< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 Yılı Banka MTV Kampanyaları (8. sayfa)
-
-
Her iki taksidi de ödersen ona göre indirim alırsın hocam. Sıkıntı olmaz.
-
Ben hala direniyorum bana kampanya yok halen 😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: sapoleeEvet ben öyle yaptım. E devlet uygulaması üzerinden epttye yönlendirdi. Ödeme yaptım. Kampayaya saydi..
Sektör ne geçti hocam. Hatırlıyor musunuz. Elektronik mi. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.denizbank.com/
Ödeyen var mı? Kamu bankası dışı banka kartı ile ödeniyor mu?
MTV'yi PTT aracılığıyla ödemek için;
1- e-devlet'e(turkiye.gov.tr) giriş yapın.
2- Arama satırına "araçlarım" yazın.
3- Çıkan sonuçtaki "araçlarım" sayfasına girin.
4- İlgili aracı seçerek devam edin.
5- Sayfada araca ait vergi borçlarınız görüntülenecek. Yandaki kutulardan istediğinizi işaretleyerek öde tuşuna basın. Açılan yeni sayfadan ödemeyi tamamlayabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E1CAA14F2MTV'yi PTT aracılığıyla ödemek için;
5- Sayfada araca ait vergi borçlarınız görüntülenecek. Yandaki kutulardan istediğinizi işaretleyerek öde tuşuna basın. Açılan yeni sayfadan ödemeyi tamamlayabilirsiniz.
TEB bonusun e ticaret kampanyasına dahil olur mu? Verginin 1 taksiti 108 lira, dahil olursa ikisini beraber ödeme yapacağım. Deneyip sonuç alan varsa bilgilendirebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E1CAA14F2MTV'yi PTT aracılığıyla ödemek için;
paraf ıle belırttıgınız sekılde odeme yaptım sayaçta gostermedı . provızyonda oldugu ıcındır ıns :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ehliaskparaf ıle belırttıgınız sekılde odeme yaptım sayaçta gostermedı . provızyonda oldugu ıcındır ıns :)
Alıntıları GösterParaf ın sömestr kampanyası için mi hocam. Paraf ta sayaç anında işler ama. Sektör ne görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: beyaze80
Axess Mobil üzerinden mtv ödemesi yaptım. 1 gün sonra mtv %10 indirim adı altında - 50 lira indirim olarak yansımış.Kişiye özel kampanya gelmişmiydi?
-
merhaba, YKB ile gib.gov.tr de QR kod ile ödedim. QR KOD kampanyasına saymadı.
sizde dahil oldu mu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ms365merhaba, YKB ile gib.gov.tr de QR kod ile ödedim. QR KOD kampanyasına saymadı.
sizde dahil oldu mu acaba?
Ben daha ödemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Azstek
https://www.denizbank.com/
Ödeyen var mı? Kamu bankası dışı banka kartı ile ödeniyor mu?Link değişmiş ekran görüntüsü koyayım, ödeyen var mı bununla sayaç vs göremedim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende garanti shopandfly da denedim oldu
Enpara ile ödedim ama 6 taksit olmadı, var mı acaba benim gibi sıkıntı yaşayan ?
Burada yazdığı gibi MTV yazıp 3280 e gönderdim ama sadece 3 taksit verdi...
-
Dahil olmuştur, olmaması için m.h ni arayıp taksit iptal isteği belirtmeniz lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya koşullarını yeniden okudum, "internet üzerinden QR kod ile alışverişler dahil değildir" yazıyormuş meğer.
-
Bende mesaj attim taksit cevabi geldi bankadan, mh yi aradim siz yapin odemeyi sorun ilmaz dedi. Ama sorun şu ki gib gov tr paracard ile odemeyi kabul etmiyor:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X