< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (274. sayfa)

-
-
rizline dan aldik hocam arkadasla deneyince bilgi veririm teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet geçen hafta 2024 polo baz versiyonunu aldım malesef yok çorlu servisi aradım 2024 modelleri kilitli, geliyor malesef yok dedi,ücretini versem dedim gene yok dediler bende sanayide bi araştırayım dedim bana 750 euro masraf çıkartılar ama güvenip yaptırmadım zaten de çok para
-
gerçekten şaka gibi inanamıyorum buna ya
-
Car play var hocam. Bende geçen hafta aldim
Servise sormak lazım hocam
Servise sordum bilmiyorlar hocam.
Bir sonraki bakımda kapıların klipslerini değiştirmeyi düşünüyorum. Yaptırırsam baktıracağım direkt.
-
Bu havuzdan var bende de.
Alışık olmadığım bir dokusu var köpük gibi.
-
Yirtilmaz diyorsaniz alabilirim ben de.
Hocam valla yırtılır mı bilmiyorum. Bu köşelerdeki demir yerleri için kesme işaretleri var. Köpük gibi malzeme değişik. Yani sert bir cisim yırtabilir gibi geliyor bana.
-
Ww pişmanlık gerçekten psa grubu araç aldık full özellikler yarı fiyata.polo 2024 de bırak kablosuz u kablolu car play yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Hangi modeli ne kadara aldınız?
-
Opel combo life ultimate full donanım 1250 tl
Hocam polo ile combo elma ile armut şimdi ne alakası var…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben iki arabayı karşılaştırmıyorum şunu diyorum Polo’dan çok daha uyguna full dohanım araba alıyorsun. Bu donanımdaki araba Volkswagen‘de olsa en az 2.5 olurdu.polo da bu car play olmaması beni çok üzdü gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 4 Mart 2025; 19:21:25 >
Apple Carplay neden çalışmıyor. Aracınızda Yarı otonom Adaptif hız sabitleyici var mı?
Juniper alana kadar idare etsin diye 1275e GSR2 polo life aldim. Arabayi aldigim gunden bu yana kablosuz carplay kullaniyorum. Nasil bos bir araba anlam veremiyorum.
Apple car bir şekilde çalışmıyor hocam kablolu kablosuz. Etkin değil yazıyor. yarı otonom sabitleyici de yoktur sanırım hiç görmedim öyle bir şey.life model ama çok boş araba
Bahsettiğiniz donanımlar nedir? Tahminim odur ki bahsettiğiniz donanımların pek çoğu T-Cross veya Taigo Life'ta var olan donanımlardır. Onların da fiyatları 2.5 m değil 1.4m.
Ayrıca yarı ticarilerde ÖTV avantajı var. Polo'nun veya diğer modellerin ÖTV'si %80'deyken Yarı Ticari'lerde ÖTV oranı %25 civarında. O yüzden hala diyorum; elma ile armut.
Yani Combo diyorsanız karşısına Caddy koymalısınız.
Caddy'nin Cargo modeli 1.2. milyondan başlıyor, Impression camlı 1.3m, Life 1.4m Style 1.6m civarında. Bunlar bayi pazarlıksız liste fiyatları. Life donanımda; hayalet ekran, çarpışma önleyici, şerit takip asistanı, matrix LED ön farlar, ısıtmalı ve katlanır aynalar, start/stop sistemi, anahtarsız çalıştırma, yağmur sensörü, far sensörü, elektronik el freni, auto hold, yokuş kalkış desteği, cruise kontrol vs. vs. birçok donanım mevcut.
Elbet Combo çok güzel arabadır. Elbet fiyat/fayda olarak Caddy'e göre daha avantajlıdır. Ancak siz de; "2 katı ederdi, 2.5m ederdi vs." diyerek bol keseden yazıyorsunuz ben onu söylemeye çalışıyorum.
-
hocam ben aracı almadan önce caddy çok araştırdım. O araçta maalesef boş hatta şöyle söyliyim arka camlar 2025 model hala elektrikli şekilde açılmıyor😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 4 Mart 2025; 23:55:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X