Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.395
Cevap
163
Favori
484.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trakya değil ancak Adana Aykan da vardı bi ara istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esirin60 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun benim henüz uzun yol deneyimim olmadı ancak sehir içinde ortalama 6.2 ye kadar düştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: esirin60

Arkadaşlar merhabalar;

Bende 27 aralık itibariyle polo 1.0 DSG Highline araç sahibi oldum. Benim ilk benzinli aracım. Alırken çok korkmuştum ama ilk deneyimlerimde korkulacak bir şey olmadığını gördüm:) 500 km'lik uzun yol deneyimimde 5.4 ortalama yakıt ile beni çok memnun etti. Ayrıca araç konfor olarak da çok tatmin edici. Zamdan önce almam nedeniyle de hesaplı aldım bu da benim için ayrıca bir avantaj oldu.

Hayirli olsun.

Yol ozellikleri, ortama hiz bilgileri nedir.

• alp-jant A kullanıcısına yanıt
    Ortalama hız 120 civarlarında. Çok yoğun trafik yoktu.
  • Bende 1.6 TDİ 95 beygir comroftline için 88.500 TL fiyat almistim. Açıkçası Polo için bu Fiyat bana yuksek gibi gelmisti. Kararsız kalmıştim. Cumartesi gunu Doğuş otoya tekrar gittim Aynı araç şu anda 90.000 TL gibi rakamlara geliyor. Maalesef herseye zam geliyor. bu segment araclar icin bu paralara alismaya baslasak iyi olacak. Benzer donanimdaki clio, corsa, fiesta gibi araclarin sifir km fiyatlari bu seviyerlerde... Bu sartlarda en mantiklisi yine Polo gibime geliyor. Yeni kasada dizel duz vites alan veya kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 7 Ocak 2018; 23:26:15 >
  • Yollarda görmeye başladım yavaş yavaş çok şık duruyor.
  • Arabanın kalite seviyesi gayet yeterli; koltuk döşemeleri, yeni ekran çok hoşuma gitti.Sakin kullanımda 5,5 litre civarı yakar ortalama.Vergi avantajı da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: musartar

Fiyatlara zam geldi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

Bende 1.6 TDİ 95 beygir comroftline için 88.500 TL fiyat almistim. Açıkçası Polo için bu Fiyat bana yuksek gibi gelmisti. Kararsız kalmıştim. Cumartesi gunu Doğuş otoya tekrar gittim Aynı araç şu anda 90.000 TL gibi rakamlara geliyor. Maalesef herseye zam geliyor. bu segment araclar icin bu paralara alismaya baslasak iyi olacak. Benzer donanimdaki clio, corsa, fiesta gibi araclarin sifir km fiyatlari bu seviyerlerde... Bu sartlarda en mantiklisi yine Polo gibime geliyor. Yeni kasada dizel duz vites alan veya kullanan varmı?

Aynen ole millet elestiriyor polo cik pahali felan diye arkadas zamlardan once Honda jazz 83.000tl idi ben anlamiyorum bu olayi.Adam lar sanki turkiyede yasamiyorlar...Bole iste bu ulke 2 sene sonar 100.000 in altinda arac kalmaz...
  • musartar kullanıcısına yanıt
    ankara dogusta gordum dun..herhalde aynı arac..82000 tl fıyat vardı
  • yeni kasa polo 1.6 tdi manuel comfort paket extra olarak renk gümüş gri ve 15 inç baska bir jant varmış. normalde 100750 tl dedi zubizu vs derken 94 bin + sigorta dedi. tesekkur ettim ve çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbacktoback

yeni kasa polo 1.6 tdi manuel comfort paket extra olarak renk gümüş gri ve 15 inç baska bir jant varmış. normalde 100750 tl dedi zubizu vs derken 94 bin + sigorta dedi. tesekkur ettim ve çıktım.

94 bin TL nedir yahu... bende 1.6 tdi comfortline manuel bakıyorum ama bu rakamlar çok yüksek.

• Arkadaslar 2017 yeni polo kasımda aldım. Comfortline 1.0 dsg. Android auto çalıştıramadım. Desteklemiyor mu yoksa bir yöntemi var mı çalıştırmanın?

• senolars kullanıcısına yanıt
    Serviste ücret karşılığı açtırmak gerekiyor sanırım.

• Arkadaşlar bende cidden almayı düşünüyorum. 2013 Polo var. Epey büyük bir upgrade olacak gibi. Fakat merak ettiğim bir konu var. İnternette yurtdışında adaptif süspansiyon opsiyon olarak var diyor. Fakat ben burda ahlakından hiçbir bilgi bulamadım.

Acaba buradaki paketlerde opsiyon olarak ekleten yada soran oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: senolars

Arkadaslar 2017 yeni polo kasımda aldım. Comfortline 1.0 dsg. Android auto çalıştıramadım. Desteklemiyor mu yoksa bir yöntemi var mı çalıştırmanın?

Eğer menüde app connect gözükmüyorsa maalesef açılamıyor. Medya sisteminin değişmesi gerek. App connect için 2 USB girişi olması gerekli ayrıca ekrandaki sol alt tuş mute yerine voice olmalı.

• Ben de 1.0 DSG highline polo ile aranıza katıldım.

• gevurgazi G kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama opsiyon listesinde sürüşle ilgili paketlerin içinde gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrt

Ben de 1.0 DSG highline polo ile aranıza katıldım.

Hayırlı olsun...Kaça aldınız acaba?
  • emrt E kullanıcısına yanıt
    Evet malesef app connect yok. Usb girişi de tek. Olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.