Fransa gayet güzel oynuyor hocam, maç 2-1 oldu bile Arjantin ile karıştırmamak lazım. Daha maça ısınamadan şanssız bir gol yediler sadece, maç sonuna kadar 4-5 rahat yapar fransa. |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (27. sayfa)
-
-
Güzel maç.
-
Fransa yine iyi kontrolü ellerine aldılar. Arjantin takımı önce gitsin futbolun en temel kurallarından ofsaytı öğrensin sonra belli bir ara dünya kupası falanda alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tribünler gözükmese stad boş diyeceğim. Şuana kadar oynanan maçlarda en iyi taraftar Amerika Milli Takımı taraftarıydı.
-
Şu an 2-1 önde Fransa. İkinci yarı Thuram ve Coman'ı alırsa farka gider şu an Dembele, Griezmann ile ancak bu kadar oynuyorlar maalesef. Ha en kötü 2-1 Fransa alır bu sonuçla. Bu futbolla Avusturalya kazanamaz. Kendi sahasındaki topu bile ayağında tutamıyorlar. Bir sabahki Suudilere bak bir de Avusturalya'ya. Avusturalya yerine keşke Yeni Zelanda olsaymış. Onların kadrosu şu kadrodan çok daha iyi ama işte futbol bu biri eleniyor, diğeri geliyor.
-
Yenemez maç sonu elleri bellerinde nefes nefese kalırlar. Bu kadrolar onları fizik gücüyle döver. Bakıyorsun diyorsun adamlar amma estetik pas atıyor, şu tekniklere bak ama iş orada bitmiyor. O zamandan buraya 24 yıldır tempo çok arttı.
teşekkürler bilgilendirme için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1-Katar
2-Avustralya
İzlediğim en basiretsiz en çöp takımlar
eski futbolun şuankinden daha iyi olduğuna inanmıyorum. eski futbolcuların şuanki futbolculardan daha iyi olduklarına inanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arjantin yenildi, Ronaldo özgürleşti, sevdiğim topculardan Giroud 2 gol attı. Bu gün iyi geçti
Kangurulara 4 tane caktik
Ronaldo Gana maçında oynayacak mı beyler midesi falan kötü diyolardı soda falan içsin oynasın işte
-
Benzemanın yerinde olmak istemezdim. Dünya Kupasını evden izliyor, kafayı yiyordur herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu forumda futboldan anlayan adam az var. Güzel tespit.quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinhoFransa gayet güzel oynuyor hocam, maç 2-1 oldu bile Arjantin ile karıştırmamak lazım. Daha maça ısınamadan şanssız bir gol yediler sadece, maç sonuna kadar 4-5 rahat yapar fransa.
Gerçi son dönemlerde forumda kalite ve futbol bilgisi arttı biraz, arkadaşların hakkını yemeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Kasım 2022; 0:27:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam basitçe Fransa çok kasmadı, gayet rahat bi şekilde yendi geçti işte. Fransanın çok kasmadığını, dakikada 5 atak yapmadığını görünce bazı arkadaşlar çöp damgası yapıştırdı ilk dakikalarda bu oyunla olmaz falan diye.
Ama adamlar son derece rahattı, şanssız erken bir gol yemelerine rağmen hiç stres olmadan, güle oynaya eğlenerek kazandılar maçı. isteseler 4 değil 6-7 de atarlardı, ama dediğim gibi ne gerek var kan davalınla maç oynuyor gibi kasmaya.
-
Ronaldo ultiyi açar ve kupayı Portekiz'e götürür.
-
Deschamps-Kerembeu-Petit orta sahası top vermez bu orta sahaya.
-
güldüm
98deki fransayı suudi arabistan bile yener
-
Boşa umutlanmayın arkadaşlar. Ne Messi'den ne de Ronaldo'dan bir nane olmaz artık. Bitti ikiside. Suudi Arabistan yenilgisi sonrası benim umut gitti tamamen. Bu ikiliye Dünya Kupası haram belli ki.
98 de ki Fransa kupayı aldı. 2002 de favoriydi. 98 kadrosuyla aynıydı 2002 de ki kadro. Gülmeden önce keşke 98 de kim şampiyon olmuş bir baksaydın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X