Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebru Gündeş , Sinel Can ve Altay konseri bile Sueno otele gitmek için bence yeterli . Animasyonlarda gayet güzel odalarımız tertemiz ne istesek yaptılar . Gitmemek için ben hiç bir sebep bulamadım . Müşteri profili kötüydü evet ama diğer otellerin nasıl ki ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crystal prestige elite tesisinde ilk günümüz, çok büyük ve çok kalabalık bir tesis,ben plajında böyle izdiham olan başka yer bugüne kadar görmedim. Yeme içme patisseri gayet başarılı hydros ve Zeynep ten cok daha önde bu açıdan. Tesis oldukça büyük bir alanda olduğu için telafi ediyor kalabalığı şimdilik gördüklerim bunlar. Tesisi Kasım ayında 5 gece 8900 liraya aldık 2 yetişkin 9 yaşında 1 çocuk olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 27 Temmuz 2022; 22:54:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluberries_cranberries B kullanıcısına yanıt

Dostum beğenmeyenleri anlamayacak çok bir şey yok. Ben 2016’da balayına gittim çok memnun kaldım 2017’de 3 aile gittim ama şuanda aşırı ucuz olmadıkça gitmem.

Mesela Granada Belek muazzam havuz ama sıfır hizmet, rezalet snack. A101’den alınmış dondurulmuş pizzayı yiyeceksek evde de yeriz, havuz da var zaten. Tatilde olay bana göre hizmet kalitesi ve yediğin içtiğinin kalitesidir. Zaten havuz, deniz hepsinde aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Biz bir sebepten ötürü geçen sene gibi bu senede Granada Belek’te yaptık tatilimizi, yorumlarınıza katılıyorum. Hizmet kalitesi düşük ve snack ler zayıf. Çok bahsi geçmiyor bu konuda belki ama 2020 de Nirvana Mediterranian Excellence Kemer’e gitmiştik, Granada ile arasında muazzam kalite farkı var. Deniz suyu havuzundan tutun fıstık sarmaya, starbuckstan tutun magnumlara, üst kalite çerezlere ve ayağınıza hizmete kadar herşey mükemmeldi. Erken rezervasyonda açsa hiç kaçırmam ama geç açtığı için fiyatı yüksek geliyor. Artık ekim ayı yaklaşıyor erken rezervasyon avı yakında başlar. İnşallah fiyatları abartmazlar.

• Bende 3 gündür sherwood exclusive kemerdeyim. Burayı erken rezervasyonda 10 bine almıştım 5 gece. Şuanki güncel fiyatı 30 bin civarı. Tek çocukla geldik. Aquası havuzları güzel. Çocuk için güzel otel. Yeme içmede çeşitler güzel. Et balık hindi köfte tavuk döner vs her menüde muhakkak var. Aç kalma şansınız yok. Ama kolalar dondurmalar vs kutu değil. Çerezler tırt. Alkol yönünden nasıl olduğunu kullanmadığım için bilmiyorum. Denizi çok güzel. Benim için önemli olanda buydu. Çalışanlar saygılı. Tek bir arap turiste denk gelmedim. Ağırlık rus. Kısacası 10 bin verdiğim için memnunum. O paraya parasının ederidir. Ama kesinlikle 30 bin verilicek otel değil. 30 bin verip köpük dondurma beyaz leblebi taş gibi sert döner yemek istemezdim.

• Valla otellerle ilgili çok güzel yorumlar geliyor fakat o kadar çok otel varki sonunda kendime 1 liste yapıp - ve + larla puanlayacağımki erken rezerv. Döneminde kafam karışmasın. İçeceklerin kutuda servis edildiği ,denizi dalgasız ya da az dalgalı , tatlılarda fıstık sarmanın olduğu😂 geniş alana sahip, snack lerin iyi olduğu sahilde dahi ayağınıza hizmetin olduğu, temiz otel bulup erken rez. uygun fiyata denk getirirsem ne mutlu bana.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Listenizi zamani gelince paylasmanizi da rica ederiz 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamermert T kullanıcısına yanıt
    Becerebilirsem neden olmasın bu forum bana çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor.

• bluberries_cranberries B kullanıcısına yanıt

siz bu şarkıcıları seviyosanız sizin için mantıklı bir seçim olmuş doğru ama işte kime göre neye göre ?

bana göre bu saydığın varoş arabesk müziği yapan kişileri dinlemek için 1 tl bile fazladan vermek istemem.

bu şarkıcıları dinlemektense mesela bu yaz gittiğim otelde blues müzik yapan siyahi bir grup vardı, onları dinlerim çok daha iyi.

bir yanda blues müzik eşliğinde kalkıp mükemmel şekilde eğlenen avrupalı turist; ego yok,hayattan keyif almayı biliyolar eğleniyolar ve eğlendiriyolar.

diğer yanda bokun içinde yüzmekten keyif alan arap turist. ne edep bilirler ne adap. sizi de hayattan soğuturlar, keyif de alamazsınız.

sonuç olarak tercih meselesi.

• Ankaraya yakın bolu,amasra,nevşehir(kapadokya
    Haftaya 1 gece 2 gün eşimle gezelim diyoruz güzel önerebileceğiniz otel varmıdır? Fiyatı uçuk olsun istemiyorum eylül ayında marmaris tatilim var.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Bolu gazelle resort dinlenme için olabilir.

• RUBI PLATINUM'DA
    19 Ağustos Tarihi itibariyle açılma söz konusudur.
    Kısıtlı kontenjan mevcuttur.
    Sevgiler.
  • Diverso kullanıcısına yanıt
    Coşku bey merhaba, Gökhan bey işten ayrılmış,siz yardımcı olabilir misiniz

Suenonun 9 yaş muhabbeti çok canımı sıkıyor,acaba 3 yetişkin olsada aynı uygulamayı yaparmiki.sansimizi denesekmiki

eylül ayı için 1 hafta 2 kişi en uygun hangisi?

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam eylul ayinda rezervasyonum var ne önerirsiniz iptal edeyim mi ?

yukarıda bahsettiğiniz gibi rubi platinum içinde extra bir indirim kampanyanız varmı?

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.