sağolun paylaşım için. @FatihMehmet* benimde 3. bakım geldi. aldığınız fiyat gayet iyi. geçen sene 7 bin tl küsür idi bursa arcada. benim km düşük 7 bin kmde. fren hidroliği için kontrol kalemi aldım kontrol ettim gerek yok. bu fiyatı nerden aldınız 6 bin tl küsür iyimiş. |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (257. sayfa)
-
-
Kayseri Aykan. Cenaze sebebiyle 5 gün ertelemiştim bakımı. Sağolsunlar yeni ay geçti diyip zam yaptılar. Şöyle böyle derken 6445 tl oldu.
-
bugün bursa arca 6900 tl fiyat verdi. aynı yukarıdaki gibi. yağ, filtresi ve conta değişecek yalnızca.
-
garanti devam ediyor mu?
-
hayır, 3. bakım
-
-
Bende bugun farkettim sola cevirince tık tık ses geliyor sanki plastik bisiye takiliyor yaglaninca gececek gibi. Sizde de boyle bir problem var miydi? Aracim 39binde otomatik -
-
Sağolun video için. Bu kadar ses yok 2 noktada tık tık sesi var sadece. İlerleyen zamanlar belki buna dönecektir. Hafta sonu muayneye girecegim on takimla ilgiliyse belki orada çıkar. Yoksa da servise gidip bi sorarım. -
gsr2 ile gelen şerit takip nasıl çalışıyor? şeridi ortalıyor mu yoksa sürekli şerit kenarlarına gidip geri mi düzeltiyor? kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirse beni sevinirim. -
bir de tam tur sağa sola dönün uğultunuz var mı -
bence yari fiyatina disarida yaptirin
alti ustu yag degisiyor yani
-
yüzde 100 ortalayıp gıdıyor dıyemeyız. Sag sol'a kaymalar oluyor malesef.
-
-
Merhaba, 2024 model Polo life aracım var. 3500-4000 km’ye ulaştığımda yakıt kullanım verilerini sıfırlamıştı. Tesadüf sanmıştım yanlışlıkla eşim yaptı diye düşünmüştüm ama 8000 kilometrede tekrar oldu. Bunun bir ayari mu var acaba bilen biri yardımcı olabilir ? Buna ek olarak benim aracımda da sürüş sırasında on kısımdan gelen sesler var ama servis yardımcı olmuyor. Bir yazı gösterdiler söylediklerine göre vw sürüş ve frenleme sırasında gelen tüm sesler için garanti kapsamında müdahale yapılmamasına dair bir bilgi metni yayınlamış. Tüm bu problemler bilinen kronik sorun olarak nitelendirilmiş ve globalde bir çözüm beklendiği söylenmiş. Bilginize. Araçtan çok memnunum ama bu ses işleri tat kaçırıyor
-
100saat sürüş sonrası yakıt tüketimi verisi silinir.
çözüm bulmasınlar daha 3 sene dil döktük, nokiadan beter olurlar inş -
Arkadaşlar merhaba,
Aracımda giderken ön taraftan langur lungur ses gelmektedir. Hatta bazen bu ses gıcırtı sürtme sesi şeklinde olup pedalların altında. Bana hissettiriyor kendini .
Servise gittim ama maledef direkt jant ve coile bağladılar tabiri caizse ilgilenilmedi pek . Sorun sizce ne olabilir fikri olabilen var mı ? -
gsr2 ile kablosuz olarak carplay/android auto geliyor mu?
-
Büyük sacmalikmis. Önceki aracım 2016 poloydu çok memnundum bu araçla vwden soğudum bir daha alacağımı sanmıyorum. Zaten servis sürüş sırasında gelen sesleri açıklarken örnek olarak diğer modellerdeki kronik sorunları söyledi alinacak model olmadığını anladım, özrü kabahatinden beter.
-
Ayni dusunuoruz.
2016 modelde 4 disk fren
2022 de arkalar kampana
2016 da cam ustu tutacak var
2022 de yok
2016 da kol dayama var hareketli ve yukseklik alcaklik ayari var
2022 de yok
O kadar pismanim ki sadece goruntu var
Hee bide;
2016 1.2 tsi 90 bg
2022 1.0 tsi 95 bg amma 2016 daha az yakio
Cok posmanim bidaha hayatta vw dusunmuorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X