oksitlenmiş gibi anladım görünenlerden , peki hocam bu durumda garanti kapsamına alınıp yeni bir araç verilmiyor mu size ? çünkü görüntüdeki sorun her ne kadar temizlense de ilerde kalıcı bir sorun yaratabilir gibi geldi bana |
2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (272. sayfa)

-
-
Şu ana kadar böyle bir talebimiz olmadı. Şehir dışında olduğum için araca ihtiyacım var. Buradaki yetkili servisin önerdiği gibi temizlemek daha cazip görünüyor ama kaynayan sudaki kurbağa durumuna da düşmek istemiyorum anlıyacağınız hocam..
-
Bu sorunun cevabını bende arıyorum. Bilenler yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
-
2018 model yeni kasasına sahip olduğum araç
daha önce hiç volkswagen aracım olmamıştı çevremdeki insanlardan hep volkswagenin ne kadar kaliteli olduğunu gerçekten araçlarına özendiğini hiç bir masraftan kaçmayıp her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını duyuyordum ancak tabiki çoğu palavra geliyordu, taa ki sahip olana kadar..
polo volkswagenin her ne kadar giriş aracı olsa bile 1.0 tsi motorunun verdiği performans, atiklik, iç kalitesinin belirginliği, motorun sessizliği, iç yalıtımının kalitesi, yol tutuşu vs vs gerçekten volkswagenin segment farketmeksiniz araçlarına verdiği değeri gösteriyor
almak isteyen herkesin bir gün bu araca sahip olup deneyimlemesini kalitesini hissetmesini en içten arzularımla diliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar bu aracin 2024 1.0 life paketini sifir aldim.
Gsr 2 ile gelen paketi.
Lastik markasi nedir acaba bilen var mi? Sali teslim alacagim araci.
Bir de car play var ama sanirim ekranlar kuculmus. Dogru mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 2024 Polo aldım hiçbir şekilde Apple car çalışmıyor ne yapmak lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 22 Şubat 2025; 23:26:44 >
Apple car çalışmıyor hocam
Peki mobile app connect arayüzü nedir? İzlediğim videolarda vs. görüyorum bağlananlar var. GSR2'li olanında.
-
Benim hiçbir şekilde kablolu ve kablosuz çalışmıyor hocam
Araçta composition media olmayabilir belki. Life paketlerde vardı galiba. Impression'larda olmayabilir. GSR2'li mi sizin araç?
-
O ne demek bilmiyorum.life benim model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 22 Şubat 2025; 23:38:51 >
hangi ay aldınız acaba? ilk 2-3 ay app connectsiz üretmişler.
-
App connect düğmesi var fakat desteklenmiyor yazısı çıkıyor
Aldığınız ay ile alakalı olabilir belki.
-
Hayırlı olsun hocam , kaça aldınız acaba ? Taksit imkanı vs var mı belirli bir kısma.
Nexen veya Kumho geliyor. Benimki Kumho geldi.
Sagolun hocam. 1.2'ye aldim. Taksit sormadim nakit verdim direkt.
Araci lastiksiz eve ulastirsak daha mi iyi olur?
Çok iyi hocam , bende nisanda almayı planlıyorum. Hangi bayi 1.200 çok iyiymiş
Gebze ama tukendi :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X