< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 22 Kasım 2022; 19:34:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (26. sayfa)
-
-
Şitezni kim beyler bir de kirovyak var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arjantin'nin neden kupa favorisi oldugunu anlamamistim zaten, Hangi dunya kupasina guclu bir takim olarak katildilar ki ? 2014 de sansa bala finale ciktilar.
ama yine de gidip Arabistana da yenilmezsin arkadas
-
2010'daki kadrolari iyiydi. messi de genç ve hızlıydı. büyük hayal kırıklığı yaşandı o turnuvada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ochoaaaaaaaaaaaaa
-
Dünya kupası zamanında sıcak sıcak iyi gider. Not: (Stratejileri kendim geliştirdim).
-
Bugün 16.00 ve 19.00 maçları güçleri denk takımlar.
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti!https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/manchester-united-cristiano-ronaldonun-sozlesmesini-feshetti-7494891/
donunuzu satın ıngıltere fınal oynara basın dersem ınanmayın ama ıngıltere en az yarı gorur
-
Avrupa Şampiyonaları sıkıcı derken bu daha kötü başladı. Umarım heyecan artar, şimdiye kadar maçlar berbattı.
Çok mu üzüldün sen arjantinin ezilmesine ay kıyamam soda vereyim
Dünya kupası gören Ochoa
-
Fransa şimdiye kadar oynayan rakiplerine korku vermek için farka koşabilir. Muhtemel tahminim 6+
Avustralya'ya çanta da keklik diyeceğim ama bu turnuvada sürpriz takımlar bile çok iyi sonuçlar alabiliyor. Mesela Suudi Arabistan gruptan 5 puanla bile çıkabilir. Meksika ya da Polonya ikisinden birini es kaza yense çok büyük olay olur dünyada. Aslında bugün ikisinin de beraber kalması iyi oldu. Kalan maçlarda Arjantin'in ya kazan ya kazan ile çıkacağını düşünüyorum. Sonuçta 3 takımdan daha iddialı bir konumda tek maç üzerinden değerlendirirsem Suudi Arabistan'ı. 4 puanlı takım tur atlayamaz Arjantin'in tek şansı 6 puan almak başka yolu yok. Meksika ve Polonya'dan biri en azından 5 puan alırsa olur ya da ikisi de alırsa Arabistan'ın da 5 puan alması durumu ilginç olur kalan maçlarda bir de tabi Arjantin'in 0 çekmesi şartıyla 3 takım da 5 puan olacak.
Fransa, Arjantin kadar zorlanmaz diye düşünüyorum. Bugün Giroud en az 3 tane atıp Avustralya'yı evine gönderebilir. Enteresan gollerine alışkın bir isim olarak şöyle ters ayağıyla falan kaleye aşırtma falan sallasa bugün ne güzel olurdu ya da uzaktan bir falsolu gol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 22 Kasım 2022; 21:50:45 >
-
Bugün favorilerin rezil olma günü galiba
Dünya Kupasında kimse kimseyi çanta da keklik görmemeli. Fransa 98 de şampiyon oldu 4 sene sonra açılış maçında Senegal'i çantada keklik gördüler o Senegal o maçta Fransa'yı 1-0 yendi. Senegal o yıllarda şimdiki gibi iyi sayılacak bir takımda değildi. Aynı sene aynı turnuvada Fransa'yı yenen Senegal'in içinden de Türkiye geçti. Uzatmada altın golle yendik ama o zaman bizim milli takımın forveti olan zat dünyaları kaçırmasa 5-6 gidecek maçı uzatmada kazandık.
Ben bunu yazarken Avusturalya 1-0 önce geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Kasım 2022; 22:13:6 > -
-
Bir Zamanlar Türk Milli Takımı Kamp Ortamı
Hey gidi hey nereden nereye...
https://www.youtube.com/watch?v=LiuZCd77sPo&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransa takımı şu 7 numarayı nasıl ve neden oynatıyor çözemiyorum. Dünya futbolunun en büyük balonlarından biri kendisi.
-
98 de dünya kupasını kazanan kadro şuan ki kadro maç yapsalar 98 kadrosu bu kadroyu tarihi farkla yener.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X