Şimdi Ara

2021 YKS TYT/AYT Sayısal, gelişim günlüğü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
13
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuların her soru tipini görmeye çalıştığımdan yavaş gidiyor. Mikail hocanın videolarını bilen bilir. 1,5x ile bile ancak bu kadar
  • hellaspontos kullanıcısına yanıt
    Hocam o netlerle sıfırdan başlanır mı, ne yapıyorsun?!
    Deneme çözüyormuşsun zaten tyt adına sadece oradaki eksikliklerin göre ilerlemen daha mantıklı.
    İlerleyen dönemde aşırı sıkılırsın. 110 tyt yaparken Mikail sayılar, Türkçe ses bilgisi çalışmak nedir, yapma lütfen. Ben delirdim burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 2 Eylül 2020; 0:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam soru kaçırmak istemiyorum. Tam olarak sıfırdan değil ama bazı konuların tüm detaylarını almaya çalışıyorum. Bu sene ne olacağı pek belli olmaz en iyisi risk almamak. Mikail'den bütün TYT AYT'yi bitirince Rasuliden KAF3, KAF4 mutlak analitik LTİ dinliycem. TYT mat netlerim 35 civarı gelse de sağlam bi denemede 25 altına düşebileceğimden eminim. Geçen geçenlerde krallar karması çap çözmüştüm döküldüm. Hazır zamanım varken bu kararı aldım
  • Peki hocam o zaman. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

• Hocam ben burada yerimi alayım.
    Ayrıca güzel gidiyorsunuz ama sakın rehavete kapılmayın. Eksiklerinize odaklanın sürekli onları eritmeye çalışın. TYT'de 120 yapsanız bile hala eksikleriniz olacaktır. Bu noktadan sonra net ile çok fazla kafayı bozmayın derim. Denemeleri prova olarak görmeye çalışın. Her şeyi hesaba katın. Ne beni geri çekebilir şeklinde sorarak. Başarılar :)
  • allah kurtarsın kardeşim
  • Teşekkürler hocam
    Hocam kaç k dan mezuna kaldınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun aynen devam et

• 23k hocam

• mikail matematik inanılmaz zaman yiyor. 9 saat çalışıyorsam 3ü mutlaka ona gidiyor
    Ben de Mikail çalışıyorum ama meyvesini yeriz her türlü soru tipini görüyoruz hocam...

• evet çok ayrıntılı getirisi hemen denemelerde yansıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellaspontos -- 5 Eylül 2020; 8:36:26 >
  • dağınıklık olmaması için sadece bulunduğumuz ayın aktivitelerini bırakıcam, diğerlerinin sslerini alıp sene sonu hepsini tek bir postta birleştiricem.
    Özelden bu gidişle biyere gelemezsin diyenler oldu. Belirttiğim gibi mikail hocadan çalışıyorum o ebob ekok 27 video yaklaşık 8 saat
    Eşitsizlik var 35 üslü 27 köklü 32 böyle devam ediyor. Ayt kısmı ise konu başına 50 küsür. Bir günde 3-4 saatimi sadece matematiğe ayırıyorum. Oraya yazdıklarım sadece o gün özellikle yoğunlaştıklarım. Aynı gün fizik türkçe matematik problem sorularıda çözüyorum ama hepsini yazma gerekliliği hissetmiyorum yoksa pek birşeye benzemez
    Tempo kazandım sayılır 6-9 saat arası çalışmaya alıştım. 10 saat oturabiliyorum. 1 matematik konusunu 3 gün içinde bitirmeye çalışıyorum fizik konuları da 2 gün içerisinde bitiyor genelde. Dediğim gibi amacım detayına inmek. Kimya biyoloji çalışmıyorum şu an. Ekimde kimya kasımda biyoloji başlıycam o zaman çok daha fazla detaya girmem gerekicek. Senin biyolojin ve kimya özelden gidip ayrıntı defterleri tutucam. Elimdeki fasikülleri bitiricem vesaire. Kuru kuru denemeden gitmek benim için doğru şey olmayabilir. Geçen sene ocakta her gün 1 tyt şeklinde gitmiştim çok yormuştu

• hocam zahmet olmazsa 2017deki konunun linkini bırakabilir misin ben de bakmak isterim
  • ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellaspontos -- 25 Eylül 2020; 9:17:48 >
  • son günlerde sürekli şehir dışına doktora gidip gelmem düzeni mahvetti.
  • Eylül bitmek üzere kalan 3 günde isim sıfat zamir zarf edat bağlaç IsıSıcaklıkGenleşme konularını halledip geri kalan alesleri çözücem.
    Ekimde Ales matematematikleri seri şekilde çözüp haftalık 3 tyt genel çözerek ilerliycem. Ekimde kimya ya da başlıyor olucam kafam eserse ekimde çalışacakları mı da eklerim :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.