< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (159. sayfa)
-
-
İyi günler
Termal otellerin erken rezervasyonu ne zaman oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Side-Kumköy-Adrasan taraflarında 3 yaşında çocuğunda iyi vakit geçirebileceği f/p otel tavsiyelerinize minnet duyarım. Tarih 5-8 Eylül veya 26-29 Eylül
-
5 Eylül giriş 9 Eylül çıkış şeklinde 2 kişi balayı için onerebileceginiz yer var mı?(geçen sene Ekim'de balayı için kaya Side otele gitmiştik çok memnun kaldık,1 sene dolmadigi için yine balayı olarak değerlendirebiliriz )
Kaya Side kalitesinde bu tarihler arası için öneri otellere açığız Antalya'nın her bölgesi olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlarda bildiğim kadarıyla erken rezervasyon yok ama ne kadar erken alırsanız daha iyi olur. Hafta sonları ve resmi tatiller de daha pahalı olur. Hafta içi Giderseniz nispeten daha ucuz oluyor. Afyonda NG ve akrones termal tavsiye ederim. NG özellikle termal in maxxroyalidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hersene evleniomusun o nasil oluo??
Beyler gelin size benim rezervasyonu devredeyim ben gidemiyorum iptal de edilmiyor. Biri faydalansın bende paramın bir kısmını kurtarmış olayım.
https://forum.donanimhaber.com/27-30-agustos-kas-tatil-rezervasyonu-devri--153733809
-
Yok hocam oteller evlilikten sonra 1 yıl içinde balayı olarak kabul ediyor. Bahsettiğim tarihte 1 yıl olmamış oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
crystal flora gitmiştim. forumda bir yerde uzun bir yorumum vardı.
-
Paris de 1 gece kalmak istiyorum
Daha önce gidip kalan deneyimlenen oldu mu?
Fikirlerini almak istiyorum
ben geçen Mayıs'ta 2 gece kaldım, bregenaulle diye bir hotelde kaldım, hem merkezi hem temiz her şeyi güzeldi
Şu an crystal green bay Bodrumdayım, her şey güzel, 7800 e 5 gece almıştım, fiyat performans 10/10
Ben bazen TV yi hiç açmıyorum,aklımın ucundan geçmezdi bile TV yi kontrol etmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekşi de ki yazar kaçmış
böyle şeylerde art niyet bile olabilir rakip otel çalışanı yazar vs.
okumak isteyen olursa link bu
yazar kacmis,konu kisaca odaya girdiklerinde calismayan tv yi sonradan otel yonetimi siz bozdunuz diye jandarma cagiriyor ucretini talep ediyor.
ekşi sözlükturunç premium hotel rezaletihttps://eksisozluk.com/turunc-premium-hotel-rezaleti--7389418?a=popular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Ağustos 2022; 13:13:44 >
Lara bölgesi için transfer önerebilirmisiniz yakın zamanda kullanan varsa. kaya vip diye bir firma buldum 300 tl istediler kullanıp memnun kaldığınız bir firma varmıdır _?
-
1 gece olimposta, 1 gece side’de konaklamanın ardından bugün voyage sorgun’a giriş yaptık.
Olimposta antik kente en yakın olan 2. Pansiyon zakkumda kaldık. Yarım pansiyon kişi başı 400 TL’ydi. Porsiyonları küçüktü yemeklerde, olimposta diğer pansiyonlara göre a la carte veriyorlardı akşam yemeğini ama yeterli boyutta değildi bence. Bir de işin kızdığım yönü 700 TL kapora gönderiyorum, 2.500 TL gelince kartla ödemek üzere konuşmamıza rağmen, gelince abi kart yerine nakit ödesen konaklama kesmesek. Yapacak bir şey yok dedim 1 gün direndi çıkarken 2-3 kartla ödeme yapsan yiyecek kessek dedi tamam dedim artık.
Side’de apartta konakladık, 4 kişi 800 lira gibi bir şeydi sanırım oda başına verdik.
Voyage sorgun’a sabah 8.30 gibi geldik, 9.30’da odayı teslim ettiler. Çok yazacak bir şey yok aslında, standart her şey olması gerektiği gibi. Geçmiş yıllara göre artı olabilecek kişisel asistan hizmeti başlamış. Kasımın 7’sinde 8 yetişkin için 52.000 TL ödemiştim, bugün 2 yetişkin 60.000 civarı. O yüzden sadece oda bile verseler bu paraya şuanda ses edecek bir şey yok. Ekstra yazacak bir şey yok, diğer otellerine geçmiş yıllarda yazdığım yorumlarla benzer olacaktır, olumsuz bir şey yaşamadıkça.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir buçuk ay sonra tesiste olacağız; merakla değerlendirmelerinizi okumak için sabırsızlanıyoruz
merhaba
12 eylül - 16 eylul arası sadece 2 yetiskin fiyat alabilir miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X