Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sueno da bu akşam altay konseri var. İnanılmaz kalabalık yeme içme bölümü.görevliye sordum diğer otellerden misafirler,yöneticiler, yönetici yakınları, yönetici yakınlarının yakınlarıymış.aynen bu cevabı aldım.

Çıkan etler bile bu şekilde yazık.. pişmeden veriyorlar.

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kimse kusura bakmasın ama ben kendi milletimizden çoğu zaman daha çok utanıyorum
    Ben kimseyi küçük görmek için söylemiyorum ama adap kurallarından bi haber insanlar var
    Yemekde havuzda her yerde

• Yahuu taaa 1500 yıl önce dinen adamlara muhammed peygamber gibi bir elçi gelmiş yine adam edememiş bu arapları bu saatten sonra adam olurlar mı sizce??

O yüzden şaşırmanıza gerek yok. Tek yapaildiğiniz şey arapların az olduğu yada hiç olmadığı otelleri tercih etmek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sueno'da rezervasyonum olsa mesela suanda iptal ederdim. 40-50 bin otele para var sonra yasadigin rezaletlere bak :) en iyisi biz bozcaada tatilerine devam edelim

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam neredeyse her gittiğim otelde de karşıma çıkarlar örnek bu sene Arabın teki çocuğuna havuzdayken dondurma vermesinmi dedim sabır önde oturduğum icin çocuk bitmemis dondurmayı önüme yere koymasi beni deli etti desem yeridir bende aldım o paketi o sinirle arkamda oturan çocuğun babasinin önüne firlattim adam değillerdiki anlasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız. Sueno Belek'in hizmetinin çok düşük olduğunu son yıllarda konaklayan herkes yazıyor zaten. Biz de 3 yıl önce hiç memnun kalmamıştık. 2 sene önce bacanak gitti hiç memnun kalmadı. Otelin en büyük problemi müşteri profili (araplar ve gurbetçiler). Tripadvisorda Belek otelleri arasında artık zaten çok gerilerde.

Dar alanlara kurulmuş olmalarına rağmen daha sonra gittiğim Barut Hemera, Barut Kemer ve Voyage Türkbükü Otellerinden çok daha memnun ayrıldık. Fiyatları da daha uygundu.

• Arkadaşlar yazmaktan dilimde tüy bitti. Sueno bitmiş, geçen sene bende hiç memnun kalmadım. Ulusoy kemerde 5 günde 5 kilo aldım, sueno sideden zayıflayıp geldim.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Hocam resim çekmeye karşı bir insan olduğum için tek bir fotoğraf çekmedim. Tatlı olarak akşamları 5 tane antep sarma yedim, diğer turistlerin yediği şeylere bakmadım bile. Bir tane profiterol yedim güzeldi, başka belki kek fln. Ben zaten imam çağdaş baklavası aramıyorum ama yemekler tek kelimeyle muhteşemdi. 4-5 kilo aldım, Allah'tan sıcaktan iştahım kapandı. Eşim ve çocukta aynı şekilde, beğenmeyen yoktu gördüğüm. Yinede çesit belki az gelebilir, ne bileyim suenoda 10 çeşit yoğurtlu meze vardı, burda 1 çeşit. Ama bir çeşit lezzetliydi ve yedim, suenoda hep tabakta bırakmıştım.

• Otelde 100de 30yerli, 25almancı, 30rus/Ukrayna, 15 diğer ülkelerden turist vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Sueno da bu akşam altay konseri var. İnanılmaz kalabalık yeme içme bölümü.görevliye sordum diğer otellerden misafirler,yöneticiler, yönetici yakınları, yönetici yakınlarının yakınlarıymış.aynen bu cevabı aldım.

Çıkan etler bile bu şekilde yazık.. pişmeden veriyorlar.

Öncelikle çocuğunuz için çok geçmiş olsun 5 Senedir konuyu takip ettiğim kadarıyla sürekli suenoya gidip ve ayrıca sürekli suenoyu onerdiginiz için bu seneki talihsizliginizden dolayı ne kadar bireysel de olsa bundan sonraki senelerde gitmez ve onermezsiniz sanırım 🤔🤔

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Suenoya en son 2019 da gittim. Titanic ve susesi gitmiştim 2020 ve 2021 de.fiyat olarak ancak çok uçurum olursa suenoyu tercih ederim ve öneririm.sueno bugün geceliği 3 bin civarı hak eder.ancak daha fazlası yazık olur.baktığımda şu an 5-6 bin tl sanırım.erken rez dönemlerinde diğer eşdeğer oteller ile değerlendiririm hep.

erken rez dönemi bitince benim sueno önerimi asla göremezsiniz.

mesela 24 eylül sanırım , sueno yine indirime girer ve geceliği 2000 civarına düşüyordu galiba.O zaman yine f/p olur. Bugün 2000 tl ye bir tatil yöresinde yeme içme konaklama yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Temmuz 2022; 9:19:15 >
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

teşekkürler yanıt için. peki snack menülerinde neler vardı, o kısım lezzetli miydi yokda dondurulmuş pizza döner vb. mi vardı? ben tesisi 2021de aradığımda dondurma olarak algidanın max vb. başlangıç düzey dondurmaları da olsa kapalı paket dondurma mevcuttu, bu konu bu yıl nasıldı acaba?

• Bugün üç çift toplam 6 kişi kimerosa 5 gecelik giriş yapacağız. Sonrasinda onlari birakip liu resorta 4 gece devam edeceğiz. Transferi otel araciligiyla ayarladik. Yalniz otel-otel transferi biraz sıkıntı yaratti. Onu armut.com araciligiyla ayarladik, memnun kalirsak detaylari paylaşırım.
    Sabah setur tur rehberimiz de telefonla ulaştı. Gelişmeleri aktaracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyblueeye -- 27 Temmuz 2022; 10:54:25 >
  • Selamlar 24 -29 Ağustos 2 yetişkin 2 çocuk 9 ve 11 yaşları özellikle Ege Bölgesi otel tavsiyesi konusunda yardımcı olur musunuz bütçe Max 11k tşkler

• Shafter kullanıcısına yanıt

Gerçekten işin özetini güzelce anlatmış kardeşimiz. Üzücü bi durum.

Bilmiyorum şuan otelde misiniz, Çocuğunuzun durumu nasıl oldu (umarım İyidir) eğer düzelme var ise tatilinize devam edin derim. bir yılın sonunda hakettiğimiz bir tatilimiz oluyor ve oraya yatırdığınız para emeğiniz. Ziyan olmasın derim.

İyi Tatiller

Sağlıcakla Kalın.

• Mesajım bulunsun. Biraz geç kaldık galiba ama bir kaç sayfa okuyup şansımızı bir deneyelim bakalım.

• Bizde 14-21 temmuz da sıeno belekte tatilimizi yaptık . Sanırım bu bizim 8. gidişimiz Sueno ya . Alabilirsem seneye tekrar gitmek isterim . Araplardan dolayı biraz sıkıntı vardı ama diğer her şey çok güzeldi bence . Yemekler , servis , tatlılar , dondurma meyveler vs her şey çok iyiydi . Bu sene deniz de mükemmeldi ! Konserler de iyiydi . Beğenmeyenleri anlayamıyorum .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.