Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.331
Cevap
161
Favori
478.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direksiyonun arkasında siyah kulakçık gibi bir şey var + işareti filan var. Direksiyonun hem sağında hem solunda var ne işe yarıyor bunlar arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yalnizkimse Y kullanıcısına yanıt
    Sıfır almıştım ama 5.5 sene oldu son iki bakımı da özel serviste yaptırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı ses olabilir, dediğin gibi 2. Vitesin sonlarında ve sonrasında ses kesiliyor. Umarım sizinki şanzımandan gelmiyordur.

• Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Vitesi manüel vitese aldığınız zaman (sola iterek) o kulakçıklarla manüel şekilde vitesi yükseltip, düşürebiliyorsunuz.

• yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

Boyasız düzeltilme yapılmak istenirse kaporta da dalgalı görünüm olur,o da içinize sinmez. Tampon tamiratı mümkün ama ne gerek var,sonuçta sigorta yenisini orjinal olarak getirecek. Expertiz yapılırken kaportadaki değişenlere bakılır. Tampon plastik olduğu için en fazla boya var denir. Ayrıca araç değer kaybı tazminatı hakkınızda var. Kasko,karşı taraf sürücüsünden size yaptığı masraf için dava açacaktır. Sizin de belki ayrıca değer kaybı tazminatı için dava açmanız gerekecek. Çünkü karşının trafik sigortası işin içinde alkol olduğu için ödeme yapmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb35 -- 28 Aralık 2024; 21:26:28 >
  • ysnaltprmk kullanıcısına yanıt
    Neresi hocam yer önerir misin

• vb35 V kullanıcısına yanıt

Burayı buldum. Göçüğü düzeltebileceklerini söylediler çok çok az belki rütüş gerekebilir dediler. Henüz aracı vermediğim. Gösterdiğin diğer 5 yer çamurlugu boydan boya boyanacagını söyledi. Şansımı burdan denicem gibi. Boya olsun istemiyorum açıkçası

Maslak Oto Sanayi A-Class Boyasız Göçük Onarım Merkezi. Farklı araçlarda 5 sefer iş yaptırdık sonuç mükemmel. Dalgalanma, iz vs hiçbir şey kalmadı Bir memnuniyetsizliğim olmadı. Ankaradaysan tamponu boyat yolun düşerse buraya yaptır. Özelden fotoğraf atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnaltprmk -- 29 Aralık 2024; 18:6:2 >
    Çok geçmiş olsun.

Tampon değişir, önemli de değil, plastik parça olarak geçiyor.
    Çamurluk boyasız göçük düzeltme ile halledilir, daha zor kaç işlem gördüm, bu çok daha kolay bir işlem.
    Kim boya gerekiyor derse uzak durun.

Sağlıklı sürüşler

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

Merhabalar Dsg araçlarda 1-2 ve 3 arası bazen tıkırtılar gelir, bozuk yollarda, kasislerde, ani vites düşüşlerinde (dik bir rampadan çıkarken) cam açıkken veya araç içi çok sessizken bu sesleri duyuyorsanız kuru kavramadan dolayı bu normaldir. golflerde passatlarda da bu ses geliyor fakat yalıtım iyi olduğu için çok duyulmuyor. Onun haricinde kalkışlarda aşırı silkeleme, vites geçişlerinde vuruntu, ilk kalkışlarda aracın gaza bir süre tepkisiz kalması vs. varsa o zaman şanzımanda bir sıkıntı olduğu anlaşılır. Çok hor kullanılmadıysa 52 binde bir aracın dsg yemesi çok zor, benim polo 80 binde hala saat gibi çalışıyor dsg.

• 10uRock 1 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sesleri çok iyi biliyorum hocam, benim bahsettiğim bu ses her kalkışta oluyor, sıkıntı var net. Cumartesi bir ustaya daha göstereceğim bakalım. Buraya yazarım.

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.