< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukak -- 22 Ocak 2021; 19:0:45 > |
2021 Yılı Banka MTV Kampanyaları
-
-
Reis bu konuyu görmesem bu ay mtv ödemesi olduğunu Bi an unutmuştum. Haliyle belediyelere ödenecek konut vergileri vakti de geldi. Şu yeni yılları sevemedim gitti :/ -
Harf sırasına göre yazmanız harika olmuş
Konu için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: cgokhans
Reis bu konuyu görmesem bu ay mtv ödemesi olduğunu Bi an unutmuştum. Haliyle belediyelere ödenecek konut vergileri vakti de geldi. Şu yeni yılları sevemedim gitti :/Allah daha çok motorlu taşıt ve konut versin bunlar hallolur üzme kendini
-
Taksit bence avantaj değil.
Puan/iade/indirim beklentisi içerisindeyim.
Akbank yine chip verir ümidiyle konu takip. -
Taksiti avantaj görmek nedir ya bankaları uyandırın milyon dolar değil taksit olsa ne olmasa ne indirim getirmesi gerekir -
Teşekkürler hocam.Taksitin yanında bir de puan kampanyası olsa süper olacak.
-
geldi gene tipini
karikatür paylaşamıyoruz malum
-
umarım tipiTİP şu MTV ödeme işine de çare bulur
bir sonraki karikatüründe bankaya gider mi acaba fiat TİPO arabasıyla
-
en para 6 ya beleş mi bölüyor. faiz alıyor mu anlamadım.
-
Paylaşım için teşekkürler;
Taksit dışında ancak banka kartlarına kampanya gelir diye düşünüyorum,onu da Akbank belki birde Denizbank yapar
Saygılarımla
-
taksit kesmez, hem taksit hem puan isterük.
-
özel bankaların banka kartlarıyla vergi ödenmez kredi kartı olması lazım sadece ziraat halk vakıf bunlarda var diye biliyorum -
-
Ziraat Sanal Kartla www.gib.gov.tr kanalıyla MTV ödemesine üç taksit yapıldı.
-
teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Albaraka Türk 3 taksit -
Taksit+puan+bir depo benzin+pasta clla+araba kokusu isteriz.
-
4 taksit firsat oldu iyi mi? Harbiden öyle
Harf sırasına göre yazmanız harika olmuş
Konu için teşekkürler |
Taksit bence avantaj değil.
Puan/iade/indirim beklentisi içerisindeyim. Akbank yine chip verir ümidiyle konu takip. |
Reis bu konuyu görmesem bu ay mtv ödemesi olduğunu Bi an unutmuştum. Haliyle belediyelere ödenecek konut vergileri vakti de geldi. Şu yeni yılları sevemedim gitti :/
|
Biz burda mtv'yi az ödemeye çalışalım, cumhurbaşkanlığının da 13 tane uçağı olsun. İyi mi? |
80-100 araçlık konvoyunuda unutmamak gerek. He birde konvoylara destek olarak katılan helikopterler de var. |
Biz vergileri basalim beyfendi kendine 2 tane daha saray yaptirsin haram zehir zikkim olsun...
|
2008 model araca 686 TL 6 aylık vergi ne güzel anasını satayım ya. |
Allah daha çok motorlu taşıt ve konut versin bunlar hallolur üzme kendini |
umarım tipiTİP şu MTV ödeme işine de çare bulur bir sonraki karikatüründe bankaya gider mi acaba fiat TİPO arabasıyla |
Benzer içerikler
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- akbank artı para nedir
- hangikredi ücretsiz kod
- getir finans
- midas kampanya
- bim yazıcı
- hepsiburada hisse yorum
- bim bot
- apple müzik öğrenci
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X