Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.412
Cevap
161
Favori
487.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef ibiza ile polo arasında kalite anlamında çok fark var. Yalıtım konusunda ibiza sınıfta kalmış. Ön ve arka çamurluk içlerindeki ekstra malzemeler, koltuklar, iç plastikler, kapılar, tavan iç kalplama malzemesi vs vs ile ibiza biraz vasat, sınıfının kalitesinde. Ama polo öyle değil, malzeme kalitesi ve yapısal farklar ile golfle neredeyse aynı.
  • Öncelikle kandil geceniz mübarek olsun.

emrt nickli arkadasa katılıyorum.

Bende polo almadan önce ibizaya bakmistim ama polo ile ibiza arasında dağlar kadar fark var diyebilirim. Aracimi almadan once yeni ibiza, Yeni fıesta, Opel Corsa, Clio, i20 gibi Polo ile ayni segment araçların hepsine bindim, bayilere gittim inceledim hiç biri Polo nun yanına yaklasamaz, cok net. Hatta Doğuş otonun elinde 1 adet eski kasa gumus gri cam tavanli bi araba vardi dizel manuel comfortline paketi 77.000 TL ye kadar biraktilar ama ben yinede yeni kasa almayi tercih ettim. Arac A dan Z ye tamamen yenilenmis. Bence sınıfının açık ara lideri ve en iyisi. Biraz pahalimi acaba diyordum ilk başlarda ama içime sindi. Zaten rakiplerinin fiyatlari da polo dan aşağı kalmıyor. Maalesef hepsi uçmuş.

Tercihiniz ne olursa Şimdiden hayırlısi olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 23 Mart 2018; 0:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorx10

quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

@Doktorx10 ozel msj atsmiyorum o yüzden sorularınızı buradan cevapliyorum

Oncelikle teşekkür ederim.

89.000 TL Ye aldım aracı. Parlak kirmizi.

Dizel de sadece tridline ve comfortline paketleri var. Benim aracım Comfotline. "adblue" dediğiniz nedir bilmiyorum.

teşekkür ederim cevabınız icin scr li arac oldugu icin emisyonu düşürmek acısından olan bir sistemmiş. siz hiç aldınız mı ne kadar ekstra tüketimi oluyor diye merak ettim. deponun yanında ekstra depo kapağı var sanırım?

Siz söyledikten sonra dikkat ettim dediginiz gibi depo kapağının yanında mavi bir kapak var. Yol bilgisayarında da onunla ilgili bi bilgi var ama inceleyemedim. Acikcasi siz soylemeseniz haberim de yoktu. Araci alirken de soylemediler veya ben duymadim. Hafta sonu vakit bulursam inceleyip yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 23 Mart 2018; 0:44:23 >

• Arkadaşlar malum sitede az kilometreli 81-83 arası araçlar var , sizce bu araçlar alınır mı . Lansmanda fiyatlar nasıldı

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Yeni polonun golf ten su an tek farkı biraz daha geniş omuz mesafesi ve 120 km den sonra A sutununundan gelen rüzgar sesinin çok az olması.Bunun dısında özellikle sehir içinde golf almak neredeyse yeni polo varken gereksiz...(Tabi yeni kasa golf ne olur bilmem)
  • Bugün yeni polo yu ilk kez gördüm. Highline gümüş gri renkti.

İlk defa vw nin bir aracını bu kadar çok beğendim.

• Bugün yeni Polo ile test sürüşü yapma imkanım oldu , aracın genişlemesi ve boyutunun artmış olması yol tutuşunu çok olumlu etkilemiş , motor ise 1.2 tsi den 1 tık önde diyebilirim , şanzıman uyumu eski kasayla nerdeyse aynı , dik yokuşlarda düşük hızda yine 2 den 3 e geçmekte tereddüt ediyor . İç hacim ise b sınıfında ideal ölçüye gelmiş arkada 2 yetişkin yolculuk yapabilir . Arka frenlerin kalpana olması ve highline versiyonda dahi hız sabitleme olmaması kötü olmuş

Bu arada 2018 model comfortline modellerinde 6 hava yastığı maalesef yok, yani 2017 de alanlar hem fiyat hemde donanım bakımdan avantajlı olmuş.

• merhabalar arkadaşlar dün itibariyle 1.0 comfortline 2018 polo aldım. ancak bi sıkıntım var danışmak istedim. hava yağmurluydu yağmur sensörü devreye girerken böyle klick sesi gibi bi ses çıkarıyo. silecekleri manuel çalıştıtınca gelmio. sensör aktifken yağmur şiddetli değil ara ara çalışıosa her sefereinde klick sesi çıkıo

• le_bron_2_3 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız , ne kadara aldınız ?

• 89 a aldım.

• yağmur sensörü açıkken veya tek sefer çalıştırmak için aşağı oynattığınızdaki kokpitin ordan klik tarzı ses geliyormu başka arkadaşlarda

Evet geliyor.

• o zaman servise götürmenin manası yok gibi duruyor. biraz rahatsız edici bi durum. özellikle az yağmur yağarken sürekli her silecek çalışırken bu ses çıkıyor

Tümünde var hele ki araçta ses yoksa baya baya tik tik sesi geliyor. Rahatsızlık veriyor firmanın atladığını düşünüyorum bunu. Dediğiniz gibi sadece otomatikteyken geliyor ses.

• Yağmur sensorü açıkken gelen ses için girmiştim ki herkeste aynı sıkıntı... :( cok rahatisiz edici bi durum. Servise goturmeyi düşünüyordum ama vakit bulamadım. Vakit bulursam her türlü götürmeyi düşünüyorum. Benden önce giden olursa mutlaka buradan bilgilendirme yapsın serviste ne diyecekler birbirimizi haberdar edelim.

@le_born_2_3 hayırlı olsun. Allah kazasiz belasız kullanmayı nasıb etsin. Araca opsiyon eklettiniz mi? Araç DSG değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 25 Mart 2018; 22:59:51 >
  • Dsg aracım. opsiyon ekletmedim. bende seslere çok takığımdır. ama çok düzelcek bi durum değil gibi. toplu bir şikayet vs. işin üstüne düşersek belki o zaman sonuç alırız.sesle uğraşmaktan arabadan soğuyacaz. Kendimce bu durumu çok takmamaya ve manuel modda kullanmaya bakacam artık şimdilik kendimce çözümüm. ilginç bişi var yağmur şiddetlenince hızlı moda geçince yapmıyor😊 bence yavaş çalışırken her seferinde sensör tam durdu diyo tekrar devreye girerken o sesi yapıyor

• hazır şikayetler yazılırken ben de yazim bari :D

benim sorunum cam otomomatiği, ön camlarda camı indirirken pıtır pıtır bi ses geliyor. sanki birşeye sürtüyor gibi. böyle bir sorunu olan var mı?
  • camlardan herhangi bir sea gelmiyor bi servise gösterin.

• arkadaşlar bu arabada nasıl 2 hava yastığı olur tam kardeşime alıcaktık aracı çok arada kaldım yan hava yastıkları önemli değil mi ya butun rakiplerinde var
  • Vw doğuş maalesef milletin ağzına laf vermeyi beceriyor , istese 500 - 1000 tl fazla koyup üzerine 6 hava yastıklı araç getirir ama neden böyle birşey yapıyor anlamak mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.