Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
164
Favori
394.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rubi Platinum 17 Eylül'e kadar açılma olmadıkça dolmuştur.
    Yalnızca 30 Ağustos girişli 4 ya da 5 gece müsaitlik bulunmaktadır.

Fiyat performans yönü son derece kuvvetli tesis için
    DH Kullanıcılarıa Özel Fiyatlandırma ve Kısıtlı Kontenjan oda ile;

Rubi Platinum Spa Resort & Suites
    Deluxe Oda, Kara Manzaralı
    30 Agu - 4 Eyl (5 Gece 6 Gün): 23.000 TL
    30 Agu - 3 Eyl (4 Gece 5 Gün): 18.500 TL

Olarak değerlendirilebilir.

* Tesiste birinci çocuk 12, ikinci çocuk 3 yaşa kadar ücretsizdir.
    * Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    * Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal hakkınız mevcuttur.
    * %25 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 72 saat önce yapılabilir.
    * Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygulanabilir.
    * World karta 150 TL puan hediye edilir.
    * Chippin ödemelerinde 750 TL puan hediye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 25 Temmuz 2022; 11:27:49 >

• Shafter kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun hocam, 1 yıldır beklediğiniz tatil burnunuzdan gelmiştir. Bu saatten sonra ödediğiniz parayı iade de etseler nafile. Gerçi turist olmadığınız için akıllarına bile gelmemiştir.

Öncelikle geçmiş olsun,ödenen ücretten bağımsız sınırlı bir tatilin her dakikası çok kıymetli,11:00-15:00 arası oda veya yemek alanı dışında bulunmamaya özen gösteriyoruz ki sizde gostermissiniz ama malum çalışanlar olaya hakim değil belli ki,çocuktan anlayan biri o saatte o şekilde dolastirmaz çocukları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tthhydros Kemer tatilimizi tamamlayıp Çıralı ya geçtik. Geçtiğimiz günlerde olumsuz yanlarını belirtmiştim,yeme-icme hizmetleri 4 yıldızlı Muğla tesisleri ile yarışır kısıtlı ve oda da ana bina tarafı ne yazık ki eski idi. Animasyon pert,tatlı reyonu migros pastanesi daha başarılı ilk kez kilo verdim bir tatilde:) Tekrara düşmeden olumlu bulduğum yanlarını da belirtmek isterim,bir kere bu tesis geceliği Mayıs ayında 1750 liradan satti,2 yetişkin 1 çocuk. Çıralı da günlüğü 1750 liraya geliyor nerdeyse bugünlerde alkolsüz. Ayrıca kemer şehir merkezinde olduğundan animasyon olmasa da merkezde vakit geçiriliyor. Havası denizi anlatmaya gerek yok, orange country,barut kemer ve hilton kemer le.yanyana denizi,havuzları da yeterli idi. 1 alacarte hakkımız vardı ücretsiz İtalyan alacarte başarılı idi. Velhasıl mevcut fiyatlar içinde herşey dahil temiz bir tesiste tatil yapma şansını bulduk bu tesiste,diverso alış sürecinde çok yardımcı oldu kendisine de teşekkür ederim. Son olarak Azeri ve yerli tekli erkek grupları fazlaca vardi, ekşi de falan başlığı var tekli otele almıyorlar diye ben anlamadım geçen sene Zeynep otel de alıyordu, Montana pine otelde bu sene bu da alıyor, yerliye mi yok çekiyorlar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 25 Temmuz 2022; 11:47:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli forumdaşlarımız.
    Ağustos Ayı içerisinde müsaitliği bulunan, nadir fiyat/performans tesislerinden;

Otium Family Eco Club'da
    DH Kullanıcılarına Özel
    İptal Güvencesi Dahil %5 indirim sistemlerimize tanımlanmıştır.

Özellikle okulların kapanması ile birlikte başlayan periyottaki fiyat kırılımları ile fiyatları muazzam seviyededir.
    Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Sevgiler.
    İyi tatiller . Biz 14 temmuz da girş yapmıştık sabah 10 da odamızı vermişlerdi . Çok güzel geçti bizim tatilimiz ama arap çok ve temizlik kurallarına uymuyorlardı özellikle çocukları .
    Yemekler harikaydı bu sene kesinlikle geçen senelerden daha iyiydi
    Bu sene erken rezervasyon başladığı ilk 2 saati bize haber verirseniz sevinirim nasıl haberdar olacağız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım gece yediği serumların etkisi geçince çocuk yeniden fenalaştı. Yarın erken çıkış yapıyorum suenodan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde küçük kızım son günü kusarak geçirdi . Sanırım havuzdan mikrop aldı çünki kids club a biz hiç girmedik . Arap turistler ayakkabı terlik ile havuza gitiyorlar . Çocuk havuzunda çocuktan çok anne baba var . Ama her şeye rağmen çok güzel geçti biz çok memnun kaldık Surno tatilimizden
    Biz de Antalya da 1 gece önce si aldığımız parasını ödediğimiz otelde kalamadık . Otele gittik iptal ettik sizi dediler . Ben direk 155 i aradım polis ekipleri geldi ama yine de konaklayamadık . Cimer e , turizm bakanlığna falan şikayet ettim oteli .

• kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Yeme içme bizim kaldığımız 14-21 temmuz dönemimde geçen senelerre göre çok daha iyiydi . Fiyatlar ve turistler artınca kalitede artmış

Biz gündüz çoluk çocuk beach bar ın önünde sandalyelerde oturduk yada iskelede koltuklarda . Güneşe hiç çıkmadık . İskele esiyor ve gölge orayı kullanın ama koltukları ! Güneş kremini tatil boyunca 2 saatte 1 yeniledik 50 faktör . O konuda sıkıntı yaşamadık bu yüzden . Ben giderken maflor ve bulantı ilacı da almıştım o çok iyi gelfi çocuğa çünki su içse kusuyordu

Onzyd 4mg ve maflor alın eczaneden hemen . İshal başladı mı ?

• bluberries_cranberries B kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun, sırf bu yüzden arapların yoğunlukta olduğu otelleri direkt eliyorum.

daha önce arapların fazla olduğuy crystal sunset ve titanic belek otellerinde kaldım. o zaman çocuğum yoktu. hergün arapları gördükçe iyi ki çocuğum yok bunların girdiği havuza nasıl sokardım diye hayıflanıyodum.

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede çocuğunuz iyileşir.

• alitaro A kullanıcısına yanıt

lobiye geldik şimdi, 2 türk aile ile karşılaştık ikisininde çocukları full kusuyormuş dünden beri..

güneşten değildir hocam 1 saat güneite kalmakla öyle olmaz. havuzdandır

Memleket geneli bir salgın misali kusma, ishal vâkâları vardı. Üstüne güneş çarpması, gıda zehirlemesi, havuzdan enfeksiyon derken hastalanmamak mucize olur. Tatil zehir oluyor böylelikle. Havuzlar, oldum olası hijyen kısmı tedirgen eder beni. Kültür ve temizlikten yoksun yabancı kitlelerin aynı anda doluştuğu ortamdan zaten hayır gelmiyor. Çok geçmiş olsun tekrardan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt

Yukarıda blueberries nickli arkadaşla özelden yazıştık o da söyledi , kendileride yeni çıkmış otelden çocuğu son gün kusmuş hep. Yalnız bizimkisinde crp vs tüm tahliller temiz.

• Benden herkese tavsiye arkadaşlar...

Çocuklu aile'ler için otel veli nimet evet ama otel misafirleri gerçekten pis olan ırk'lar var. Bu sebep ile çocuklar havuzlardan hastalık kapabiliyor. Ve bu oteller ucuz oteller değiller. Extra hemen plaj dibi yiyecek içecek olması büyük nimet. Bende kemer'de otelde konakladım, çocuk havuzu zaten küçüktü bazı öküzler çocuğuyla çocuk havuzuna girip oturuyordu havuza. Ya arkadaş akşamdan sıçtında altınımı temizlemedin,bilmem ne yaptın nereden bileceğiz de sen o çocuk havuzuna oturuyorsun ? Bir tane rusta 4 yaşındaki kızını çırıl çıpla sokuyordu. Otelde böyle problemli insanlar var neyazık ki. Kaldığımız otel ortalama bir otel'di rus ve türk çoğunluktaydı arap,alman,ingiliz felan yoktu. Çocuklar yetişkin havuzunda çok su yuttular ama ikisinede hiç birşey olmadı.

Biz 2 sene önce antalya patara tarafında sadece yatma amaçlı apart tarzı bir yerde kalmıştık. Hergün kalkan-kaş tarafında başka koylara gittik hem farklı denizlerde girdik hemde saçma sapan hastalıklara kapılmadık. Bu arada özel beach'lere gitmiştik. Tavsiyem 2023 senesinde muğla veya kaş-kalkan tarafında sadece yatma amaçlı bir yer ayarlayın. Kendinize kalacağınız gün kadar bir plan yapın ve hergüne koyu güzel olan bir özel beach seçin. Yanınıza mini buzdolabı alıp buzlayıp içeceklerinizi dışarıdan alın sadece beach'te yemek yersiniz. Bu planı 1 tatil yapın tavsiye ederim biz çok eğlenmiştik . Otel rahatlığı olmuyor ama tek bir plaja sabit kalmıyorsun. Bizde 2 aile 2 yaş 2 çocuk ile gitmiştik. Böyle gider ise seneye zaten temiz ortalama oda düzgün oteller 5-6 günü 30-40 bin tl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Temmuz 2022; 14:9:24 >

• Çok geçmiş olsun. 2017 yılında eşim gittiğimiz gün Ölüdeniz Belcekız'da bir miktar su yuttu (son yıllarda Belcekız'a açıkta teknelerden boşaltılan sintinenin ulaştığını bilen ve gören vardır mutlaka) ve akşamında aynı sizin çocuğunuz gibi hastalandı. Gece yarısı hastaneye gitmiştik ve kan tahlillerinde onun da crp vb. normal çıkmıştı. Sabah düzeldi, akşam fena oldu derken 3 günümüz hastane ve otel odasında geçmişti. 3. gün dönmek zorunda kalmıştık. Evde 10 günde de ancak toparlamıştı. Dönme kararı ile en iyisini yapıyorsunuz. Büyük ihtimalle çocuğunuz da havuzdan mikrop kapmıştır.

@Shafter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Temmuz 2022; 14:9:21 >
  • Birde bu döviz artışı vs derken elin ülkesinde ki en eğitimsiz alt tabaka bizim en iyi otellerde tatil yapabilecek seviyeye geldi. Burada da dendiği gibi bu sene özellikle azeri ve araplar aşırı fazla. Arapların o tuvaletlerde , havuzlarda yaptıklarını görseniz keşke.. bu yüzden bundan sonra havuz vs çok dikkat etmek lazım..

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.