kurşun geçirmez versiyonu bakanlıklara sipariş edilmiştir şimdiden |
2022 BMW 7 Serisi tanıtıldı: 31.3 inçlik sinema ekranı ve daha fazlası (4. sayfa)
-
-
başıma bir şey gelmeyecekse önü çok citroenvari olmuş
-
Hemen saraya 5 tane almamız lazım çok acil. İtibardan tasaruf olmaz. Halk açmış, geçim derdindeymiş, hiç önemli değil. padişaha yakışır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön tasarımı citroen tasarımcıları yaptı herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çip krizi ıvır zıvır diye bütün yarıyıl ağladıktan sonra arabama koyduğum ekranlar
-
Ön panjur çok kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen iyi bir markadır, BMW’nin taklit etmesine şaşırmamak lazım.
bu aracı bırak almayı yolda bile görmek hayal
-
Bende istemezdim Doblo almak ama mecbur kaldık. O fiyat ve donanım seviyesinde seçenek bulamadık. Hatta Doblo'yu bile Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Eskişehir'de bulamadık Düzce'den aldık. Asıl sıkıntı %18 KDV'li araç faturasının ay sonuna kadar kesilmiş olması gerekiyordu. Zaman kısıtlı olunca KDV %18 olsun, 370bini geçmesin, en tepe donanım seviyesinde olsun da ne olursa olsuna geldi. 12 yıl, 2010 model Peugeot Partner kullanmış biri olarak Rifter almak isterdim.
-
Biz anca bakarız.. bakmaya devam
31.3 lük ekran olmayan paketten alsak sonrasında onun yerine techwood 32inç LED TV monte edilebilir mi ki acaba, aklımda hep bu soru, acil cvp lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7.40 d yi biraz sakinleştirmişler . Şu anki kasa 5,4 sn . 320 HP
İşte gerçek araba..
-
eskiden bu gücü 730d olarak satıyorlardı. Araba çoğu yönden geriye gitmiş. Kokpit tasarımı dışında ileri giden bir şey yok.
-
Onlar bu arabaları beğenmezler. Mercedes olması şart.
-
Allah da BMW'yi güldürsün iyi kahkaha attım ön tasarım bildiğin C4 Cactus
-
VW'de Citro'yu taklit ediyor.
Cit pek bilinmese de Avrupanın 3 büyüklerini zaman zaman çok zorlamıştır. Arabadan azıcık anlasa dahi herkes derin bir saygı duyar Cit ve DS serisine.
-
Olsun hocam bizim ALLAH'IMIZ var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir tık üzdü bu :(
-
yine başıma bir şey gelmeyecekse ben beğendim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X