Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
164
Favori
394.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havalar çok sıcak havuz suyuda çok sıcak enfeksiyon kapmamak mümkün değil . Daha çok denizi tercih edin geçen haftalar Sueno nun denizi cam gibiydi hiç böyle görmemiştik bu yüzden denizden çıkmadık biz . Sueno bu sene arap , azeri , iranlı vs doluydu birazda Almancı Türkler . Hiç öyle avrupalı turist falan yoktu . Bence tatilinizi zehir etmeyin tadını çıkarın bugun bitecek çocuğunuzun sıkıntısı . Önümüzdeki seneler muhtemelen gşdemeyiz zaten fiyatlar kim ne olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen sene Aralık ayında bodrumdan devremülk satın aldım Sueno önceside oradaydım Bodrumdan Antalyaya geçtik . . Devremülk te tavsiye ederim oradan da çok memnun kaldık biz .

• bluberries_cranberries B kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız hocam? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rubiden yer bulamayınca Aquasis i tercih ettik 2.tatil olarak , ilk açıldığı yıl Mayıs ayında gitmiştim çok beğenmiştim ama hava soğuk olduğu için havuz Aqua hiçbirşey yapamamıştık. Otel tam kapasite dolu , bakalım altından kalkabiliyorlar mı

• Arkadaşlar bu paloma otellerinin aquaparkı hangi otelinin içinde veya hangi oteline daha yakın biliyormusunuz ?

• Arap turistler kadar iğrenç bir topluluk yok. Otellerde yaptıklarını gördükten Sonra nefret etmiştim bunlardan. Otellerde para için bunları almaktan vazgeçmiyor.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

En son dün suenoda 3 arap çocuğunu tuvalette pisuvarın içinde ellerini sokarak oyun oynadıklarını görünce tamam dedim bu turizm işi bitmiştir. Hijyen sıfır, havuz kullanım adabı diye birşey yok.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Orange county de havuza gömlek ve kot şortla girdiler

söyledim ama kimse beni iplemedi

• Arapların az oldugu bozcaada gibi yerlere gitmek lazım

• arkadaşlar arapların olduğu otele gitmeyin. yıllardır bu konuyu takip edenler olarak zaten biliyoruz bunların hangi oteller olduğunu.

her otelde var demeyin emin olun bazı otellerde 1 tane bile arap göremezsiniz.

• alitaro A kullanıcısına yanıt

Mesela hangileri

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

geçen sene gittiğim crystal flora. normalde crystal otelleri arap yuvasıdır ama burada nedense yoktu.

çünkü eski bir oteldi, lüks yapılara sahip değildi. kocaman büyük havuzları yoktu vs. ama peyzajı doğası güzeldi. araplara hitap etmiyordu.

• Gösterişli otelleri tercih ediyorlar arkadaşlar. Tatil köyü tipli otellerde az olurlar genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeynep Otel'de ay başında 6 gün boyunca 1 tane bile arap görmedim. Belki tek tük vardır ama fark etmedim bile. Çok huzur verici bir tatildi :)

Nerede şatafat, orada arap :)

• 2-6 temmuz tarihleri arasında ben de zeynep oteldeydim, hiç arap turist yoktu

Yanındaki tthhydros da kaliyorken orange tarafındaki şezlonglardan kalktım onlar yüzünden,yerli bi grupta sıkıntılı idi Arap yabancılar da rahatsız etti

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Valla en çok korktuğum da bu yalan değil , ırkçı değilim ama arapların sanki hotelin sahibiymiş gibi davranmaları ve pis olmalarından nefret ediyorum.

• Bu araplar benim dikkatimi çekti şatafatlı otelleri seçiyor. Koca kaş merkezde 1 tane araba denk gelmedim mesela. Şimdi düşününce de uhd diyerek suenoya gelip böyle rezillik yaşayacaksam kaş-akçagerme veya çukurbağ çok daha mantıklı. Deniz tatili için sueno vb gereksiz.ben buraya yıllardır öğlene dek deniz, rüzgar çıkınca 2 den sonra aquası için geldim hep. Malum asansörlü, çok çeşitli vs diye. E havuzu kullanmayın diyor herkes artık. O zaman gelmeninde gereği yok madem.

• Tthhydros sonrası 3 günlük Çıralı tatilini de Barış pension da tamamlamak üzereyim, Çıralı doğası temiz denizi ve sakin plajiyla güzel bir kafa dinleme alanı oldu bana, Olympos sınırındaki Olympos Lodge oteli gözüme kestirdim bı gün fırsat olur mu bilemem tabi:) Fiyatlar ne yazık ki burda da nasibini almış heryer gibi önceden de yazılmıştı gözleme ara yerlerde 50 çarşıda 60-70 lira tavuk menüleri 80-100 pizza v.s.100 civarında simge cafe bunun yüzde 30 üstü fiyatları,soft içecekler 20 lira yani bir yere oturma maliyeti minimum 100 liraya dayanmış durumda.

Ulusoy Kemer Holiday Club

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.