Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.292
Cevap
161
Favori
474.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anormal,başka servise gidin. veya dışarıda gösterin derim vw, nokia gibi oldu artık
  • Merhaba, 2023 life dsg aracım serbest sürüş (yelken) moduna yokuş aşağı veya düz yol farketmez geçmiyor benzer durumu yaşayan var mı?
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Bu durum bana da normal gelmedi acikcasi. Normal kullanimda balata ve disklerin kac km de degismesi gerekiyor?

• dodiko kullanıcısına yanıt
    50bin civarı da poloların balataları sorunlu.
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Aracım 2022 30binde. Servis bana da balataların değişmesi gerektiğini 2 disk oldıgı için normalden daha erken bittiğini söyledi. Cok erken değil mi balata değişimi için ya
  • Ben disarda tanidik baska bir ustaya daha gosterip servisin soylediginin dogrulugu hakkinda fikir alacagim.
  • kronik sorunsa, yuzlerce aracta bu sekildeyse ucertsiz degisirler. onun disinda kullanima bagli oldugundan ucretsiz degisim yapmazlar

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    vw tr eski vw tr değil. sarf malzeme 6 ay 10bin km bahanesine sığınıyorlar.
  • araba 2019 polo highline

sunu yapmak istiyorum, yapamiyorum

kapiyi ac tusuna 1 kez basinca sofor kapisi acilsin, bir daha basinca digerleri de acilsin

menuden sofor kapisi acilsin secenegini seciyorum ama olmuyor

nasil yapmaliyim?

21 model aracımı bir kaç önce 45000 (3.) bakımına soktum. Balata-disk bir sıkıntı olduğunu söylemediler. Başka servise gösterin. Ki ben her gün dur kalk köprü trafiği çekiyorum bu araçla. Sürekli gaz fren.

• Onurchik kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam. Haklisiniz bana da pek normal gelmedi. Kendi tanidigim bir ustaya gosterecegim.

• Merhabalar,

2021 sonrasi polo life dsg almayı düşünüyorum. 2024 GSR2 ile öncesi arasında 4 hoparlöre dönme, daha küçük dijital ekran, multimedya ekranı değişimi, klimada off butonu kaldırılması, şerit takip ve çarpışma önleme eklenmesi gibi farklar olduğunu biliyorum. Bunun dışında bir de 2024 kasalarda(yalnızca gsr2 değil tüm 2024'lerde diye söyleniuor) dsg kalibrasyonuyla oynandığı ve düşük hızlarda vitesi 2 ye atmadığı ve vites geçiş sürelerinin uzatıldığı gibi bir şeyler söyleniyor. Bu bilgi doğru mu acaba? Öyleyse bile acaba 2021 sonrasi tüm yeni kasa modellerde kavrama yazılımı güncelletilemiyor mu servis tarafinda?

Teşekkürler!

Balata bitebilir de, diskin bitmesi bu km'de pek mümkün değil.

Ayrica; bakım ne tuttu ve neler değisti?

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt

Hocam balatalar bittiginden diski asindirmis ve fatura olusmus dediler.

Motor yag+filtre, sizdirmaz conta, fren hidroligi degisti, toplam 8815₺ odedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodiko -- 25 Ekim 2024; 10:14:39 >
  • Arkadaşlar selam. 2024 polo var, torpido gözünde sd kart yuvası var oraya yerleştiriyorum ama kaynağa basınca sd kart çıkmıyor. Var mıdır yardımcı olabilecek?
  • 2024 Polo sahibiyim. Bazen telefonun bağlantısı kopuyor ve sinirden elim ayağım titriyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi ya? Başka bu sorunu yaşayan var mı?

• burakmburak kullanıcısına yanıt
    Hocam sd kart okuyucu yok o yuva boş
  • jungleboogie92 J kullanıcısına yanıt

multimedyayı fabrika ayarlarına geri döndürüp öyle tekrar bağlayın isterseniz

• bu aracin orijinal lastik olcusu 195 55 16 mi arkadaslar?

• cseyfe kullanıcısına yanıt

185 65 r15

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.