Ekran olmamış, koltuğa oturduğun zaman 30-50 cm mesafe kalıyor arada, kaza vs durumunda güvenlik riskini geçtim göz sağlığı içinde sıkıntılı. Sanırsın servis çekecek bu araç ile. |
Bildirim
Ekran olmamış, koltuğa oturduğun zaman 30-50 cm mesafe kalıyor arada, kaza vs durumunda güvenlik riskini geçtim göz sağlığı içinde sıkıntılı. Sanırsın servis çekecek bu araç ile. |
3 e alacaksan söyle 10 tane ön sipariş geçim. |
Tasarımda geriye gitmek diye buna derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Render gibi duruyor, gerçek olamayacak kadar başarısız bir tasarım. Kötü ışıklandırma ve renk seçiminden de olabilir ama tam bir hayal kırıklığı. |
|
|
Tasarımcı kimse tam zenci ya... Fifty Cent'e mi tasarlattınız abi, bari altın zincir kolye falan da koyaydınız. Hele arkadaki ekran nedir ya Sanırsın Ertex'te VIP Transporter yaptırdık. S serisinin gözünü yiyim ya. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokatli6061 -- 21 Nisan 2022; 9:50:19 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam sizi küçük görmek için demiyorum hayırlı uğurlu olsun iyi günler de kullanın da Doblo tenekesine 370 bin verirken aklınız neredeydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |