2 sene doğuşun kendi kaskosundan VDFte yaptırmıştım. evvelki sene yani 2. senesinde düzeltin dedim mail ve telde görüştüm. umurları değil. geçen sene bizim burda istediğim gibi acentada yaptırdım konut sigortaları vs de klozlar vs. orda düzeltti sağolsun. kaza yapsak muafiyet kesiyorlarmış yanlış model olunca. kendileri araç sisteme tanıtılınca düzeltmeleri lazımmış ama 3 kuruş fazla çıkacak diye söylemek istemediler herhalde. benimki highline girilmişti. |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (259. sayfa)
-
-
muayene ve kasko bilgileri denk gelince farkettik poloda skandallar bitmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizde hangi kasko vardı VDF miydi? kasko yapan firmanın iş güzarlığı bu polodan ziyade. başka arabada da olabilir tecrübe oluyor. ben baştan beri farkındaydım ancak bi kaza durumunda sorun çıkacağını bilseydim beklemezdim vdf düzeltsin diye. sürekli darlardım ya da yapmıyorsa başka acenteya yaptırırdım. normalde sisteme yeni model 1-2 ay içinde tanıtılırmış, sonrasında azilname ile güncellenirmiş kasko. yeni model daha pahalı, life ta fiyat farkı çıkıyor diye müşteri işkillenmesin ek ücret çıkacak diye onlar da ses çıkarmıyor. sorun burda başlıyor. ben VDFe mailde yazdım hatta konuşma tarihini falan söyledim ama sallamadılar. kaskoyu yapan acente söylemesi lazım model sisteme girilince azilname ile düzeltilmesi lazım ancak belli bi fiyat farkı çıkabilir haberiniz olsun diye. onu söylemiyorlar o anlık kendileri yapsın geçsin diye.
-
makyajlı lifeı alırken kaskoyu vdf yapmıştı.
aynen işte vdfin iş güzarlığı. 2. sene ben aradım ve mail attım düzeltmemişler. bi şey olmaz diye devam ettim. 3. sene depremden dolayı bankanın yaptığı alelacele konut sigortasını düzgün şekilde yaptırmak için iyi bi acente araştırırken ona söyleyince durumu neyin ne nasıl old. anlatmıştı. 3. sene de teklif verirken düzeltin teklifi diye mail attım ve telde söyledim bakalım nabacaklar diye. umurları değil teklifi eskisi gibi düzenleyip yollamışlar. dertleri seni kaçırmamak yüksek fiyat çıkartıp. konut sigortasında da aynısını yaşadık. banka depremde ev yıkılırsa kendini kurtarmak öncelikli sigorta yapmış fiyatı yükseltmemek için. dışarda düzgün bi acente bulmak lazım onlinedan da iyi fiyat çıkıyor öyle olunca aynı klozlarda ve sorun olduğunda yardımcı da oluyorlar. sigorta bölümünde yazmıştım 1-2 mesaj konuyla ilgili daha önce. adamların derdi yap geç ve kaçırmamak için teklifi verirken bak çok çıkıyordu burda sana fiyatı düşük yaptık diye iki seçenekten ucuza ikna etmek.
-
Arkadaşlar merhaba, Ankara için kışlık lastik tavsiyesi verebilecek arkadaşlar var mı? 2019 da Brigstone blizzak lm005 almıştım işi bitti. Şimdi aynı lastiğe baktım bayağı pahalanmış, tanesi 3000 gibi. 2000 2500 arası ne tavsiyeniz olur? O aralıkta lassa snoways, goodyear ultragrip8, hankook 462, nokian gibi seçenekler var.
Arkadaşlar merhaba, 21 model polo life var. 2.el olarak aldım. Rolantide titreme problemi var, devir 1000in altına düşünce başlıyor. Yetkili serviste normal olduğunu söylediler 3 silindir motorlar için ama direksiyona kadar hissedilmesi normal değil gibi geldi bana. Bu model için kronik bir problem mi bu ? Motor kulağı mı revize edilmesi gerekiyor? Daha önce konuşulanları okudum ama tecrübesi olan birisi yol gösterirse süper olur teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desmonddd -- 30 Eylül 2024; 17:34:9 >
Bu olay bende de var. (21 model) Hatta içerden tık tık tık (tüm camları kapatıp sessiz bir yerde) diye ses geliyor. Yetkili servise götüreceğim.
Direksiyonu sağa sola çevirince de direksiyondan ses geliyor. Airbag sargısı diye okumuştum onu da soracağım.
Frene basıldığında çıkan ses sorununu disk ve balatayı değiştirerek çözdüm. Bosch carda değiştirdim. Disk: Hella Balatalar: Bosch
Sileceği çalıştırdığımda röle sesi geliyor, normal dediler ama daha önceki arabamda böyle birşey yoktu.
BMW'ye sorunlu derlerdi ama bu arabada bu kadar sorun olması normal midir anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostbilgin -- 30 Eylül 2024; 20:56:34 > -
Pirelli snow control tavsiyemdir
2000 tl gibi fiyat ile başka marka bakılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekDenyıl7 -- 30 Eylül 2024; 21:10:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.0 motorun 4 silindirlilere göre daha titreşimli çalışması anlaşılabilir ama bu titreşimi sürücü mahaline kadar yansıtması anormal bir durum gibi görünüyor. İlk akla gelen motor kulağı ama herhangi bir deformasyon da görünmüyor. Acaba 21 modele mahsus bir hata sonraki modellerde motor kulağı mı değişti de çözüldü sorun
Arkadaşlar 2024 Polo'da arka kampanaları diskle değiştirebiliyor muyuz? Araçtan araca değişiyormuş, duruma göre kompleks bir işçilik ve maliyetli vs. olabiliyormuş. Değiştirilebiliyorsa ne zaman değiştirmek gerekir, bu işlemle alakalı bilgisi olan var mı?
-
2021 model araba 2023 de değiştirdiler kulağı şimdi daha kötü. Servis normal dedi geçti. Normalde çok titreşimsiz motor çalıştırdığını hissettirmiyor. 3 silindir vs olayı hikaye motor kulağı defolu üretim.
Ankara doğuş oto da motor kulağı değişimi dedi. 1 günde teslim aldım aracı. aracın çalıstıgı dahil belli değil yeni hali. Resmen segment atladı araba.
-
Merhaba 2024 polo life satın aldım. Carplay’de sorun yaşıyorum, yaşayan var mı ? Acc yapan var mı ayrıca birkaç yere sordum daha gelmedi diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bir sorun yasıyorsunuz hocam
Telefondan çalıyor müziği bazen, bazen ekran açılıyor telefonun sonra arabadaki ses bozukuyor netliği gidiyor. Bazen haritalar uygulaması açıkken müzik sesi açık olunca sirinin sesi gidiyor. Buna benzer bi kaç şey daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2019 polo 1.0 highline. ruhsatta highline yazmiyor ama arkadas 16 jant oldugu icin highline dedi
bu aracta geri viteste yan ayna asagi inmiyor mu?
-
Sol kapı kolunda bulunan ayna ayarlama joystiğini geri vitese takmadan önce "R"-right- konumuna getirin. O özellik Comfortlar'da/Life'larda da var. (Trendline/impression'dan emin değilim)
-
her kombinasyonu denedim ama olmadi
menudeki ayna kisminda geri viteste asagi indir kismi yok
-
Arkadaslar merhaba, Polo Life 1.0 2021 model aracimi 3. Bakim icin bugun yetkili servise goturdum. Servis islemleri yapilirken on balata ve disklerin asindigini ve degismesi gerektigini soylediler. Arac daha 22bin km de ve uzatilmis garantisi de devam etmekte. Bu kadar dusuk km de balata ve diskin asinmasi normal mi? Cok fren kullanan biri de degilim. Garanti kapsaminda degistirilmesini talep ettim ancak sarf malzeme oldugu icin garanti kapsaminda degistirilemeyecegi soylendi. Servis para koparmak icin boyle bir sey soylemis olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X