Şimdi Ara

2021 vs 2024 AYT MAT Objektif İnceledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikisine de giren biri olarak objektif bir kıyasladım 2 sınavı da. sınavdan çıktığımda yakın sanmıştım ama 2021 10/10 ise 2024 6.5/10 bence zorluk olarak. tahminim 2023x0.75 gelecek sıralama. benim istediğim sıralama gelmiyor ünideyken girmeme rağmen. kolaylıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62B9E1A03 -- 10 Haziran 2024; 9:8:25 >

• Hocam önemli olan zaten sınav anında hissedilen zorluktur şuan ben de ayt mat sorularının hepsini çözdüm ama sınavda olmadı mesela

• 2021 ayt matta ortlama öğrencinin yapabileceği sorularda vardı asla yapılamayacak sorularda vardı bunda genel olarak her soru zordu hocam bu ortalama seviyede olan ya da belli konuları bilen insanlar için felaket

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam emin ol değildi. sıralama açıklandığında daha iyi anlayacaksın. 2022/23'ten bir tık daha iyi gelecek sadece sıralama. moralini bozmak istemem ama durum bu.

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

dediğim gibi ikisine de girdim. 2021 çok daha felaketti hissettiklerim sınav anında da.

• Doğru hatırlıyorsam: 89 obp,64 tyt, 36 ayt ea kaç k gelir bıktım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 10 Haziran 2024; 9:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,75 olmasa da 0,6-0,65 fln olabilir öğrenci kalitesi arttı msü sonuçlarından gördük ek olarak da Tytsi 21 den çok daha kolaydı ve 30 dk daha fazla süre verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 10 Haziran 2024; 9:50:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Tyt Mat Denemesi 2024
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2021+2023/2

• Katılıyorum, zor denildiği için meraktan bir çözeyim dedim. Sınavda kolay denebilecek soru sayısı azalmış ama epey sayıda soru görmüş, sağlam işlem pratiği olan ve sınav anını iyi yöneten bir öğrenci her türlü yapmıştır bu sınavı. 2021'in altında bir zorluğu var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 matematiği daha zordu şöyle bir açıklama yapayım 2021 vs 2024 AYT MAT Objektif İnceledim

• Ulpro kullanıcısına yanıt

TYT 'den dolayı 2021 gibi gelmez bence de sıralamalar ama 2023'e göre ciddi bir fark olacağını düşünüyorum.

• sıralamalar 2023x0.75 gibi olacak. 2021 seviyesi beklemeyin. ben kendi hesabımı ona göre yaptım.

• 2019 dan 1 tık kötü bekliyorum

• tyt ile alakası yok onu herkes iyi yaptı ama ayt 2021e yakın gelebilir belki

• Hocam sizin nasıl geçti ea 1k geliyor mu

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    ea 1k netler nasıl olur dersiniz var mı bi fikir

• fizisyen kullanıcısına yanıt

2023'e göre ilk 300-400 geliyor.

matı fulledim de edebiyatta 13.75 geldi, tarih 1 yanlış, coğrafya full.

• geçiş düşünüyor musunuz yoksa ctis devam mı

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    valla ea sıralamalarına çok hakim değilim hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.