Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.292
Cevap
161
Favori
474.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@FatihMehmet* benimde 3. bakım geldi. aldığınız fiyat gayet iyi. geçen sene 7 bin tl küsür idi bursa arcada. benim km düşük 7 bin kmde. fren hidroliği için kontrol kalemi aldım kontrol ettim gerek yok. bu fiyatı nerden aldınız 6 bin tl küsür iyimiş.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Kayseri Aykan. Cenaze sebebiyle 5 gün ertelemiştim bakımı. Sağolsunlar yeni ay geçti diyip zam yaptılar. Şöyle böyle derken 6445 tl oldu.

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

bugün bursa arca 6900 tl fiyat verdi. aynı yukarıdaki gibi. yağ, filtresi ve conta değişecek yalnızca.

garanti devam ediyor mu?

• cseyfe kullanıcısına yanıt

hayır, 3. bakım

• 2021 polo dsg aracımda direksiyonda sola sağa çevirirken ses çıkıyordu. Teyp, cam kapalı ve araç çalışırken aracı haraket ettirmeden duyulan bir ses.

Direksiyonda yaşanan bu problem için iyi niyetten yararlanarak airbag sargısı değiştirildi. Bu husustaki iyi niyet garantisi 3 yılmış.

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] 2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• more61 M kullanıcısına yanıt
    Bende bugun farkettim sola cevirince tık tık ses geliyor sanki plastik bisiye takiliyor yaglaninca gececek gibi. Sizde de boyle bir problem var miydi? Aracim 39binde otomatik
  • murat.16 M kullanıcısına yanıt

Sağolun video için. Bu kadar ses yok 2 noktada tık tık sesi var sadece. İlerleyen zamanlar belki buna dönecektir. Hafta sonu muayneye girecegim on takimla ilgiliyse belki orada çıkar. Yoksa da servise gidip bi sorarım.
  • gsr2 ile gelen şerit takip nasıl çalışıyor? şeridi ortalıyor mu yoksa sürekli şerit kenarlarına gidip geri mi düzeltiyor? kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirse beni sevinirim.
    bir de tam tur sağa sola dönün uğultunuz var mı

bence yari fiyatina disarida yaptirin

alti ustu yag degisiyor yani

• meisida kullanıcısına yanıt

yüzde 100 ortalayıp gıdıyor dıyemeyız. Sag sol'a kaymalar oluyor malesef.

• 2021 polo da 2023 de motor kulağı değişmişti kısa süre sonra titreme yeniden başladı son 2-3 aydır sanki pancar motoru üstünde gibi titriyor araba video eklemeyi bulamadım mobil uygulamada fotoğrafta işaretli yerden sallanıyor.( bunu da videoya yakaladım). Bir de kavşakta dururken ya da park edip 15 dk sonra dilan tekrar çalıştırınca klima auto ya basınca stop etme(bu sefer videoya yakaladım) . Yokuş dikse ısrarla vites düşürmeyip yokuşta duracak hıza düşmesi sonra düşürüp teker sarması vs sorunları beni baya soğuttu araç 13500km de daha. ilk gelen seri kaynaklı tüm kronikler mevcut malesef . 13 Eylül de garanti bakalım ne diyecek

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• Merhaba, 2024 model Polo life aracım var. 3500-4000 km’ye ulaştığımda yakıt kullanım verilerini sıfırlamıştı. Tesadüf sanmıştım yanlışlıkla eşim yaptı diye düşünmüştüm ama 8000 kilometrede tekrar oldu. Bunun bir ayari mu var acaba bilen biri yardımcı olabilir ? Buna ek olarak benim aracımda da sürüş sırasında on kısımdan gelen sesler var ama servis yardımcı olmuyor. Bir yazı gösterdiler söylediklerine göre vw sürüş ve frenleme sırasında gelen tüm sesler için garanti kapsamında müdahale yapılmamasına dair bir bilgi metni yayınlamış. Tüm bu problemler bilinen kronik sorun olarak nitelendirilmiş ve globalde bir çözüm beklendiği söylenmiş. Bilginize. Araçtan çok memnunum ama bu ses işleri tat kaçırıyor

• bassab B kullanıcısına yanıt
    100saat sürüş sonrası yakıt tüketimi verisi silinir.
    çözüm bulmasınlar daha 3 sene dil döktük, nokiadan beter olurlar inş
  • Arkadaşlar merhaba,

Aracımda giderken ön taraftan langur lungur ses gelmektedir. Hatta bazen bu ses gıcırtı sürtme sesi şeklinde olup pedalların altında. Bana hissettiriyor kendini .

Servise gittim ama maledef direkt jant ve coile bağladılar tabiri caizse ilgilenilmedi pek . Sorun sizce ne olabilir fikri olabilen var mı ?
  • gsr2 ile kablosuz olarak carplay/android auto geliyor mu?

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Büyük sacmalikmis. Önceki aracım 2016 poloydu çok memnundum bu araçla vwden soğudum bir daha alacağımı sanmıyorum. Zaten servis sürüş sırasında gelen sesleri açıklarken örnek olarak diğer modellerdeki kronik sorunları söyledi alinacak model olmadığını anladım, özrü kabahatinden beter.

• bassab B kullanıcısına yanıt
    Ayni dusunuoruz.
    2016 modelde 4 disk fren
    2022 de arkalar kampana

2016 da cam ustu tutacak var
    2022 de yok

2016 da kol dayama var hareketli ve yukseklik alcaklik ayari var
    2022 de yok

O kadar pismanim ki sadece goruntu var

Hee bide;
    2016 1.2 tsi 90 bg
    2022 1.0 tsi 95 bg amma 2016 daha az yakio

Cok posmanim bidaha hayatta vw dusunmuorum
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.