Şimdi Ara

2021 Yılı - Telsiz Kullanım Ücreti Belirlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Diğer operatörlerde benzer fiyatlar var

Telsiz kullanım ücretini 2 defa ödetir ruhsatname adında. 2

2021 Yılı - Telsiz Kullanım Ücreti Belirlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım. acaba faturasız yeni hatlarda da bu ücret içinde olabilir mi? 100 lirayı aştı çünkü faturasız hatlar. bimi saymazsak.

• İçeriğinde paket olduğu için o şekilde oluyor. İsteğe göre Vodafone numara verebiliyoruz 115 TL içeriğinde paketle beraber geliyor. Bimcel alıp 91 gün sonra taşımakta mantıklı olacak.

Kendi almış olduğum Türkcel hattımla alakalı ödemeyi ss bırakıyorum. 2021 de fiyat daha yüksek olacaktır.

• Taşımayla kurutlunmuyor demi artık?

• 91 günlük faturalı hattı taşırsan 3 aylık tahadüt iptal bedeli + son fatura ve Sim kart vergileri toplu olarak faturalandırılır.

Alt bayiden tahadütsüz faturalı hat alabilirsiniz. Silver ve bayiden tahadütsüz faturalı hat açmaya izin yok. Her türlü zarar faturasız alıp bir ay sonra faturalıya geçmek avantajlı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Taşımayla kurutlunmuyor demi artık?

Birisi farklı operatrler arası geçiş yapman lazım diyordu , digeride artık peşinden geliyor diyordu tkü.

• Hemen de eklemişler, hediye verecek olsalar onu unuturlar (3 Operatör içinde genel olarak söyledim)

• Buna çözüm bulunmalı. 5 sene sonra 10 TL olur.

• Kolay paketler de var. Ben tamamen kaldırılmasından yanayım. Ödediğin faturanın dökümanına baktın mı. Belli bir kısmı devlete ödeniyor.

• paket satın alınırken ya da faturalarda binbir türlü vergi zaten var iken, bu saçma sapan verginin vergisi sistemine meclisteki beyefendiler bi dur demeli artık! 4 kişilik bir çekirdek aileden her ay ekstra olarak 12,40 tl çıkacak yine... aynı şekilde operatörlerin şu kotalı internetine de dur denmeli. medeniyet 5g ye geçerken biz hala 3. dünya ülkesi gibi operatörlerin 3-5 gb internetiyle pahalı fiyatlarla iliklerimize kadar sömürülüyoruz resmen.

• Ben 1 sene önce Türk telekom faturalidan Vodafone faturasiza gectim . 1 sene boyunca Vodafone hiçbir telsiz kullanım ücreti kesmedi. Şimdi mesaj atmış 3.10 kesildi diye . Neden ilk sene hiç kesmedi veya neden şu an kesiyor ? Bazı paketler tkü dahil fiyatlı oluyor . Ben de öyle bir paket kullandığımı sanıyordum. Sanırım değilmiş .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Tek seferde ödesekte kurtulsak. Bu seçeneği getirmeleri gerekir

Kesinlikle seçenek olarak sunulmalı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.