Şimdi Ara

2021 YKS TYT/AYT Sayısal, gelişim günlüğü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
13
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sence tyt matematik için soru bankası mı yoksa denemeyle mi ilerlemeli 1 tane soru bankası bitirdim başka alayım mı yoksa deneme mi alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellaspontos kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden mükemmelsin bu toplayışı yapan adam tyt 120 ayt 80 istemesin de ne istesin alır yürürsün sen burdan. İnşallah ben de yükselebilirim bu kadar..
  • Octivia sectus O kullanıcısına yanıt
    öneri vermem pek uygun olmaz haddime değil. Yine de fikrimi belirtmemi istersen eğer acil yada 345 bitirdiysen (hakkını vererek eksik bırakmadan) rahatlıkla denemeye başlayabilirsin. Bence kaynaktan ziyade tyt mat için deneme ile gitmek çok daha önemli çünkü hız kazanmak gerekiyor, benim en büyük problemimde bu oldu. Hiçbir zaman tyt matematiği 40 dakikada bitiremedim. Gerçekten kolay denemelerde bile

• quote:

Orijinalden alıntı: tekhucreliterbiyecisi

Hocam cidden mükemmelsin bu toplayışı yapan adam tyt 120 ayt 80 istemesin de ne istesin alır yürürsün sen burdan. İnşallah ben de yükselebilirim bu kadar..
    Teşekkür ederim, beni motive eden de tam olarak bu.

• Netleriniz nasıl hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henüz genel deneme çözmedim. Dershane gibi bi kurumun genel denemelerine katılabilirsem eğer TÖDER gibi net ve sıralamalarımı paylaşırım ama şu an böyle bir şey düşünmüyorum. Son rakamları konuda paylaştım
  • Tempom son günlerde çok düştü, toparlanmam gerek
  • ya temponuz yine düştü ya da konuyu güncellemiyorsunuz.
    hedefiniz yüksek,motivasyonunuzu kaybetmemeniz temennimle...

• başarılar hocam
  • Kesinlikle bu ben çoğu kişi sınavda daha yüksek yapar ben resmen 12 nin başındaki netimi yaptım

• şifreyi hatırladım bir süre sonra göz ameliyatım olucak ondan sonra güncellemeye devam edicem. tutmam gereken bir söz var nihayetinde
  • Ayt de yumuşak karnınız neyse ona odaklanın netler fırlar. yoksa istediğiniz kadar çalışın deneme çözün pek bir anlam ifade etmez takılır kalırsınız hocam. Gerileme ihtimalide var tabi.
  • metin2 forumunda açılan karakter gelişimi konuları geldi niyeyse aklıma
  • Hocam bu başlık ne mutasyon mu gecireceksin

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    ben buna neden yarıldım :DDDDD
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    haklısınız. aytyi pek kafaya takmıyorum çünkü çalıştığım zaman direkt getirisi oluyor. TYTye kafa yoruyorum şu sıralar, bi yerimi yırtsam türkçeyi fulleyemiyorum ve 35 altına inmiyor. matta da 45 altına inemiyorum
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    evolution
  • senin gibi insanları görünce yemin ederim ilk defa birisinin beni anladığını düşünüyorum.Ben kolejden mezun olmadım ama Samsun Fen Lisesi de çok iyi bir okuldu.Normalde okuduğum üniversiteye devam etmeyi düşünüyordum ama bunu görünce tamamdır yarın itibariyle bende artık her şeyi boşverip ders çalışmaya başladım.Yolun açık olsun benim senin kadar sınavda netim yok ama 32k ya girdim.Devamlı murphy'nin kanunları beni takip etti şu hayatım boyunca ama nedense ben arkadaşlarım gibi bırakamadım salamadım belki çok idealistim belki çok hayalperestim.Bakalım sınav sonucu her şeyi gösterecek.Size başarılar diliyorum.Yolunuz açık olsun.
  • aliorkan A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • çözdüğüm soru sayısını, kaynak isimlerini de yazayım mı diye düşünüyordum da çok gereksiz olur sanırım. Deneme ve konu yazarak devam edeyim böyle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.