizik var tırnak giren diğer kalın olanlar verniği kaldırmış,sedefli metalik boyası var resif mavisi sizce ne yapmalıyım rötuş tutmayacak komple de boyattırsam yazık ederim hem masraf hem değer kaybı.

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• 2024 life için acc, otomatik park gibi özellikleri actirabiliyor muyuz acaba? İ20 düşünüyordum ama sirf bu otomatik sürüş özelliklerini actirabiliriz belki diye bi düşünmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIHAYALPERESTII

Otoparkta aracıma sürtmüşler şu şekilde bir hasar oluştu 2-3 tane çizik var tırnak giren diğer kalın olanlar verniği kaldırmış,sedefli metalik boyası var resif mavisi sizce ne yapmalıyım rötuş tutmayacak komple de boyattırsam yazık ederim hem masraf hem değer kaybı.

cif ve bez ile güzelce bi silin. kalan yerleri gözünüze batmıyorsa sorun yok hocam. nazarlık dersiniz bence kapıyı boyatmak yazık etmek olur

• Polo 2017 aw aracim var. Paspas altı keçem ıslandı, maspiyel ustu plastigi nasil sokebilirim. Keçeyi cikartip kurutmam gerekli sadece koltuklari soksem keceyi cikarabilirmiyim
  • IIHAYALPERESTII kullanıcısına yanıt

Pasta ile olabildiğince almaya bakın. Eğer derin çizik var ise çelik rotuş ya da boyasız çizik giderme işlemi yapan yerler var. Oraya gösterirsiniz. Bunun için boya yazık olur.

• Bugun vw ankara eskihisarda 2023 polo life dsg aracima 1. Yil bakimi yaptirdim sene sonuna kadar kampanya varmis fiyat 7700den 4840 düştü referans kodum 944 servise soylerseniz sevinirim faturayi paylaşıyorum
  • Selamlar yaklaşık bi 10 gün içinde 2023 model polo aracın ilk bakımı gelecek şeklinde uyarı verdi konsolda. İstanbul anadolu yakasında çok az yetkili servis var gördüğüm kadarıyla. Bana en yakın ümraniye avek görünüyor. İlk bakımda burada ne kadar masraf çıkar? Bu servisi önerir misinzi yoksa anadolu yakasında farklı bir servise mi gitmemi tavsiye edersiniz? Aracı doğuş oto kartaldan almıştık. Servise de oraya mı götürmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 9 Kasım 2024; 22:58:35 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

Tek tek yetkili bayi servislerinden fiyat alın. Fiyatlar farkedebiliyor.

Doğuş Kartal'dan dün teslim aldım. İlk bakım 7.600 TL. Online randevu olduğu için indirim oluyor.
  • umutbaran kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hocam aracı alalı 1 seneye yakın oldu toplasan bikaç bin km anca yapılmıştır. Bakımı yaptırmayalım diyor o yüzden ailem. Bu mantıklı mı sizce? ne gibi dezavantajları olur? Garanti iptal olmuş oluyor sanırım direk değil mi normalde 1 sene daha olması gerekirken? Onun dışında uzun vadede ne gibi dezavantajları var?

Evet garanti iptal olur.

Araç km az yapsa bile motor yağı yıldan kaynaklı da ömrünü kaybeder. Su gibi olur.

Bakımsız veya geç yapılan bakım araç 50-60bine gelince de extra sorunlar açabilir.
    Normalde 100bin - 120bin km de değişmesi gereken parçalar erken km/genç yaşta yıpranmış oluyor.

Geçmiş olsun hocam.

Ben olsam bir pasta cila üzerinden geçerdim ve o şekilde bırakırdim. Boyatmayın yazık olur.

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt

Sadece eskihisar servisinde mi geçerli bu indirim yoksa tüm servislerde kampanya var mi?

Çok geçmiş olsun.

Antalya’da Cargloos adlı bir firma var, yaptığı işlere bir bakın isterseniz. Bu şekilde iş yapan başka firmalar da bulunur. Komple boyatmak dediğiniz gibi sıkıntılı.

Sağlıklı sürüşler
  • erhun1988 E kullanıcısına yanıt

Eskihisara özel olduğunu söylediler

• Onurchik kullanıcısına yanıt
    Hocam 45.000 km bakimina ne kadar verdiniz??

Neler iceriyor??

Benimde ocak ayinda seneden doluyo ama aralik ayinda yaptirmayi dusunuyorum.zam gelmesin diye.
  • 26_____ kullanıcısına yanıt

Hopi mopi 6400 gibi bir şeydi hocam. Ekstra da yoktu, filtre ve yağ. Ama çok oldu. Araç benim 58bin'e geldi şimdi. 60bin bakımına gideceğim 1 aya. Onu da yazarım.

• Yeni gelen pololarda 6 hoparlöre geri dönmüşler mi acaba Taigolar 6 hoparlöre dönmüş kasımda gelen araçlar
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.