Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.224
Cevap
161
Favori
466.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sis farı yok sis farı 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

vallam hocam gördüklerimiz bunlar daha göremediğimiz yerlerde neler yoktur acaba

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Ben yaşıyorum. Araç 150 km de oturur mu bilmiyorum.

• Merhabalar, ikinci el 2023 Life paket araç aldım. Araçta halihazırda kablolu carplay mevcut. Bunu araçta sök-tak olmadan, garanti kapsamından çıkarmadan kablosuza çevirmek mümkün mü?

Paspas ve bagaj havuzunu Wöller aldım, kaliteli kokusuz bir ürün tavsiye ederim.

• Titreme kulağı değişmeye gerek yok dendi
    Yokuş yukarı silkeleme hantallığa güncelleme yapmışlar
    Klima stop etmeyi tespit edememişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufuk3394 U kullanıcısına yanıt
    2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]aliexpress.
    XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissan - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006644930281.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.17133d1269QSIl&gatewayAdapt=glo2tur

Kullanıyorum, memnunum...

• Cole Trickle kullanıcısına yanıt

Hocam takılma yada tepkisel olarak gecikme var mı cihazda? Diğer aracımda benzer bir modül kullanıyorum 1-2 saniyelik gecikme oluyor harita ve müzik geçişlerinde. Bu aparatta böyle bir durum yaşadınız mı?

• ufuk3394 U kullanıcısına yanıt

Takılma değil de arada arabaya bindiğimde bağlanmada gecikme olabiliyor...

• Arkadaşlar daha önce de bakım için tavsiye istemiştim. 50000 km 2019 dsg polom var. Yetkili servisler Ankarada 8700 tl istediler yağ ve tüm filtreler için. 'Ankara Volkswagen' isimli özel serviste 4400 tlye yaptırdım.
    Volkswagenin sadece adı kalmış arkadaşlar afedersiniz bok gibi araba polo. Ne donanım var adam gibi, bir de kronik sıkıntılar... Direksiyon uğultusu mı dersin, balata ötmesi mi, motor kulağı kırması ve titremesi mi, trim sesi mi ne ararsan var malesef. Bir daha tercihim olmaz vw.

• Arkadaşlar bir arkadaşıma 2024 sıfır impression polo aldık. Multimedya ekranı üst paketlerle aynı. Bayi ve kodlamacılar carplay açtırılamıyor dediler. Açtırabilen ya da bilgisi olan var mıdır?

• FthGTI F kullanıcısına yanıt

hocam bende de 2022 life var 30 binde rölantide ben de ufak bir titreme hissediyorum siz naptınız nasıl çözdünüz

• Herkese merhaba. 23 model düz vites impression aracımda motorun son zamanlarda biraz sesli çalıştığını fark ettim. Önceden titreşimli çalışıyordu 3 silindir olduğu için ama 15 bin bakımından sonra ses artmaya başladı. Yaşayan var mı acaba böyle bir sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiden motor kulağı değişti titreme kalmadı

Tüh aracın garantisi bitmiş yeni aldıgımda. Cok maliyetli bir şey mi peki motor kulak değişimi

• yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt
    Garanti bitmis olsa bile iyi niyet garantisi kapsaminda degisim yapabilirler.

motor kulak değişimi yetkili serviste ortalama ne kadardır bilginiz var mıdır? ya da yakın zamanda yaptıran var mı dostlar

• selamlar 2022 dsg 40.000 de polom var. Aracın start stop unda bir sorun var. Araç durduğunda start stop devreye giriyor ayağımı frenden çekmeme rağmen 1-2 saniye içinde motor tekrar çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?

• mustafa_14535846485 M kullanıcısına yanıt
    Klima açıksa yapabilir hocam

• arkadaşlar selam

2023 life paketi ile 15bin km'yi doldurmuş bulunuyorum. bir süredir fark ettiğim bir kaç şey var. bunlar normal şeyler mi servise götürmeden size sormak istedim.

- araç sessiz bir şekilde ilerlerken yavaslarken 23-22 ve 32-21km hızlarda tık diye bir ses duyuluyor arka taraftan. sanki ufak taş çarpmış gibi. vitesteyken çok duyulmuyor ancak serbest/yelken modda ilerlerken motor sessiz olduğu için daha iyi duyuluyor.

sonradan fark ettim ki o km'lerde vites değişimi oluyor. ancak serbest modda olmasına rağmen araç yine arka tarafta vites geçişi mi yapıyor? öyleyse dsg'de mi sıkıntı var yoksa bu ses normal mi?

-yine başka bir şey: sessiz ortamda, iyi asfaltta ilerlerken pervane sesi gibi bir şey geliyor ama çok az duyuluyor, dikkat kesilmek lazım. klima açık değil. bir yerden geliyor belli belirsiz pırpır sesi.

bunlar sizin karşılaştığınız şeyler midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 eylül ayı lansmanda makyajlı kasa life alanlar kaskolarını ruhsatlarını incelesin araç comfortline gözüküyor ve 2021 haziranda tescilleri yapılmış

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.