Avrupa şampiyonasındaki Danimarka nere bu akşam izlediğim Danimarka nere. Dağlar kadar fark görüyorum iki takım arasında. |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (25. sayfa)
-
-
tunus sağlam
turnuva maçları cidden belli olmuyor
danimarka 10 dakikadır falan iyi ama hollanda maçına benzer bir şey olabilir
-
biz sadece kafa olarak değil, futbol olarak da az gelişmiş arap ülkesiyiz. tunus değil sanki bizim milli takım oynamakta.
-
Bizim de ligimizde VAR'dan gelen ofsaytlar bu şekilde bir grafikle gösterilmeli. Daha güven verici bir görüntü.
-
3 stoper oynarlarken de 2 stoper oynarlarken de Tunus'un forveti bütün topları aldı.Khazri girse de fişi çekse bari
-
Abi bu nasıl spiker böyle. Trt her zaman ki gibi leş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Danimarka'nın penaltı beklediği ve Var'a giden pozisyonda hakem neden penaltı vermedi diyen olursa Top Tunuslu oyuncunun göğsünden sekip kola temas ediyor.
-
penaltı mı değil mi?
spikere de araptakımlarını öv demişler herhalde, arada saçmalıyor.
ekleme: Danimarka'da hiç yabancı oyuncu yok galiba. Helal olsun. büyük futbol ülkesiyiz diyen fransa ingiltere vs iyi izlesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Kasım 2022; 17:58:47 > -
Değil. Göğsünden sekip koluna çarpıyor.
-
70'lerdeki arşiv görütülerini hatırlayanlar olur trtsğpr verirdi arada dünya kupası falan.
aynı onlar gibi anlatıyorlar maçı dümdüz adam yorumluyor. böyle bir rezalet olamaz. beınsports spikerlerini bile arattı bunlar.
nerede s sport spikerlerinin kalitesi abi.
-
Değil. Göğsünden sekip koluna çarpıyor. Danimarka kadrosunda yabancı asıllı oyuncu olmaması normal. Adamların ülkesinde diğer ülkelerdeki kadar aslen başka ülkeden olan olmadığı içindir.
-
Ben sadece maçı anlatan ve başka konulara girmeyen spikerleri seviyorum. Gerçi bu maçı anlatanda bir ara bir oyuncunun ailesinin geçmişinden söz etti o ayrı.
Ben maç dışı konulara giren spikerleri hiç sevmiyorum.
-
emin misin? danimarka ve isveç kendilerini liberal solun avrupa'da sarsılmaz kalesi kabul ederler. Kopenhag'da videolar var. neredeyse yerli yok gibi birşey. herhalde futbolda yerli ve milli adımlar atıyorlar.
-
Messi balonu erken patlamış. Ya habibiler acımamış.
-
Tsubasa boşuna mı messi dede diyordu tsubasa boşa konuşmaz
TRT 4k kanalı hdr işini beceremediği için mi hdr vermiyor maçı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu duymamıştım ben.
-
İzleyelim bakalım Ochoa'yı
-
Meksika- Polonya maçı 1 gol olsa açılacak gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X