Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Hayır otopark sorunu yok, hem ön bahçesinde hem de arka tarafında park alanı mevcut. Her iki tarafta da güvenlik var. Olumsuz yorumlar nedir mesela, belki benim dikkatimi çekmemiş şeyler olabilir. Bilgi vermeye çalışırım.

Otelde kapalı bir havuz da var bu arada. Onu eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 21 Ağustos 2022; 16:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar crystal flora veya aura beach hotellerine giden oldumu önerirmisiniz fiyatları makul geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt

Genelde doluluğa bağlı aksaklıklar anladığım kadarı ile; dolu şezlonglar, yemek sıraları, personel azlığı gibi. bir de günlük olarak da müşteri kabulü olduğuna dair yorum gördüm.

• kalema K kullanıcısına yanıt

Otel biz kaldığımız süre içinde tam doluydu. Hatta uzak yoldan gelmişken iki gün daha uzatalım dedik ama yer olmadığı için uzatamadık. Şezlong konusu evet doğru, sabah erken havlu bırakılmazsa bulmak sıkıntı olabiliyor. Aqua bölümünün olduğu havuz da çok kalabalık olduğu için çok temiz değil bence. Zaten orayı hiç tercih etmedik. Restaurant bazen bir anda çok kalabalık olabiliyor hatta illa iç bölümde yemek yiyeyim derseniz bazen masa da bulunamıyor ama uzun bir süre beklendiğini hiç görmedim. Restaurantta tabaklar bazen lekeli oluyordu, bu konuda uyardım bir elemanı gönderip tek tek kontrol ettirip kirlileri aldılar ama sonraki gün de tek tük de olsa lekeli tabaklar gördüm. Çatal bıçaklar ise kontrol edilerek elemanlar tarafından getirildiği için öyle bir problem olmadı. Pool bar’da kuyruk olabiliyor ama.

Günlük alım yapıyorlar mı emin değilim ama aile konseptinin dışına çıkacaklarını hiç zannetmiyorum.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

yoğunluğa bağlı beklenebilecek sorunlar olarak gördüm sizin yorumunuzdan sonra çoğunu. yemek ve hijyen sıkıntısı yaşamazsak, büyük bir beklentim de yok keza.

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Kıbrıs'ın en iyi otellerinden birine gidiyorsunuz bence,ozelliikle denizi beni çok etkilemişti , havaalanına mesafesi biraz uzak ve yemekleri genelde aynı cikiyordu malesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bebekle yolculuk yapacağımız için uzun sürebiliyor. Bu yüzden otelimize giriş gününden 1 gün önce Alanya 'da 1 gece kalacağımız bir otel arıyoruz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba,

27-30 Ağustos 3 gece, 2 yetişkin, 4 yaşında 1 çocuk

Çocuk için su parkı ufak da olsa olan bir otel arıyoruz. Öneriniz var mıdır?

• grimer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölge talebinizi ve bütçe üst sınırınızı belirtirseniz ona göre yardımcı olabiliriz

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Kuşadası, Bodrum ve Çeşme olabilir hocam.

• grimer kullanıcısına yanıt
    Bütçe maksimum nedir? Tesis bütçeye göre seçilebilir bütçe vermezseniz seçenek sınırsız olur

• 15 Eylül, 5 gün Rixos Premium Belek yada Rixos sungate için fiyat verebilecek varmı acaba ?

2 Yetişkin ve 1 yaş bebek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoISoN -- 23 Ağustos 2022; 9:53:43 >
  • Değerli forumdaşlarımız.

Lafı çok uzatmadan;
    Kirman Otelleri için kontenjanlar açıkken Eylül - Ekim planlamalarınızı mutlaka yapınız.

Tesislerle alakalı muazzam geri bildirimler almaya devam ediyoruz.
    Fiyat olarak muadillerinin ortalama %25 daha uygun seviyesinde.

Kişisel asistan, qr kodlu menüler, çocuk oyuncak çantaları, premium alkollü içecek markaları, leziz mutfağı, bebek bakım kitleri ile gerçekten fiyatına oranla çok özel hizmet sunuyorlar.

Özellikle Eylül - Ekim aylarında Kirman Arycanda, Kirman Leodikya ve Kirman Sidera bulundukları bölge gereği hem hava hem de deniz suyu sıcaklıkları bakımından daha efektif olacaklardır.
    Tabi ki bu tarihlerdeki fiyat kırılımları sebebiyle bütçe dostu özelliklerini de arttırıyorlar.

Unutmayın;
    SETUR Yetkili Seyahat Acentesi DIVERSO TUR;

* Anlaşmalı otellerde DH kullanıcılarına özel indirimler uygular.
    * Her rezervasyonda iptal güvencesini hediye eder.
    * Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal hakkı sağlar.
    * Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygular.
    * World karta 1000 TL'ye kadar wp hediye eder.

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için;

DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:

NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:
    Özel Talepler:

Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sevgiyle Kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 23 Ağustos 2022; 10:49:1 >

• Merhaba.

Bu yılın F/P Yıldızı RUBI PLATINUM'da
    28 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında açılma söz konusudur.
    Değerlendirmek isteyen misafirlerimiz bizimle iletişime geçebilirler.
    Kontenjanlar sınırlıdır.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • Arkadaşlar bir kıyaslama da kaldım. Club Sardinia Hotel vs Camelot Boutique Hotel arasında kaldım. Ama yorumları pek iyi değil. Bir turla gitmeyi planladığım için uyguna gelecek. Gidip göreniniz var mı ? Varsa yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.

• Coşku Bey çok teşekkürler ... Öncelikle kibarlıgınız ve açık sözlülügunuz adına ... Coşku Bey'in yardımları sayesinde Eylül başında Kemer de aradığımız otel olan crystal flora beach resort adlı otelden yer ayırdık fiyat ve hizmet açısından çok tatmınkardı .. Bundan sonra ki tatil planlarımızda her daim danışacağımız yer olacak ...

• Diverso kullanıcısına yanıt

Merhaba, 20.08.2022-02.09.2022 arası 5 gece için fiyat ne olur. 2 yetişkin 2 çocuk(7 ve 9 yaş) Tarihler 1 ya da 2 gün ötelenebilir. Teşekkürler.

Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tllcyln -- 24 Ağustos 2022; 16:53:47 >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Merhaba, Kirman Otelleri için fiyat nedir.

20.08.2022-02.09.2022 arası 5 gece için fiyat ne olur. 2 yetişkin 2 çocuk(7 ve 9 yaş) Tarihler 1 ya da 2 gün ötelenebilir. Teşekkürler.

Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tllcyln -- 24 Ağustos 2022; 16:54:26 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.