< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (264. sayfa)
-
-
Yağmur sensörü aktifse gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araçlara zam gelmiş hayırlı işler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar selamlar 2022 life aracıma ön silecek almak istiyorum. hangi markayı modeli önerirsiniz. ses yapmasın güzel silsin. teşekkürler
-
Swf veya Bosch marka bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkteki ürünü aldım bakalım umarım memnun kalırım.
www.hepsiburada.comBosch Silecek VW (VOLKSWAGEN) Polo (2017 - 2021)#A863S - Fiyatıhttps://app.hb.biz/DJV4tHM00nE3 -
Parasını cuma günü ödedik çok şükür, bende artık aranıza 2024 Polo life DSG ile katılıyorum :)
Tabi hemen bir zam gelmesi de tuhaf oldu. %15 arttırmışlar...
-
-
hepsini 32 yapiyorum
36 cok yuksek. ziplar araba
-
fabrika çıkışı 32/29dur. ben kışın 33/30 ya da 34/31 yapıyorum.
-
Hocam çok güzel bir soru sormuşsun cevabını bende öğrenmek isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Fiyat yüksek ama en iyi Bosch Aerotwin
Fiyat yükseğin bir tık altı ama yine de yeterli Bosch Aeroeco
Fiyat/ performans ürünü Inwells
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sol ön klima çıkışının orasından trim sesi geliyor benim araçta. Başka karşılaşan var mı? Silikon spreyle biraz azalttım sesi ama kafam oraya takıldı çok cılız bir ses olmasına rağmen rahatsız ediyor. Karşılaşan oldu mu daha önce?
-
Aracınızın garantisi var mı?
-
2021 polo var bende de starstop mühendisliği pek iyi değil gibi vw grubunda ben sürekli kapatıyorum yoksa sanki sürekli motor açıl kapan oluyor uzun vadede sorun çıkarır gibi.. biraz kararsızlık yaratıyor araca motora şanzımana başka diğer markalarda bu sistem daha iyi çalıştığına şahitlik ettim.
-
eveet 2021 polo life benim araçta da aynı sorun var sağ sola tam dönüşlerde uğultu sesi .. sanırım kronik bişey çözümü bilen varsa yazabilir bir de klimada cam buğu giderme Max tuşu kendi kendine basıyor kapatıyor bı sıvı vs dökülmedi de bu sorunu yaşayan varmı
-
2021 life da geçerli mi? bende obdeleven ı yeni sipariş ettim
-
benimde ekran sizin istediğiniz gibi ama kablosuz CarPlay yok ... :) karmakarışık sistem yıl model renk e göre bile bambaşka malzeme yazılım vs olmaya başladı OBDELEVEN PRO cihazı sipariş ettim onunla açılıyor açılırsa oda.. bakalım deneyeceğim
-
çözüm yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X