Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.401
Cevap
161
Favori
486.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legionermy

Arkadaslar merhaba bende 2017 model polo 1.0 tsi ile aranıza katıldı. Aracı aldığımdan beri cok sık olmasada 1. Vitese gecerken sanki 2 kadelemeli geciyor. Bazen sıcakken bazende soğukken yapıyor sizce bu normal mi

DSG mi manuel mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manuel galiba çünkü bu bende de oluyor ara sıra, ilk kalkışta rahat bir şekilde 1 e geçmiyor sanki ama araç daha yeni olduğu için zamanla geçer diye düşünüyorum.

• deverboyu D kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun yeni ibizalarda da var hatta bikaç kez ışıklarda öyle kalakaldık. Çok kişiden duydum bu şikayeti ama en fazla 1 ay sürüyor bu durum. Zamanla vites geçişleri kolaylaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Arabayı aldıktan 1 hafta sonra bayiye sikayetimi bildirdim. Test surusune cıktık servis yetkilisi ben farkedemedim dedi. İlerde bu sorun devam ederse baskı balatanın değişeceğini söyledi. Suan 3.5 bin kilometre sanki azaldı yada ben alıştım artık bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deverboyu

2 renk seçeneği vardı zaten, kırmızı ve beyaz. Tropik turuncu istemiştim ama şubat martı bulur demişlerdi. ben de beyaz aldım. ve teşekkürler, bence de önemli olan kazasız belasız binmek. size de hayırlı olsun bu arada. =)

Tropik turuncu cok güzel gerçekten ancak bende acele ettim beyaz aldım...

• 1.6 tdi kullanan var mı? Yakıtı ve kullanımı önerir misiniz??

• Ben de 1.6 TDİ comfortline 95 beygir var. Henuz 750 km de. Yakıt tüketimi ortalama 4.5 larda seyrediyor. Sakin kullanımda dahada düşecek gibi, öyle gözükuyor.

Performans olarakta gayet güzel. Hızlanması güzel. Vites geçişleri güzel. Şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder. Düşünüyorsaniz tavsiye ederim.

• binekarac.vw.com.tr
    Volkswagen Polo Fiyatları ve Model Özellikleri
    https://binekarac.vw.com.tr/tr/models/polo.html

Benzinli en üst paket 101 i geçmiş...

• Merhaba arkadaşlar

Yeni kasa 1.0 tsi dsg ile bir önceki kasa arasında yakıt tüketimi ve performans farkı varmı , kısmet olursa 2016 poloyu satıp bu aracı alacağız

• Led Ön farlar konusunda gelişme var mı? Bayiye soran yada cıkma bulan...
  • @Doktorx10 ozel msj atsmiyorum o yüzden sorularınızı buradan cevapliyorum

Oncelikle teşekkür ederim.

89.000 TL Ye aldım aracı. Parlak kirmizi.

Dizel de sadece tridline ve comfortline paketleri var. Benim aracım Comfotline. "adblue" dediğiniz nedir bilmiyorum.

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2016 poloyu satıp yeni kasayı almak pek mantıklı gelmiyor bana acıkcası her 2 aracı kullanmıs biri olarak. Yeni kasa eskiye gore 1-2 litre daha az yakıyor 100 km de

• Arkadaslar yeni polo comfortline cakmak girisi 12 voltu destekliyor mu?

• Yeni polonun fiyatlarında düşüş mü var? 69 800 TL den başlayan fiyatlarla diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 20 Mart 2018; 12:5:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

@Doktorx10 ozel msj atsmiyorum o yüzden sorularınızı buradan cevapliyorum

Oncelikle teşekkür ederim.

89.000 TL Ye aldım aracı. Parlak kirmizi.

Dizel de sadece tridline ve comfortline paketleri var. Benim aracım Comfotline. "adblue" dediğiniz nedir bilmiyorum.

teşekkür ederim cevabınız icin scr li arac oldugu icin emisyonu düşürmek acısından olan bir sistemmiş. siz hiç aldınız mı ne kadar ekstra tüketimi oluyor diye merak ettim. deponun yanında ekstra depo kapağı var sanırım?
  • quote:

Merhaba 2016 poloyu satıp yeni kasayı almak pek mantıklı gelmiyor bana acıkcası her 2 aracı kullanmıs biri olarak. Yeni kasa eskiye gore 1-2 litre daha az yakıyor 100 km de

Merhaba iç hacim olarak biraz rahatlama yokmu yeni poloda malum bizim araçta arkada yetişkin oturmasını bırak 2 küçük çocuk bile oturamıyor

Birde çekişi 1.2 ye göre farkı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihkelektrik -- 20 Mart 2018; 22:51:29 >
  • ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    iç hacim olarak rahatlama var hocam . yeni polo sınıfının en geniş aracı sloganı ile satılıyor. bu hali ile bence golf almaya gerek yok yeni polo yeter ;) eski polo mu ?fırsatınız varsa hemen değiştirin. eski polonun şuan 2. eli yuksek yakında sert bir şekilde düşmeye başlayacak, eski polo dar bir arac ve yol tutusu bana pek güven vermiyor. ayrıca donanım ve malzeme kalitesinden bahsetmeye bile gerek yok. ancak herkesin zevki rengi düşüncesi farklıdır burada yazılanlar tavsiye niteligindedir. yeni poloyu almayı düşünüyorsanız mutlaka test edin değişiklik iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

quote:

Merhaba iç hacim olarak biraz rahatlama yokmu yeni poloda malum bizim araçta arkada yetişkin oturmasını bırak 2 küçük çocuk bile oturamıyor

Birde çekişi 1.2 ye göre farkı varmı

Yeni kasanın çekişi daha iyi. İç mekanda da rahatlama var ama iki araba arasındaki vereceğiniz fiyat 15 bin civarındaysa değmez tabi benim gorusurum bu. Bu arada konforda iyileşme yok malesef.

• Cevaplarınız için teşekkürler, eski Polo hatasızları 68-70 arasında değişiyor , üzerine 12-13 ekleyince az kullanılmış sıfıra yakın veya plakalı sıfır comfortline yeni model alınabiliyor , dediğiniz gibi fiyatlar iyi şu anda model yükselterek hem Aracın değerini korumak hemde daha büyük araç almak istiyorum , Polo olmazsa 2015-2016 tdi dsg golf bakacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Seçenek olsun;

Bikaç gün önce forumdan bir arkadaş 2018 model İbiza 1.0 tsi dsg 115 hp'yi 78200 TL'ye almıştı. F/P çok iyi bence. Polo'dan 29 mm daha geniş, motor daha güçlü fakat iç kalite daha düşük tabii ki.

İbizayı hafta sonu bayide inceledim iç hacim olarak gerçekten çok iyi olmuş oda nerdeyse abisi leon a yaklaşmış , araçları birazda yatırım aracı olarak gördüğümüzden marka algısından dolayı vw öne çıkmaktadır

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.