|
2022 BMW 7 Serisi tanıtıldı: 31.3 inçlik sinema ekranı ve daha fazlası (5. sayfa)
-
-
Çok değil ya 10-15 seneye sonra çöp olacak tüm içten yanmalılar avrupada, ikinci el araç ithal ederiz belki o zaman 7 serisine bile binebiliriz belki, ne diyorsunuz gençler, iyi bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vereceğin parayla fabrika kurarsın be . sanırım bi 30 sene sonra 2. ellerini alabiliriz orta direk maaşıyla . neyse . pazarlıkla kaça olur acaba . ona göre iş hanımı satıcam .
ha bu arada donanımhaber de binbaşı olmam vesilesiyle kabul günü yapıcam börek çörek yemek isteyen gelebilir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 22 Nisan 2022; 21:50:36 > -
Muhalefet liderlerinin bindikleri araçlara da bakmanızı öneririm :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayalini kuran çıksın kasmasın :)
-
Tabiki hemen atıyorum kimler nelere biniyormuş..
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu
Gelelim Valilerimize
Vs vs 81 ilinkini bulamadım.
Belediye başkanlarına gelelim :)
Gel gelelim en civcivli bölüme rte ninkilere :D
Olmazsa olmaz mehmet görmez
Daha cumhurbaşkanı yardımcısı sekreter vs vs vs vs bir çok makam aracı var eee başka önerin varmı ? :)
haa birde şu vardı unutmuşum özür dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktas033 -- 22 Nisan 2022; 23:19:0 >
-
Son paraların da (kaldıysa eğer) akıbeti belli oldu (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farları kısa kısa birşey olmuş tasarımı.
-
Ön kısım Hyundai Kona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kötü tasarım...
İç konsol tasarımı ise sonunda farklı çizgilerde olmuş
-
Araba guzelde para yok abi :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir yazılımcı olarak olarak bu ülkeye gençliğimi verdim, ümitlerimi hayallerimi çaldı!...
10 yıl önce gelen malta teklifini geri çevirmeyecektim.
-
Yeni makam araclarimiz hayirli olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X