|
2021 Yılı Banka MTV Kampanyaları (5. sayfa)
-
-
halkbankın harcama kamp e devletten ödeyince sayıyor falan diyorlar 750 harcama limiti var bi bakın isterseniz ben denemedim iki taksiti bile ödesem 750 yapmıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahan22halkbankın harcama kamp e devletten ödeyince sayıyor falan diyorlar 750 harcama limiti var bi bakın isterseniz ben denemedim iki taksiti bile ödesem 750 yapmıyor :)
Sayiyor derjen kusmen sayiyor 2q0/750 falan gorunuyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam Kart’la MTV Ödemeleriniz Vade Farksız 3 Taksit!
- Kampanyadan Sağlam Kart, Sale Plus, Özel Bankacılık Kredi Kartı, Seyyah Kart müşterileri faydalanılabilir.
- Kampanyaya katılmak için ödeme yapılmadan önce müşterinin Kuveyt Türk sistemlerinde kayıtlı cep telefonundan ONAY MTV3T yazıp 2848’e sms göndermesi gerekmektedir.
- 50 TL ve üzerindeki MTV ödemeleriniz kampanyadan yararlanacaktır.
- Her müşterinin en fazla 5 işlemi kampanya kapsamında taksitlendirebilir.
- Kampanya Kuveyt Türk İnternet Şube, Mobil Şube, Çağrı Merkezi, Şube Kanalları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden yapılacak ödemelerde geçerlidir.
- Kampanya 31 Ocak 2021 tarihine kadar geçerlidir.
- Sms gönderilmeden yapılan işlemler sonradan taksitlendirilmeyecektir.
- Kredi kartı ve kampanyalar ile ilgili sorulara ulaşmak için Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
-
tabiki sayıyor derken normalde şartlarda bu tür ödemeler geçerli değildir falan yazar ama sayaç işliyormuş o manada yazdım
-
2 sene Ödemesem bişey yapabilirler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ririii2 sene Ödemesem bişey yapabilirler mi?
Vergi dairesine iletilirse icra takibi olabilir.
Aracın vizesi zamanı gelince mtv ödenmediği için vizesini yaptıramasın. (Ekrandan görüyorlar)
-
Vize mize yok abi ülke dışına çıkmıyoruz ben 2 sene ödemeyip aralıkta yapılandırmayı düşünüyorum faizi siliyor adamlar taksitlendiriyor vs. ödemeyeni ödüllendiriyorlar kaç kez şahit olduk. Zamanında ödeyen enayi konumuna düşmüş oluyo. Çevirmede bir şey olmuyormuş ona bakmıyorlarmış bile. 0 araç olduğu için muayenesine 3 yıl var o açıdan da kafam rahatquote:
Orijinalden alıntı: kutukakVergi dairesine iletilirse icra takibi olabilir.
Aracın vizesi zamanı gelince mtv ödenmediği için vizesini yaptıramasın. (Ekrandan görüyorlar)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 9 Ocak 2021; 18:36:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vize dedigi arac muayenesi :)
Vize dediği muayenesi -
En para kredi kartı 6 taksit yapabiliyor sonradan hem de faizsiz :)
-
tamam yazdım onu da o konudan da bir şey olacağı yok 3 sene. Size iyi ödemeler :)))))quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Vize dediği muayenesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler -
YKB world pay ile qr kodla ödemede 4 taksit yapıyor.qr ile öedemede extra puan da veriyor ama bu mtv için qr puanı verir mi acaba ?
bu şekilde ödeyen var mı?
-
Babam her sene aynı kartla ödemesine rağmen bana baktırırdı iyi oldu yararlı konu
-
Enpara kaç taksit yapıyor beyler
-
Edevlet üzerinden öde dedim,pttbank yönlendiriyor provizyondan çıkınca 6 ya böldüm. -
Taksitlendirme sonradan yapılıyor öyle mi? -
Evet mobil uygulamadan hocam provizyondan çıkınca yapılıyor normal enpara taksitlendirmesi farklı bir durumu yok 1 hakkınız gidiyor işte. -
hocam toplam mtvyi mi ödediniz? Yoksa sadece 6 aylık mı? Örneğin benim ki 680 Tl, bin tl olmadığı için bölmezm i ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X