Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece restoran için temiz demek bu hotele saygısızlık olur. Çok temizdi gönül rahatlığı ile söylüyorum. Ne restoranda ne oda da ne havuz başında sinek görmedim hocam. Gece aktiviteleri her akşam çocuklar için amfi tiyatro da 20;45 gibi başlıyor tahminen 1 saat falan sürüyor ve ardından yetişkinler için dans grupları falan cıkıyor. Biz bir kez akşam eğlencelerine katıldık diğer akşamlar oda da dinlendik çocuk erken yattığı için zamanımızı oda da geçirdik. Denizine hiç girmedim plajında dolaştık fotoğraf çekildik. Sadece şunu belirteyim çok temiz bir denizi var. Bir kaç adım attığınızda su seviyesi göbeğinize geliyor. Bir kaç fotoğraf ekliyeyim en azından fikir oluşur kafanızda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Saygılar.

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt

Bu ikisi ücretli premium sınıfında bildiğim kadarıyla.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

İlk yazdığınız seçenekte görselde "hangi otelde...." yazıyor. Burayı tam anlayamadım.

Bu seçenek sadece Castival otel için mi geçerli ? Yoksa ETS nin sidede ki anlaşmalı olduğu oteller arasından mı seçiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Hangi otelde olduğu sürpriz olsun diyor ancak ben oda resimlerinden ve plaja olan mesafesinden sidedeki otelleri inceleyerek sizin için buldum hangi otelde kampanya yaptıklarını

• hocam ilk foto güzelmiş. fotoğrafları ne ile çektiniz acaba

• SonyFun S kullanıcısına yanıt

Hocam selam eski mesajlarda göremedim yada bulamadım.

Hangi otele gittiniz ve fiyat neydi ?

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    İphone 11 Pro Max hocam

Kirman Arycanda Delüxe 8-12 Ağustos 1120 € ödedik

Bu biraz yazı tura meselesine dönüyor. Ucu açık bir konu ve sürprizleri hiç sevmem. Bu arada sizi tenzih ederim. Size bir sözüm yok.

Seçenekler arasında Crystal Flora Beach Resort daha iyi gibi geldi bana.

Bir de şunu merak ediyorum 12 bin lik bir otel ile 15 bin lik bir otel arasında aman aman ne gibi farklar olabilir ?

İlk etapta 10 bin bütçe ayrımıştım ama adamakıllı bir otel bulamadım ve bütçeyi 12 bine çıkarttım.

Özetle 12 bin lik bir otelde kalırsam keşke dermiyim ?

Bana niye sözünüz olsun zaten tenzih etmenize gerek yok ben size yardımcı olmak için araştırdım baktım bu alanlara ilgim olduğu icin. Zaten acente vasıtasıyla bu otel olduğunu gördüm diye emin olmadan ben de almazdım. Sorabilirsiniz bu tesis kesin degil mi diye.
    Zaten crystal flora kemerde olması sebebiyle bence de tercih sebebiniz olmalı. 12 bin ve 15 binlik otel sorunuza
    Gelince de, erken rezervasyonda çok güzel otelleri 15 bine alan forum üyeleri oldu. Öyle otel kampanyası çıkar ki aradaki 3 bin farka değer bazı oteller.
    Siz bana 15bine görüp acaba dediğiniz oteller varsa önünüze çıkan paylaşın, bilgim dahilindeyse değer mi değerlendirme yapayım

• Bu arada crystal floranın Google puanı 4.7 gayet güzel Tripadvisor puanı ise 4.5 hiç fena değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 18 Ağustos 2022; 14:48:25 >
  • crystal flora'da 2 sene önce 5 gece kalmıştım. aynı segmentteki oteller 8bin isterken crsytal flora 5bine alınabiliyordu. buraya yazdım ama kimse değerlendiremedi bu durumu.

neyse, otel segmetinde gerçekten f/p oranı iyi bir otel. yemekleri,aquaparkı vs gayet iyi. hizmeti de iyi. alacarte mükemmel. gördüğüm eksiklikler, 2 snack restorandan denize sıfır olan pideci çok iyi diğeri çok çok kötü. damak tadı olmayan ruslara dandik hamburger ve tantuniye benzeyen kıymayı iteliyolardı :)

kapalı kutu içecek yok, sadece su var. diğerleri makineden içiliyor. birası sulu geldi. alkol kalitesi de aynı şekilde; bilinen markalardan sadece gilbeys ve captain morgan vardı. morgan'ı da heryerde herzaman bulamıyoduk. kısacası içki kalitesini önemsemeyen aileler için ideal.

Listemde ki otellerin çoğunun ortalaması 15 bin tl civarında.

Kemer Lancore Beach

Kemer Asdem Beach

Voyage Sorgun

Voyage Bodrum

Granada Luxury Okurcalar

Ulusoy Kemer Holiday

Crystal Flora Beach Resort

Gideceğimiz tarih sezon sonu gibiyse fiyatlar belki düşer diye ümit ediyorum. Bahsettiğimiz gibi Crystal Flora Beach Resort şu an favorim.

Bu arada sherwood otellerine de baktım ama onlar da çok pahalı. Sheewood Exclusive Kemer 23 bin tl.

Merhaba tekrar,
    ETS’den kontrol ettiğimde verdiğiniz tarihlerde (26-30 Eylül 3 yetişkin) Voyage sorgun ve bodrumda yer gözükmüyor. Eğer yer varsa aradığınızda musaitlik var dedilerse ve 15bin civarında ise kesinlikle bahsettiğiniz o 3 binlik farka değecek oteller Voyage otelleridir. Eğer 15bine alabilecekseniz bütçenizi zorlayın alın derim, pek çok otele gittim, voyagelardaki hizmetler deneyim gibi daha çok.. bunun haricinde listede Ulusoy holiday club var, crystal flora beachten çok fark var midir emin degilim; puanı daha yüksek, benim de seneye değerlendirmeyi düşündüğüm yer Ulusoy kemer, puanının yüksekliği ve tekrar tekrar tercih edilen bir tesis olması sebebiyle
    Granada Okurcalar da tam 15bin bütçesinde, bu tesis crystal flora gibi havadar tatil koyu havasında degil, sıkışık bir tesis, ancak Granadalarin yemekleri bir tik daha üst düzeyde, youtubeta pek çok çekilen videosu var granada okurcalarin yemek büfelerini, 3 bin lira farkı yemege verir misiniz, dar alanlı bir tesisi göze alarak siz karar verin; voyagelarda yer varsa bütçe de uyuyorsa gözünüz kapalı satın alın derim. 12 binde kalmak sizin için mantıklıysa bence crsytal flora da keyifli olacaktır..

Tavsiyeniz ve testipleriniz üzerine Granada Okurcaları eledim. Değmeyecek bir şeye para vermek hiç mantıklı değil.

Voyage Sorgun ile görüşmedim sadece Web den baktım ve beğendiğim için favorilerime eklemiştim.

Listemi bu şekilde eleyerek seçenekleri azaltıp bir an önce karar vermek istiyorum. Çünkü artık belli bir zamandan sonra insan araştırma yapmaktan sıkılıyor.

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt

Hocam ücretli olarak veriyorlar bu içecekleri. Sadece isterseniz temin ederiz demek için sergileniyor 2022 F/P Otel Fırsatları 

Bu arada blue label ucretsiz veren bir otel benim bildiğim kadarı ile yok. Max royallerde bile yok.

Voyage sorgun ekimde bile 4 gecesi 25 bin tl. Bu fiyata olduğuna emin misiniz?

• atesoku kullanıcısına yanıt

Fiyat konusunda bilgim yok. Yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Eylül ayında boş yer yoktu. Çok beğendiğim için favorilerime eklemiştim.

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Ben de eylül ayı için 5 gece rezervasyon planlıyorum. Duja Didim'e genel izlenimleriniz nasıl acaba? Yemekler alkol havuz nasıl? Tavsiye eder misiniz? İyi tatiller...

• yuruyengemi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Otelde 3. Gecemizdeyiz. Yarın çıkış. TripAdvisora zaten detaylı inceleme yazar buraya da paylaşırım. Ön bilgi vereyim biraz. Öncelikle yemekler çok güzel. Çeşit bol, her damak tadına uygun. İlk akşam ızgara olarak balık köfte çöp şiş, 2 akşam yine ızgara olarak balık, kanat ve antrikot. Bu akşam da balık, hindi şiş köfte vardı. Her öğlen de ızgara var yine köfte, hindi beyti vs, balık öğle akşam var. Gündüz snack zaten oldukça iyi, denizden çıkıyorsun 17:30 da köfte ekmek. Gece 24 sabah 7 gece snack, gündüz gözleme waffle. Bütün gün dondurma vs. Yemek konusunda fazlasıyla memnunum. Tatlılar çok iyi. Bir fırında sütlaç var. Özsüt sınıfta kalır yanında. Starbucks var zaten harika. Alkoller bir tık daha iyi olabilirdi. Bir akşam yemeğinde yeni rakı, diğer akşam saki yaş üzüm. Bu akşam rakı içmedim. Viski zaman zaman jb, red label, ve her daim long john ve kentucky. Jack ve chivas loby barda sadece. Votka gilbeys. Rom captan morgan, tekila sierra, martini türevi olarak da filipetti. Bira fıçı efes. Lobide fıçı bud. Bunlar dışında içmedim. Yani alkoller çok üst düzey değil, ama bilinmedik otel markaları da değil. Bu fiyata oldukça iyi ve yeterli. Her barda üst düzey alkol veren oteller buranın en az iki katı fiyat zaten. Minibar hergün kutu efes, kola, zero, fanta, sprite, soda, cappy ile doluyor. Genel olarak rüzgar şikayeti var. 2 gün çok güzeldi. Hafif tatlı esinti vardı. O kadar olmasa sıcakran durulmaz. Bugün çok rüzgar vardı ama. Bir kaç kez şemsiye şezlong uçurdu :) havuz güzel büyük. Deniz bir soldan plaj. Ortada iskele, sağ tarafta halk plajı yanından giriliyor. Pırıl pırıl tertemiz. Balıkları tek tek say. Oda hergün temizlendi. Çarşar havlu değişti. Uhd otel olarak bu fiyata bence oldukça iyi. Ben paramın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.