epttavm'den mtv ve trafik ceza ödemeleri kaldırıldı |
2021 Yılı Banka MTV Kampanyaları (7. sayfa)
-
-
teşekküler
-
teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: defbepttavm'den mtv ve trafik ceza ödemeleri kaldırıldı
Hocam kaldırılmamışta site yenilenince arada kaynamış heralde
Alıntı
metni:Değerli kullanıcılarımız, Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına; Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve Trafik Cezası Ödeme hizmetlerimizde bir güncelleme gerçekleştiriyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 15 Ocak 2021; 21:37:30 > -
Uzun zamandir yok -
Puan zaten hayal oldu bekleyelim ay sonuna doğru bi kk kamp değerlendiririz en kötü -
Akbank kart bana özel kampanya vardı. Her 50 liraya 10 lira chip para. 50 50 param a yükledim mtv ödemek için. Gib gov tr de param kartla ödenmedi. Nerde ödeyebilirim. Bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bana da gelmiş, katıldım.
Bilgi için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 22 Ocak 2021; 11:58:17 > -
Ne geldi sms mi yoksa axess mobilden uyarı mı?
Nasıl bir kampanya tamımladılar? Biraz açıklar mısınız?
-
Axess mobilde bana özel alanına bakınca gördüm.SMS vs gelmedi.
-
Axes’ten bana da %10 gelmiş(50₺) kadar. -
Axess %10 bana da gelmiş, iyi oldu.
Bunu hangi kanaldan ödersek kazanıyoruz, mobilden mi?
-
Hocam akbank üzerinden mi ödediniz farklı bir kanaldan ödeyince de indirimi yapıyor mu ? Mesela GİB üzerinden iki taksiti de seçip ödesem. İndirimi yapar mı diye düşünüyorum ? Teki 280 iki taksik 560 liraya geliyor
-
axess için bir şey soracağım?,
ilk iki mtv yi ödersek bu yüzde 10 iki mtv nin toplamı üzerinden geçerli olur mu?
yoksa bu yüzde 10 sadece ilk 6 lık mtv içinmi
-
Teşekkürler emeğinize sağlık
Axcess le öderken ekstre demi indirim olacak acaba
Ödemedim henüz ama ben de bu soruların cevaplarını merak ediyorum.Uygulamada tek çekim seçeneği var sadece.
-
Gecen yilda axess vardi. Mtv yi odersiniz ben uygulamadan odemistim. 1 gun sonra %10 indirim + olarak yansimisti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X