çok teşekkür ederim hocam. Bugün yarın yaptırmış olurum rezervasyonu. Bu starbucks nasıl oluyor acaba? bildiğimiz starbucks mı var. Barista felan. Bir de şey sormak istiyorum koktelyler var mı acaba? |
2022 F/P Otel Fırsatları (156. sayfa)
-
-
Aynen. Pastane bölümünde Bildiğimiz starbucks menüsü, makinesi, kahveleri, sosları, aromaları, bardağı, tutmaçlarına kadar :) hepsi Starbucks ürünü. Ama sanırım krema yok. 3 gündür fruppichino yoktu :) onun dışında tüm sıcak soğuk kahveler, chai tee, taze böğürtlenli içecek falan. 2 kişi çalışıyor. Biri otel personel kıyafetli. Biri normal giyimli. O Starbucks eğitimli baristası olabilir bilmiyorum. Kokteyl hepsi var. Ama barmenden barmene lezzeti elinin ayarı değişiyor tabi. Rüzgar çok fazla olmazsa ve çok dert edilmezse tam f/p oteli benim gözümde.
Ha bir de her yere yakın olsun diyorsan ana bina deniz manzaralı oda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 18 Ağustos 2022; 22:46:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maxx royal 2016 yılında konsept dahilinde blue label veriyordu artık veriyor mu bilmiyorum ama lujo bodrum sanırım veren tek otel şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blue label şuanda bodrum lujo’da veriliyor.
port nature luxury de var bildiğim kadarıyla
-
Iyi oldu öğrendiğim, teşekkürler.
4 gece 25.000TL gibi fiyatlar yazılıyor! Neticede ye iç yat havuza gir, otel işte🙁.
Ülke ne ara bu hale geldi, biz ne çabuk alışıp kabullendik bu fiyatlara, bu kadar çabuk harcanan zamanı ve bir anda atlanan basamakları yakalamakta zorlanıyorum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyimlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim hocam. Bende düşündüm burayı ama haddinden fazla şikayet okudum. Doğruyu söylemek gerekirse vazgeçtim. Şezlong ve personel yetersizliği, yemekler ve içeceklerin kötü oluşu, temizlik problemi gibi birçok sorun okudum. Plajda bile şezlong sıkıntısı çeken yorum okudum. Tabi ki de f/p açıdan bakmak lazım olaylara ama çok kişi memnuniyetsiz ayrılmış. Ayrıca açık büfe ve starbucks gibi yerlerde çok sıra olması. Starbucks'ta ki ürünlerin çeşit sayısında az olması gibi şikayetlerde var. Ayrıca odalar fazla konforlu değilmiş. Yorumları birçok farklı yerlerden okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 19 Ağustos 2022; 10:51:36 > -
Ne zamana rezervasyonu yaptırdınız hocam ?
-
Benim de okuduğum şikayetler aynı şekildeydi. Beklenti ve memnuniyet kişiden kişiye değişiyor kavramına denk geliyoruz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizde mi duja didim de konakladınız hocam ? Konakladıysanız fikrinizi almak isterim şahsen. Hocam her zaman her noktada şikayet vardır. Bugün kral dairesinde bile konaklansa insan bazı noktalarda bile şikayette bulunabilir :) Ama bu hotelde ciddi mana da şikayet var .
-
2-7 Temmuzda Crystal Admiral Resort'ta 2 aile konaklama yaptık. Sonrasında yazlıkta tatile devam ettiğim için otel yorumumu yeni yazabildim.
Geçen sene Prestige elite otel'den çok memnun kalmıştık. Titanic konaklaması gibi elit bir tatil sunmasa da, ana tatil ihtiyaçları konusunda gayet yeterliydi. Bu nedenle aynı otele rezervasyon yapacaktım fakat Setur'da bu otel olmadığı için, Setur'un kampanyalarından yararlanmak isteyerek, yine Crystal grubuna ait Admiral Resort'u tercih ettik.
olumsuz yönleri:
- havuz büyük olmasına rağmen şezlonglarda yer bulmak zordu. Otel neredeyse tam dolu kapasitedeydi.
- arac park yerlerinin üstü kapalı değil. milyonluk araçlar antalya güneşinin altında kalıyor. çok az araç için üstü kapalı alan vardı. Otel yönetimine birkaç sert ısrar ile aracı üstü tenteli alana aldırdım.
- otele girişi ben saat 10da yaptım hiçbir sorun olmadan hızlıca kayıt işlemlerim tamamlandı. saat 12.30da gelen arkadaşlarımın kayıt işlemi 2.5 saat sürdü. (tabi bu sürede restauranta gittik) Jolly personeli evrakları alarak yardımcı oldu. check-out check-in işlemlerine bakan sadece 2 personel vardı (şaka gibi)
- prestige otelde odaya kutu bira koyuyorlardı ve ben sabah erken denize giderken 3-4 küçük birayı içerdim. Bu otelin konseptinde bu yokmuş. İlk gün google yorumlarda olumsuz puan ve yorumdan sonra hergün odaya bira getirdiler.
- çocuk club'ta fiyatlar çok fazla. Geçen sene 30 tl'ye boyadığı tshirt bu sene 250 tl. çocuk her gün kalemlik, tshirt, kum boyama gibi aktiviteleri yapmak istiyor. 50-60 tl olsa anlarımda 250 tl ile işi kazanca dökmüşler.
- hiçbir yerde yazmıyor fakat otelin ana havuzu ve aktivitelerin yapıldığı anfi alanı lağım koyuyor. özellikle rüzgarlı birgünde, yandaki dereden geldiğini düşündüğüm, iğrenç kokuya maruz kalıyorsunuz.
- restaurant yeterli büyüklükte olmadığı için yemeklerde bileklik uygulaması var.
- ateşlenen, üşüten çocuk olduğu zaman doktor bakmak için 500 tl ücret istiyor.
olumlu yönleri:
- kids club günde 13 saat açık. daha önce akşam 23'e kadar sürekli açık kids club görmemiştim.
- kara tarafından oda almıştım. Almanyadan rezervasyon yapan misafirim ise deniz tarafı satın almıştı. Bizi misafirimizin yan odasına upgrade ettiler. Sessiz, sakin, asansörün hiçbir zaman sıra olmadığı gayet güzel bir odaydı.
- aktiviteler güzel. küba gecesi, türk gecesi, brezilyalı dans ekibi vs derken her akşam hem çocuk hem sizin için 2-3 saatlik güzel bir süreç oluyor. UHD otellerin en büyük farkı bu tip aktiviteler.
- 3 tip aquapark var, deniz yakın.
Genellikle crystal yemekleri beğenilir alkol tercihleri ise kötülenir. Ben ise farklı düşünüyorum. Ne iyi ne kötü diyebilirim. Şunu yiyelim de keyfimiz artsın diyebileceğimiz bir yemek, tatlı bulunmuyor.
Alkol kalitesi vasat bulunur ancak otelde sabah 7den gece 12ye kadar alkol tüketen Tekirdağlı biri olarak markalara çok takılmayın derim. Tüm barlardan hızlı ve istediğim miktarda alkolu alabildim. Belli bir saatten sonra, kalite farkını hissedemiyorsunuz bile.
Sonuç olarak buraya gelmektense bin lira fark verip prestige elite giderim. Diverso bu konuda birşey yapabilir mi bilmiyorum ancak Crsytal'in gidilebilecek en iyi otelinin kapsam dışı olması kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 19 Ağustos 2022; 11:27:5 >
-
Merhaba.
Herkese iyi forumlar dileriz.
Öncelikle tüm sezon gösterdiğiniz güvene ve ilgiye teşekkür ederiz.
Bu yıl yine hep birlikte güzel fırsatları değerlendirdik ve %90'ları aşan memnuniyet oranı ile sezona devam ediyoruz.
Bu yılın;
Üst Segment F/P tesisi tartışmasız RUBI PLATINUM oldu.
1 Ağustos itibariyle yeni açılan RUBI PLATINUM SIGN ile birlikte muadillerinin neredeyse yarı fiyatına üst seviye hizmeti misafirlerimize tattırdık.
Yine orta segment fiyatları ile üst segment izleri taşıyan, müşteri memnuniyetini özel SIGN uygulamaları ile hat safhaya taşıyan
KİRMAN OTELLERİ misafirlerimizi ziyadesiyle iyi ağırladı, kendilerine teşekkürü borç biliyoruz. Bu tarz işletmelere her zaman ihtiyacımız var.
CORNELIA DIAMOND DE LUXE RESORT; hala neden kalitesine rağmen bu fiyatta çözümleyemedik :)
Değerlendirilebilir bir tesis.
İki yıl önce açıldığında kimse adını bilmez iken tanıtımlarını yaptığımız ve Side Bölgesinin yükselen yıldızı haline gelen;
LIU RESORT (Life ıs Unique) keza yönlendirmelerimizden fiyat/performans olarak müthiş geri dönüşler getiriyor.
Gelelim PALOMA OTELLERİNE;
Kemer, Side, Belek, Özdere. Luxury Herşey Dahil planının sonuna kadar hakkını verdiler ve tek bir şikayet dahi getirmediler.
Önemli bir not; fiyatları hala mükemmel seviyede.
Bütçe dostu tesisler arasından ise özellikle erken rezervasyon fiyatları sayesinde alt segment fiyatı ile orta segmente erişim imkanı sunan;
Seven Seas Blue, Seven Seas Life, Zeynep Hotel, Kimeros Park, Mirage Park gerçekten ödenen rakamların karşılığını misafirlere fazlasıyla sundular.
Hala fiyat avantajı ile ön plana çıkan;
OTIUM FAMILY ECO CLUB, CLUB CALIMERE SERRA PALACE, TRENDY ASPENDOS BEACH tesislerinde de Eylül Ayı müsaitlikleri devam ediyor.
Herkese iyi forumlar dileriz.
Unutmayın,
Diverso Tur;
* DH Kullanıcılarına özel indirimler uygular.
* Tüm rezervasyonlarda iptal güvencesini hediye eder.
* Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit imkanı sunar. (Setur Ürünlerinde)
* 3 Gün kalaya kadar koşulsuz iptal ve iade hakkı sunar, en geç 7 iş günü içerisinde iadeleri tamamlar.
* World kart kullanıcılarına 1000 TL puan hediye eder. (Setur Ürünlerinde)
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
-
Hayır, konaklamadık. seneye neresi olabilir diye şimdiden düşünerek f/o otel arayışındayım,
Duja da merak ettiğim bir tesis olduğu icin yorumları inceliyorum sık sık, malum ekonomik durumlar verebileceğimiz ortalama bütçe ile maksimum hizmet nerede alırız sorusunun peşinde alternatifler oluşturuyorum
Seneye icin hedefim Ulusoy Kemer Holiday Club, ama detaylı bir inceleme videosu bekliyorum YouTube’ta Ersin Tekin’den gelirse kısmetse, çünkü Rusların çektiği videolar bana pek fikir vermiyor. Bir tesiste yemekler güzelse benim icin o tesis guzel oluyor. Çok sıkışık alan olmaması da tercihim oluyor, bu anlamda Granada Luxury ve Quattro Beach Resort yemek anlamında zengin oteller fiyatına göre ancak tesisleri çok bina ve mermer gibi, biraz yeşillik ve geniş alan da istiyor insan..
dostlar iki yetişkin güneyde hesaplı tatil önerisi için ne dersiniz, bi arkadaşım için araştırıyoruz. 4-5 günlük. fiyat uygun olması ilk şart.
-
Merhaba, geçen yıl bu yorumu yazmışsınız.
Ekim sonunda gidebildiniz mi, gidebildiyseniz hava, deniz sıcaklığı nasıldı, önerir misiniz Ekim sonunu?
Çok iyiydi
havuz daha soğukdu diyebilirim
ama deniz muhteşemdi ..
Teşekkürler. Bu yıl biz de 15-20 ekimde Manavgat’ta olacağız umarım bizim de böyle güzel olur
Temmuz'da biz de Duja Bodrum'da konakladık. Daha iyi otellerde konakladıysanız bu otelden memnun kalmazsınız. Hizmet kalitesi çok düşüktü. Fiyatı ise uygundu.
Ben kasımda girdim manavgatta. Harika deniz vardı. Çok büyük bir hava olayı olmazsa çok rahat girersiniz. Bir tek havuzlar soğuk olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X