Yorulacakları için ağlaya ağlaya topu vermek zorunda kalırlar. O zamanlar onlar çok kaliteliydi ama genel standart tempo, fizik gücü, koşu mesafeleri belli bir seviyedeydi şimdi o zamana göre ortalama çok yükseldi. |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (28. sayfa)
-
-
Bu üçlüye karşı asıl Tchouameni-Rabiot-Griezmann orta sahası dili dışarıda gezerler ki Vieira'yı 98de fazla oynamadığı için yazmadım.Mesela 2002 orta sahası Makelele-Vieira'ydı bu orta sahaya karşı da şuanki ekip topla %30 falan oynayabilir en fazla , top göremezler.Ayrıca Kerembeu hep problemli bir oyuncuydu ama Deschamps ve Petit'in fizik gücü hep yüksekti , Rabiot ve Griezmann 20 sene önceki bu oyuncuların fizik gücüne yetişemezler. Fizik gücünün,Temponun ve koşu mesafelerinin hatta antrenman metodlarının çok daha fazla geliştiğine katılıyorum ama bu kıyaslama için Fransa 98 yanlış kıstas bence.Çünkü o zamanın ve 2002'nin Fransa orta saha oyuncuları eski tekniklere rağmen o dönemin bile Tempo,Fizik gücü olarak çok çok üstündelerdi.
-
Hırvatların kadro şahane yine. Borna Sosa'dan asist, Kramaric'ten gol bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saiss'i ben Wolves'ta çok beğenirdim , çok dengeli bir stoperdi ama ne olduysa çok düşmüş formdan çok aksıyor bugünde o dengeli stoper sakar bir oyuncuya dönmüş.
-
Bu kupada niye gol olmuyor a
-
Çok denk takımlar var hocam.
-
Hırvatları beğenmedim. Biz bunlara vururuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.5 alt oynamıştım bu maça, Fas bile kazanabilir.
MBSyoutubeMohammad Bin Salman (The Crown Prince) - Dancing Al Ardhahttps://www.youtube.com/watch?v=p5_zMWa5Qd8
Ne oldu birden bire? Kralın kılıcını görünce pepsiden umudu kesmişsin :D Yurtsever nerede ben göremedim kralın kılıcını yiyince ortalıktan toz oldu artık saçma mesaj atmıyor konu açmıyor
-
Güzel bir maç olacak gibi.
-
Ekşi de 3-0,4-0,5-0 lar havada ucusuyor gorende Almanya nin kadrosu yildizlarla dolu sanacak...ilk 11 bakiyorum Muller,Gundogan disinda çöp
Kazma Kai Havertz ile mi kazanacaklar dunya kupasini?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Kasım 2022; 16:13:44 >
ilkay gibi gereksizlerin 11'de oynayabilmesi almanya adina dusundurucu
Kadroları kötü değil.Orta sahaları sağlam.İlkay-Kimmich ve Goretzka var.Müller-Gnabry-Musiala ve Havertz hepsi iyi oyuncular.Geri dörtlü iyi değil ama kötü de sayılmaz.Zaten bu turnuvalarda çok da bir önemi olmuyor bir şekilde götürüyorlar.Hollanda 2010’da finale çıkmıştı vasat oyuncularla.Arjantin’de 2014’de Demichelis,Rojo falan oynuyordu.Almanların sıkıntısı yıllardır forvetleri yok ama kamuoyu Arjantini favorilerden görürken Almanya’nın isminin hiç geçmemesi tuhaf.Teknik direktör de Hansi Flick.Şampiyon olurlar demiyorum ama bu kadro Arjantin’den 5 gömlek üstün.Millet birilerini şişiriyor turnuvadan önce sonuç bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Nightmare -- 23 Kasım 2022; 17:4:9 >
gosensin portekiz performansını gördükten sonra bunlara su veresim gelmiyor sakatlıklardan çekmeseydi keşke
japonlar kontradan 1 tane atamazsa birazdan yerler yazarken penaltı :D
-
Musiala, Kimmich, Gnabry gibi adamların olduğu takıma çöp denmiş
Ekşi boş yapmış hocam.
Japonya şansız bir penaltı yaptı ve golü yedi. Yoksa çok iyi başladılar. Ayrıca Almanya vasat başladı bence. Orta sahada tutuk bir futbol oynuyor. Ama yener mi? Elbette yener.
dünkü arjantin maçı bu maçtaki havertzin golü vs var yokken ne haklar yenmiş kim bilir :d
-
Maçın başındaki hareket neydi! Gaymanya tam bunlarda!
Almanya farkı açamasa da düşük seviye takımlara karşı nasıl oynanacak dersi veriyor adeta Arjantin hocası iyi izlesin bunalttılar japonya'yı adamlar
-
Almanlar şut çekemiyor. Oyun olarak tamamen üstünlerdi ama şutlar çok kötüydü. İkinci yarı silkeleyebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X