Ek donanım veya lisans ihtiyacı yok yani gizli özellik açtırma gibi bir olay doğru mu? |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (241. sayfa)
-
-
Evet, gizli özellik açma gibi... Multimedya ekranı Menü - Ayarlar - sistem bilgileri ekranindan bir resim gönderirseniz. Ünitenizin baska ne desteği var söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 6 Mayıs 2024; 22:24:23 > -
standart donanım 2023 life polo hocam foto atayım yarın
-
Sizin teyp ünitenize kablosuz carplay ve android auto aktivasyonu yapılabiliyor. Navigasyon şuan yurtdışı lisans ile aktif edilebildiği için pahalı...
-
Hocam selamlar, bende kodlama işini takip ediyorum ancak birisi kablosuza çevirmek için 5000 istemişti fazla geldi bana. Kablo alıp kendim uğraşmayı düşünüyorum. Biraz yabancı siteler ve youtube kanallarını takip ettim ancak güncel kasa polo için kablosuz apple carplay ve android auto kodlamalarını bulamadım. Diğer volkswagen veya vag grubuyla kodlamaları aynı mıdır sizce ? Veya sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır bu kodlama konusuyla ilgili olarak ? -
Bu pusula özelliğini aktifleştirmek için önereceğiniz bir yer var mı? Çoğu gizli özellik açan yerler buna hakim değil galiba.
-
Şuan 2500 TL civarı fiyata aktivasyon yapılıyor. Ünite desteklemesi halinde kodlamalar genelde bütün vag grubu araçlarda aynıdır. Özelde yazarsaniz yaptırabileceginiz yer konusunda yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 7 Mayıs 2024; 8:44:57 > -
Sadece pusula özelliğini aktif etmek istiyorsanız ve istanbuldaysaniz size bununla ilgili yardımcı olurum.
-
-
324 versiyona güncelleme ve kablosuz carplay ve android auto aktivasyonu yapilabilir.
-
aynı üniteye enderin yüklediği gibi navi yüklenebiliyor mu? -
Hocam kablosuz car play ve hayalete navigasyon aktarma için bana da özelden yardımcı olur musunuz bide benim merak ettiğim kablosuz car playde ses kalitesi olsun aramalar olsun kalite cok düşer mi yoksa kablosuz car play olan arabalarda da aynı kalite mi alırırz
-
Hocam cevabın için teşekkür ederim. Bu uzaktan yapılabilecek bir işlem mi? Kablosuz carplay benim için önemli bir özellik. -
Şuan yurtdışı lisans ile yapılabiliyor. Fiyatta ender elektronik ile aynı sayılır.
-
Elinizde obd cihazı varsa örneğin vas 6154A uzaktan aktivasyon konusunda yardımcı olabilirim.
-
2024 Temmuz yılı itibariyle aktif güvenlik sistemleri zorunlu hale geleceğinden dolayı 2024 Pololarda donanım değişikliğine gidilmiş.
Lifelar artık Front Assist, Şerit Takip ve Gelişmiş Yorgunluk Tespit sistemi için ön cam kamera sistemi ile standart geliyor.
Bunlara karşılık Active Info Display (Hayalet Gösterge) impression paketteki gibi olacak, multimedyada carplay ve android auto olmayacak, otomatik katlanır ayna olmayacak, hoparlör 4 adet olacak ve el freni deri olmayacak.
-
carplay sonradan açtırılabilir durumdaysa eğer yeni donanımı alacak olanlar sanki biraz daha avantajlı gibi geldi bana
-
208 maceram kısa sürdü , aracımı sattım bugün life 2024 dsg paket Ascot gri aracımın ödemesini yaptım .
Şuanda çok büyük indirim var 1053e aldık.(doğuş grubu çalışanı olduğumuz için) . Ancak şu amda 1075-1080 bandında life dsg veriyorlar -
Verilen pakette app connect yok 4 hoparlör var . Ancak bize çok makul geldi fiyat ve 208 den Polo life dönüş yaptık -
hayırlı olsun tiguan life size kaça geliyordu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X