Şimdi Ara

2021 YKS TYT/AYT Sayısal, gelişim günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
13
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamin suanki netleri super zaten gunde 1 saat calissa seneye gene derece yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de ilk 100 kendime diyordum çok uçma şu çalışmayla nah yaparsın diye. Henüz yıl yeni başladı ve bu arada ben de mezunum ama bilmiyorum düzenimi beğenmiyorum. Bugün kütüphaneye gidicem umarım olur kardeş. Yükselişin mükemmel ötesi. tyt matta ilk netin kaçtı acaba. Ciddi çözdüğün denemedeki ilk netin
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    ben sorduğumda mezun değilim dedi

• tekhucreliterbiyecisi kullanıcısına yanıt
    11i tam olarak hatırlamıyorum ama 12. dınıfta ilk matematik netim 12-17 arasıydı. Onlar da zaten basit denemeler olurdu. Puan denemesi gibi bir şey çözdüğümde 9 net bile gelirdi. Eylül ayında say1den say2ye düşürülecektim, gidip utana sıkıla bi şans isteyip sıkı bi çalışmayla üstesindem geldim.

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş troll sanırım. Kasıtlı olarak mı yapıyor bilmiyorum. En iyisi engellemek

• hellaspontos kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin ben trol falan degilim sadece toplasan gunde 2 3 saat yapar amacım moralini bozmak değil sadece söyledim belki daha cok çalışırsin diye ama istersen engelle hayatimda bir şey değişmez

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Bence çok daha kötü gelir :D
  • hellaspontos kullanıcısına yanıt
    Hic sanmam hocam bir kere ogrenip yaptinmi ayni seviyeye hatta fazlasina cikmak gayet kolay oluyor tabi 1 saat lafin gelisi 4-5 saat diyelim biz ona

• 11 temmuzunda hangi okula geçtiniz?

• Reklam olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programda tekrar bi değişiklik yaptım bu sefer oturacak gibi. Ilk 3 ay fizik konularına yoğunlaşıp bu süreçte artan zamanlarımda piyasadaki apotemi acil çap gibi yayınların fasiküllerini çözücem. Şimdiden acilin çarpan polinom vesaire fasikülü bitti. Kasımda kimya biyoloji başlayıp fizik tyt ayt denemeleri çözüyor olucam. Aralık sonlarında her konumu bitirmiş olucam. Ales ve çıkmışları defalarca çözdüğümden olimpiyat sorularını çözmeye çalışıcam

• Eklemek istediğiniz bir şey var mı arkadaşlar, ne düşünüyosunuz ?

• Hocam tyt adına sadece deneme mi gidiyorsun ?

• Matematik ve Türkçe için evet. Fende göz gezdirmem gereken kısımlar var dediğim gibi aralıkta tam anlamıyla geçerim

• Hocam biraz kitap çözmeye yönelik bir program gibi yani konu çalışmaya değil umarım anlatabilmişimdir .

• Tytde x çalışıyorsan ayt ye 4x çalış. Tabi tytde belirli bir seviyeye geldikten sonra. 80 ayt uçurur.

• Tytde denemeleri +100 e sabitlesen bile sınavda sıçma ihtimalin var. Ama ayt yiğidin harman olduğu yer.

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi. Şimdiden LTİ çalışmaya başliycam zaten

• bi cila çekiyorum sadece. Haftaya tyt alan ve genel denemelerine de başliycam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.