Coşku Bey, bunlar sitede çıkan fiyatlar üzerinden değil mi? Türk telekom indirimi ile birleşme ihtimali var mı ayrıca ege bölgesinde ( bodrum -marmaris - kuşadası - didim farketmez ) böyle özel kampanyalı oteliniz var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 28 Temmuz 2022; 15:42:12 > |
2022 F/P Otel Fırsatları (138. sayfa)
-
-
Eylül ayında çok daha sakin ve rahat olur oteller. Hele de rezervasyonunuz okulların açıldığı tarihten sonraysa on numara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşkolsun size varoş arabesk dinliyorız diye bizide gömdünüz 😞 Ebru yu bilemem ama Altay çok eğlendirdi .
Sueno dan araplar harici biz çok memnun kaldık hiç bir sıkıntı yaşamadık . Otel de çok büyük olduğu için kendimiize arapsız alanlar bulduk ve tatilimizin tadını çıkardık
Yiyecek içecek kalitesi çok iyiydi her akşam gibi sushi , jumbo karides , ahtapot gibi deniz ürünleri vardı . Et zaten istemediğiniz kadar pirzola antrikot veya tandır
Dıondurma ve waffle nefisti
Su şişede damla su vardı ve heryere su dolapları koymuşlardı
Her çeşit meyve vardı
İçecekler isteyene kutuda servis ediliyordu
Oda temizliğimizde çok iyiydi
Akşam animasyon gösterileri kaliteli idi
Deniz hele bu sene hiç olmadığı kadar güzeldi .
E daha ne olsun ?
İyiye iyi kötüye kötü neyse onu söylüyoruz zaten
Araplar hijyene temizliğe önem vermiyor ama her yerdeler .
Ruslar çocuk havuzundan çıkmıyorlar çocuklarını çıplak havuza sokuyorlar
Türkler de yemekleri ziyan ediyorlar sonrada hiç bir şeyi beğenmiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet malesef bizimde 3 çocuk var ve bende bu konudan çok sıkıntı yaşıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amacım laf sokmak değildi yanlış anlaşılmak istemem. insanların keyif aldığı müzikler farklı olabilir, saygı duyuyorum. ben kendi açımdan değerlendiriyorum sadece.
çocuğum olmasa arap filan umrumda değil de çocuk var işin içinde. çocuk doğmadan önce titanic belek'e gitmiştik , jakuzili küçük havuzlara kıyafetleriyle giren arap kadınlar vardı umrumda bile değildi ama çocuk olunca dikkat etmek gerekiyor.
yoksa sueno belek bence gayet iyi bir otel. gitmek isterdim ben de. özellikle asansörlü aquaparkı olması hoşuma gidiyor. 21 yıllık chivas veriyolardı en son. fark yaratan güzellikleri de yok değil.
ama sözkonusu durumlardan dolayı tercih edemiyoruz.
-
Heryer 12 bı bunlar 9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Tabi ki var.
Tüm Setur yetkili tesislerde özel indirimler tanımlı.
Tesise göre değişiklik gösterebiliyor.
Sevgiler.
Tabi ki.
Tüm indirimlere ek olarak uygulanıyor bu indirimler.
Fakat TT kampanyası ile birleşmiyor.
Zaten bu tesislerin tamamına yakınında TT kampanyası geçerli değil.
Ayrıca bu liste dışındaki tüm tesislerde özel indirimler tanımlı.
Sevgiler.
Bu sene haziranda orayadım hocam denize hiç girmedik ama denizi güzel taş kum değil, içecek alkol almadığımdan yorum yapamayacağım otel bu sene rus pazarıyla anlaştığı için otelde arap müşteri yok denecek kadar azdı.
-
Benim 2. Çocukta 9 oldu bundan sonra fiyat çok artar . Başka alternatiflerede bakacağım artık
Ekşisözlükte başlık açacağım. Oraya yazacağımı kopyalıyorum.
---
Kasım ayında setur acentası ile aldığım , 23 temmuz tarihinde giriş yaptığım otelde sapasağlam olan çocuk 2 gün sonra perişan oldu.
Yıllardır tatillerde aşırı sıcaktan saat 12-3 arası devamlı lobilerde geçiririz zamanı.bu hafta özellikle onlarca uyarı yapılmıştı hatırlarsanız aşırı sıcak olacak diye,çocuğu saat 13 gibi çocuk klubüne asla dışarı çıkmayacak , lego alanını kesinlikle terketmeyecek talimatıyla 1 saat sonra alacağız diyerek bıraktık.
1 saat sonra geldiğimizde çocuk yoktu, görevlinin söylediği ; 7 yaşında ki çocuğa sorarak 42 derece sıcakta açık havada golf oynatmaya götürmüşler. Ben çocuğu bırakın o sıcağı, sabah saatlerinde bile güneşe çıkarmak için kremler , koruyucu kıyafetlerle hazırlarım dışarısı için. Aldık çocuğu gidip golf alanından,binbir özür, hakkınızı helal edin bir daha olmayacak sözleri.
geldik odaya 2 saat sonra bir başladı kusmaya,insan 5 kez kusar mı her saat, kan tahlilleri, serumlar, hastane, perişan olduk.
Buraya 7. Gelişim,Yıllardır uhd otellerde de tatil yaparım ilk kez böyle birşey olmakta. Etraftan eş-dost hep duyardık çocuğum otelde kustu, hastalandı vs. Hadi dedik insanlık hali ancak ,otelde karşılaştığımız birkaç türk ailenin aynı şeyi yaşadığını öğrendik.keza şikayetvar ve google son birkaç günlük yorumlarında da çocukta aynı şikayetleri olan müşteriler mevcut.
çocuktur bünyesi zayıftır dedik, 2 gündürde eşim kusmakta ve ishal.8 gece aldığımız oteli , daha 2. Günden beri yaşadıklarımızdan sonra 5. Gece sonunda artık çocuğun halsiz ve yorgun haldeki durumundan dolayı ,zaten 4 gündür oda , lobi, kapalı alan arasındayız, çok az deniz ve havuz kullanabildik bu süreçte,erken çıkış ve kalan gecelerin iadesini talep ettik, otel geri çevirdi bu isteği. İade için hastane yatış raporu gerekliymiş!Yabancı bir turistin başına gelse o aileyi el üstünde tutarlar. biz herşeyi alttan alıp insanlık hali diyerek bari erken çıkışta kalmadığımız 3 günün iadesini yapın talebimiz bile kabul edilmemekte. Otelde temizlikçisinden garsonuna anlık muhabbet kurduğumuz herkes sakın havuzları kullanmayın demekte.bu nasıl tatil ? Havuzu kullanma mikrop kaparsın, yemek yeme mideni bozarsın. Çocuğunu kids klube bırakma 42 derecede şapkasız korumasız bulursun , gece vakti hastanede serum, kan tahlilleri peşinde koşar birde bir dünya özel hastaneye para harcarsın.Onbinlerce tl yi ne için verdik acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Temmuz 2022; 18:33:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.sikayetvar.comSueno Hotels Side'de Tatil Değil Eziyethttps://www.sikayetvar.com/sueno-hotels/sueno-hotels-sidede-tatil-degil-eziyet
kübra kaya tarafından yapılan katkılarKübra Kaya tarafından yapılan katkılarhttps://www.google.com/maps/contrib/101776857676044963234?hl=tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada yıllardır diverso ile alakam bile olduğunu ima edenler olmuştu. Kendilerinin sueno da ki bu tarz olumsuz ve ciddi bir durumda yardımcı olamadıklarını tecrübe etmem de hoş olmadı..
Bugun seturu aradim bu kadar olumsuz yorum olduguna dair. Bana soyledikleri tek sey bize gelen bir sikayet yok aksine suenoya cok fazla talep var(mış).
Arap turistin yoğun olduğu otellerde havuza girmemek lazım.
İyice Ortadoğu ülkesi olduk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geçmiş olsun foruma emeğin çok üzüldüm senin adına
-
Alanya saphir resort otelde aile dostumuz kendi hariç iki çocugu ve eşi ishal kusma şikayetiyle iki gündür. Fazla güneş ve havuzdan büyük ihtimalle. Kendisine de söyledim tatilde de olsak bazı öğünlerde sebze,ayran tüketmeli çocuklar, 11-15 saatleri arasında açık alanda çok durmadan dikkat etmek lazım. Kendisi probiyotik almış bir gün sonra hafif topladılar ama 4 gece tatilin 2 si eziyete döndü ne yazik ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bir gaggia espresso makinesi grubumuz var whatsapp. Orada bu durumu konuşuyorduk, aramızda hekimde varmış. Kendisinin dediği dışarıda 40 küsür derece sıcak varken klimalı ortama girdiğiniz anda 42 den 23-24 dereceye ani düşmeyi vücut kaldırmıyor ve özellikle çocuklarda bu tarz tepkime yaratıyor dedi az önce.
benim durum tamamen sueno kid klubun çocuğu izinsiz alıp gündüz saat 1 de 42 derece sıcakta golf oynatması kaynaklı yani anlaşılan.
muhtemelen havuzda kaptı dediklerimizin içinde de aynı sebep olabilir.
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, üzüldük okuyunca.
Benzer bir olay 2019’da Ramada Kuşadası tatilimizde meydana gelmişti ikinci günde. Oğlumu ateş ve kusma şikayetiyle hastaneye götürmüştük. Ertesi gün baktık olmuyor, tadı yok, Otelin ETS tur yetkilisi ile görüştük, durumu anlattık. Hiç unutmuyorum saat öğleden sonra 3 olmasına rağmen çıkış yapabilirsiniz, para iadesi yapacağız demişlerdi. Ben pek ümitli değildim ama ETS tur o gün dahil olmak üzere kalan ücreti iade etti bana. O günden beri ETS tur harici rezervasyon yapmıyorum. Burada muhatap otelden ziyade tur şirketi olmalı bence.
Tekrar geçmiş olsun.
Konu konuyu açıyor benim de gaggia magenta prestige makinem var, arada makine koruyucu ekipman lazım oluyor:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X