< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (267. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet hocam aynı ses olabilir, dediğin gibi 2. Vitesin sonlarında ve sonrasında ses kesiliyor. Umarım sizinki şanzımandan gelmiyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vitesi manüel vitese aldığınız zaman (sola iterek) o kulakçıklarla manüel şekilde vitesi yükseltip, düşürebiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boyasız düzeltilme yapılmak istenirse kaporta da dalgalı görünüm olur,o da içinize sinmez. Tampon tamiratı mümkün ama ne gerek var,sonuçta sigorta yenisini orjinal olarak getirecek. Expertiz yapılırken kaportadaki değişenlere bakılır. Tampon plastik olduğu için en fazla boya var denir. Ayrıca araç değer kaybı tazminatı hakkınızda var. Kasko,karşı taraf sürücüsünden size yaptığı masraf için dava açacaktır. Sizin de belki ayrıca değer kaybı tazminatı için dava açmanız gerekecek. Çünkü karşının trafik sigortası işin içinde alkol olduğu için ödeme yapmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb35 -- 28 Aralık 2024; 21:26:28 > -
Neresi hocam yer önerir misin
göçük İstasyonu - boyasız göçük düzeltme ankara · 4.8★(181) · oto tamirhanesi
Göçük İstasyonu - Boyasız Göçük Düzeltme Ankara · 4.8★(181) · Oto Tamirhanesihttps://maps.google.com/maps?q=Bah%C3%A7ekap%C4%B1,+G%C3%B6%C3%A7%C3%BCk+%C4%B0stasyonu+-+Boyas%C4%B1z+G%C3%B6%C3%A7%C3%BCk+D%C3%BCzeltme+Ankara,+Sanayi+Blv.+No:+45,+06797+Etimesgut/Ankara&ftid=0x14d337feabae5cdd:0x451ebc44682958b8&entry=gps&lucs=,94246480,94242490,47071704,94206167,47069508,94218641,94228354,94233079,94203019,47084304&g_ep=CAISEjI0LjUwLjAuNzA0NDI3ODkxMBgAINeCAypaLDk0MjQ2NDgwLDk0MjQyNDkwLDQ3MDcxNzA0LDk0MjA2MTY3LDQ3MDY5NTA4LDk0MjE4NjQxLDk0MjI4MzU0LDk0MjMzMDc5LDk0MjAzMDE5LDQ3MDg0MzA0QgJUUg%3D%3D&g_st=ic
Burayı buldum. Göçüğü düzeltebileceklerini söylediler çok çok az belki rütüş gerekebilir dediler. Henüz aracı vermediğim. Gösterdiğin diğer 5 yer çamurlugu boydan boya boyanacagını söyledi. Şansımı burdan denicem gibi. Boya olsun istemiyorum açıkçası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Maslak Oto Sanayi A-Class Boyasız Göçük Onarım Merkezi. Farklı araçlarda 5 sefer iş yaptırdık sonuç mükemmel. Dalgalanma, iz vs hiçbir şey kalmadı Bir memnuniyetsizliğim olmadı. Ankaradaysan tamponu boyat yolun düşerse buraya yaptır. Özelden fotoğraf atabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnaltprmk -- 29 Aralık 2024; 18:6:2 >
Çok geçmiş olsun.
Tampon değişir, önemli de değil, plastik parça olarak geçiyor.
Çamurluk boyasız göçük düzeltme ile halledilir, daha zor kaç işlem gördüm, bu çok daha kolay bir işlem.
Kim boya gerekiyor derse uzak durun.
Sağlıklı sürüşler
Merhabalar Dsg araçlarda 1-2 ve 3 arası bazen tıkırtılar gelir, bozuk yollarda, kasislerde, ani vites düşüşlerinde (dik bir rampadan çıkarken) cam açıkken veya araç içi çok sessizken bu sesleri duyuyorsanız kuru kavramadan dolayı bu normaldir. golflerde passatlarda da bu ses geliyor fakat yalıtım iyi olduğu için çok duyulmuyor. Onun haricinde kalkışlarda aşırı silkeleme, vites geçişlerinde vuruntu, ilk kalkışlarda aracın gaza bir süre tepkisiz kalması vs. varsa o zaman şanzımanda bir sıkıntı olduğu anlaşılır. Çok hor kullanılmadıysa 52 binde bir aracın dsg yemesi çok zor, benim polo 80 binde hala saat gibi çalışıyor dsg.
-
Dediğiniz sesleri çok iyi biliyorum hocam, benim bahsettiğim bu ses her kalkışta oluyor, sıkıntı var net. Cumartesi bir ustaya daha göstereceğim bakalım. Buraya yazarım.
Bugün eşim aracı 50 bin bakımını için yetkili servise götürdü. Yapılan işlemler ve ücret yorumunu sizlere bırakıyorum. Diyeceğim tek söz,Dsg'nin nazı ve iyi niyet garantisi için bu tutarı sineye çekiyorum. Umarım uzun vadede Doğuş beni üzmez.
-
Periyodik bakım da buji değişimi için 4 yıl ya da 60 bin km,hangisi önce dolarsa. Bizim ki 4 yılı doldurdu ama ben değişim istemedim.
-
Teker söküldü takıldı. Polen filtresi söküldü takıldı, parça torbası (büyük)😂
Ön fren disk değişimi.
Teker sökme takma =600 tl
Disk sökme takma= 2400 tl
Disk. =4633 tl
......... Toplam =7633 tl
Artııııııııı!!! Kdv. SADECE DİSK İÇİN OLACAKSA!
Unutmadan. BAKIM (???????) EKLEMEYİ UNUTTUK.
3600 tl
Unuttukları: Arabayı alma ve teslim etme ücreti, Kontak açıp kapatma hizmeti, Lobi de çay hizmeti, Araç sahibi uğurlanırken arkasından su (1 lt) dökme hizmeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerdeyse bakım amaçlı yetkili servislere uğrama ihtiyaçları olmayan elektrikli araçlar gümbür gümbür gelirken yapılan işlemlere bakın. Kurt yediği ayazı unutmazmış. Tarihin tozlu sayfalarında yerlerini alacaklar.
mtvleri de gümbür gümbür ama
-
İkinci el aldığım araçta 12V uyarısı çıktığı için aküyü yetkili serviste değiştirdim. İki yılda 6 bin km yol yaptığından mantıkli geldi. Fakat değişimden birkaç gün sonra aynı uyarıyı tekrar verdi. Kullanmadıkça bu uyarıyı alacağım söyleniyor. Uyarı gelmesin diye sürekli uzun mesafe gitmem gerektiği belirtiliyor. Bense her gün toplam 10 km yol yapıyorum yalnızca. Benzer problemi yaşayan var mıdır? Araç 2022 Life paket
2022 life aracın bakım zamanı geliyor 40bin bakımı. ankarada fiyat alan oldu mu yetkili servislerden? bir de hangi yagı kullanmamı önerirsiniz servis shell 0-20w kullanıyor sanırım.
not: ön fren balatası önerisine de açığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgundemokrat06 -- 6 Ocak 2025; 10:17:42 > -
Servis kendi bildiği yağı koyar. (Castrol)
Balata:MGA. ucuz ve sessiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 6 Ocak 2025; 10:27:37 >
merhabalar, 2024 impression manuel'i ikinci el olarak almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz, otomatiğe göre performans veya farklı bir farklılığı varmı, teşekkürler.
-
1.200 dür ederi üstü 2. El manuel alınmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X